Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ravna gora" - uskoro nova serija na RTS-u  (Pročitano 70502 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ово ко Карлеуша, јебеш да ли је позитиван или негативан, битан је публицитет. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Zastava sa petokrakom vam u podrumu pa ste se prepoznali?

Nije meni je na pivu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
Zastava sa petokrakom vam u podrumu pa ste se prepoznali?
Kao što rekoh razlikuje se objektivna kritika od komunističkog, LDP-ističkog delirijuma protiv svega što nosi prefiks nacionalnog!

Meh... tesko... imali smo za slavskim stolom i petokrake i sliku kralja petra... sa popovima (x2) na celu stola...

To sto ti ljude gledas kroz nesto sto se pre 70 godina je vise tvoj problem... Podele nikada nisu bile toliko velike, ma koliko oni sto su 1991. otkrili da su Srbi i koju slavu slave... tvrdili Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Odvratan humor,ali odvratan  Smile

Serija..Pa ne znam.
Odgledao sam jednu epizodu..i rano je da bilo sta ocenjujem.
E sad mene je strah a i slutim da ce ovo neka sapunjara da bude..umesto mozda eto ozbiljne serija.

Ne svidja mi se to sto glume neki likovi..Tipa onaj iz montevidea..sto glumi glavnu ulogu ili ovaj sto glumi sina Dragana.Nemaju oni one nesto sto treba za ovu seriju.Oni su vise za neke bistre,optimisticne teme..Kao sto Stalone nije za romanticnu komediju.

Videcemo,nadam se boljem..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
...al tu da me čekaš... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Nokia 6300
Мени је победио Драгојло који на звук авиона коментарише "мора да је дирижабл"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Budimo malo objektivni prema Radošu Bajiću i ekipi kad razmatramo njegovo delo , jer radi se o krupnom zalogaju a oni su bili suočeni sa ozbiljnim teškoćama :

- Glumci: Mi danas imamo jednu generaciju glumaca koja je mnogo netalentovanija i jednodimenzionalnija nego pre jedno 30-ak godina . Oni su uglavnom naviknuti da glume neke "urbane face" i da izbacuju jednostavne fore u jednoj rečenici koje publika pamti . Radoš Bajić hteo-ne hteo nema prevelik izbor onih koji bi mogli da iznesu likove četnika i sredine u kojoj su se četnici kretali (dakle pre svega seljaci i seoska sredina ) . Sticajem okolnosti , on ima određen broj ljudi s kojima je radio seriju "Selo gori a baba se češlja"  pa je prirodno da je njih prve pozvao ,a nije loše što je dao šansu i nekim mladim neafirmisanim glumcima .

- Tehnika : u današnjim uslovima u Srbiji ne može da se snimi savremeni ratni spektakl . Neko se žalio što nije obrađen vazdušni rat u aprilu 1941 - koliko bi samo koštalo da se naprave istorijski ispravni modeli aviona , makar i računarski generisani ? I ko bi to uradio čak i da ima para ? Danas i mnogo skuplji ratni spektakli iz doba SFRJ deluju smešno kad se vidi da npr Nemci voze tenkove sovjetskog ili američkog porekla . Pre to niko nije primećivao , a danas i klinci iz igrica znaju kako izgleda nemački Tigar . Biće dobro ako i pešadijske borbe četnika budu izgledale koliko-toliko pristojno .

-Broj epizoda: Mnogi se žale da je radnja razvodnjena da bi se popunio planirani broj epizoda  i to uglavnom stoji . Ali treba uzeti u obzir činjenicu da je seriju praktično finansirala RTS , kojoj je po standardnoj njihovoj boljci potrebno upravo da ima što više epizoda da bi imali čime da popunjavaju program (pošto su dužni da određen procenat uvek bude domaćeg porekla) . "Ravna Gora" će sigurno biti prikazivana i reprizirana mnogo puta , pa prema tome mora da poseduje određenu dužinu . U tom smislu su Bajiću jednostavno bile vezane ruke .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ако се све то узме у обзир, недостатак средстава, опреме, технике, глумаца, компактног сценарија, поставља се логично питање:

Зашто је уопште снимана серија?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Ma sve to stoji da su imali problema,ali alibija nema za kojekakve gluposti  Smile
To su profesionalci i posao mora da se uradi profesionalno ili da se ne radi uopste.
Nemas mogucnosti nemoj da radis.
Radi ono sto mozes.

Ja iskreno zamerki imam pun kurac.Retko kad pisem i analiziram filmove i serije.
Ali brate ovde ima osim propusta i ocigledne gluposti.
Ja sednem da gledam ozbiljnu seriju..
Gledam batlera sto trci sa papucama za kraljem.Zamisli sta su oni izbacili u prvi plan ?!
Ili Milos Bikovic sa njegovom ulogom mi je pa tek muka.Okej mozda je on doba glumac.Ali uloga mu ne stoji ni pod razno.Uz to da kazem skeč sa domacinom koji je izasao na polje kada je video vojsku je ocajan.
ALI POBEDNICKA scena je kad se onaj lik vraca po stiglicu  Smile Zamisli molim te ?!
Podseca me na americke bljuvotine.Skace kroz bombe i rizikuje da pogine ili ostane invalid zbog jebne stiglice ?!

Ovo sam ukratko.Mogao bih i nasiroko.
Pocetak je los..i kao sto kazem,rano je da se ocenjuje.Ali me strah iskreno da ce ovo da bude teska sapunjara.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.