Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:00:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 85568 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja sam cuo da za vrijeme rata oni koji su iz RSK i RS dosli u Beograd pa bili "pokupljeni" i vraceni nazad, maltene su izigravali "zive stitove", kopali rovove i jos kojekakve stvari radili

vidis, to sto si cuo/napisao najbolje govori o tome sta se desavalo...

....ali ne u RSK i BiH, nego u Srbiji, otkako je rat zavrsio...

Smile

Cuo sam za takve slucajeve, ali mislim da je glupo da se oni baskare po BGu a da Srbijanci ginu za njih.

potpisujem. bilo je kundacenja sisanja premlacivanja. i trebalo je da bude. mislim, likovi bjeze sa sve traktorima i vikendicama na pak tregeru, a lik iz BG-a da ide i gine za njegov je.eni grad? bilo je bezveze i da prijedorcani ginu za svakog. da vecina drvarcana bjezi sa sve i jedne jedine linije na koji su poslani... zatvori su 96 plakali za likovima koji su se "istakli" te 95-godine... najveci zajeb RS sto nismo otvorili novi veeliki zatvor za dezertere, pljackase i "junacine"... sad nam sjede u vladi...   Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A, onda sorry, cuo sam i ja za Rasku, al takva situacija nikako nije u celoj Vojsci.
A ovo za zive stitove, besmislice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Зашто ти Шкорпи не предложиш комплетном руководству ЛДП-а да оде из Србије?

Јер, твојом логиком, не треба нам 2 милиона Шиптара који неће са нама... шта ће Чеди 99% народа Србије који неће са њим? Smile
Ja nemam veze sa LDP-om. Moji stavovi su moji licni, pre pojave ove stranke.
To su bili stavovi DSS-a pre 5-og oktobra.
Naravno da je to bilo mnogo pre i bilo je rzamatranje razgovora sa medjunarodnom zajednicom za odvajanje Kosova u zamenu za srpski zivorni prostor (RSK i RS).
Izvoli na topic koji sam otvorio: dali je izdaja da potpises kontrolisanu autonomiju manja ili veca od priznavanja srpsko siptarske nezavisnosti?
Razmisli dobro pre nego sto bilo sta napises. Razmisli na posledice po drzavu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pazi shkorpi... ti sam u sobi, upadnu cetiri crnca, svi od po 2 metra, svi pederi i kazu ti: shkorpi sad cemo da te karamo!!

radikal: bori se, oni ga prvo ubiju od batina, pa ga onda izjebu... on kaze "nije mi zao, probao sam sve da se odbranim"...

demokrata: vi da izjavite posle da sam se ja opirao, i da budete nezni sa mnom, ali zvanicno sam protiv... i onda pregovara... da ga sto manje boli...

ldp-ovac (tj. ti): ti kazes "nisam ja kriv, ovaj sto je poslednji izaso mi je u nasledju ostavio nezakljucanu sobu... pa jebiga realno je da me oni izjebu, daj da i popusim ljudima usput, bar cu posle da ih imam za prijatelje"...  Smile

Stvar karaktera...

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
ovako:

radikal (dss): stopalo mu bolesno, nece kod doktora sve dok ne postane bas kriticno, odlazi na kraju, doktor kaze mora da se sece, nema drugacijeg spasa. ruski doktor kaze, dajte da razmotrimo jos koju opciju (ali noga se ne leci sama dok se opcije razmatraju)

ldp: stopalo bolesno, ode kod doktora, doktor kaze mora da se amputira, on kaze: amputiraj sto pre, moram da se naviknem na zivot bez stopala, mora da se zivi, necu da odlazem, verujem ti doktore, uvek si bio u pravu, onaj ruski doktor me par puta zjbao.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Eto vidish Vanja priznaje da bi popusio...  Smile

A primer ti je los, znas zasto, zato sto ti ides kod doktora zbog koga ti je stopalo bolesno, pa mora da se sece...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
A primer ti je los, znas zasto, zato sto ti ides kod doktora zbog koga ti je stopalo bolesno, pa mora da se sece...  Smiley 1

Pa nije zbog doktora bolesno stopalo Smile

Ali je svakako tvoj primer sa snosajem sa crncima mnogo bolji Smiley 1

Da mi je neko rekao da cu ovo napisati na forumu Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
ne, stopalo je bolesno zato sto je imalo gljivice, a pacijent je sam lecio sprejem za buve.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da mi je neko rekao da cu ovo napisati na forumu Smile

I ja sam to sebi rekao... pa obrisao post, pa ga napisao ponovo... iznervirao me Shkorpi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
ne znam bas ovo za crnce i jebanje, ali eto, recimo kada bi primer bio ok... sta je bolje po srbiju- da te jednom izjebu i da te ne diraju vise (LDP), ili da te jebu kad god im se digne i plus da te pre jebanja polome i razvale da ne mozes da se sastavis do sledeceg jebanja... (SRS- DSS).
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 02:47:20 od maurik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:00:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.