Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:05:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 86826 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Dobro,ljudi ocete li pricati,ko je koga jebavo ili sta???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa evo ja bass pokusavam da kazem ljudima da se manu glupih mitova.
A tema je odavno odavno otisla u Off.

@Niko
evo reci nam ti nesto zanimljivo iz ratnih dana sa KiM pa da reanimiramo temu.  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Decko izneo si neki kvaziistorijski podatak koji je vec na prvi pogled smesan- cuj monasi zapisivali ko je koga...  

pa dobro, a ti proveri i videces da li je istinit ili ne!
a to sto sagledavas stvari povrsno, pa u glavi pravis konstrukciju gde monah opisuje sam odnos je posebna stvar!
vodili su racuna ko je cij, ko je kome otac, brat, sestra, ko je ostao bez koga, pisali istoriju, vrsili prepise, odrzavali pravoslavalje medju sirotinjom...., zahvaljujuci slicnim stvarima moj rodjak koji je napravio rodoslov moje familije uspeo je da dodje do 17. veka i da poticemo sa sjenice, gde je moj neki predak ubio turcina i pobegao (i to je vrlo lepo objasnjeno).... a interesantno je da dokle idu pojedini opisi, pa u izvoru stoji da su se moji preci prvo naselili u okolini gruze odakle su otisli posle par godina jer im se nije svidjala voda!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
ja cu u prve dobrovoljce
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Kosovo je rak rana evrope uvek bila i ostala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
Decko izneo si neki kvaziistorijski podatak koji je vec na prvi pogled smesan- cuj monasi zapisivali ko je koga... 

pa dobro, a ti proveri i videces da li je istinit ili ne!
a to sto sagledavas stvari povrsno, pa u glavi pravis konstrukciju gde monah opisuje sam odnos je posebna stvar!
vodili su racuna ko je cij, ko je kome otac, brat, sestra, ko je ostao bez koga, pisali istoriju, vrsili prepise, odrzavali pravoslavalje medju sirotinjom...., zahvaljujuci slicnim stvarima moj rodjak koji je napravio rodoslov moje familije uspeo je da dodje do 17. veka i da poticemo sa sjenice, gde je moj neki predak ubio turcina i pobegao (i to je vrlo lepo objasnjeno).... a interesantno je da dokle idu pojedini opisi, pa u izvoru stoji da su se moji preci prvo naselili u okolini gruze odakle su otisli posle par godina jer im se nije svidjala voda!

bez uvrede, svaka cast za rodoslov ali ovo je bla bla bez pravog argumenta.
svestanici jesu zapisivali sporadicne akte nasilja Turaka nad Srbima ali to nije imalo razmere hronike o silovanjima. Uostalom kako bi oni uopste mogli znati da li je nekom Turcin bioloski otac ili ne.

I ne znam zasto mi pripisujes da bilo sta zamisljam? Cemu uopste takav nacin komunikacije odjednom? Imas potrebu za vredjanjem i gadostima?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Da,ajmo natrag na temu...toliko je inspirativna...da sama prica... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
I ne znam zasto mi pripisujes da bilo sta zamisljam? Cemu uopste takav nacin komunikacije odjednom? Imas potrebu za vredjanjem i gadostima?  
Smile

ok, ja sam ga izneo i da se proveriti! ta prica stoji, ali ne secam se koji je bio razlog spaljivanja od strane kneza!
dobro, nije ni bitno! kada nadjem nesto u elektronskoj formi poslacu ti da bacis pogled!

e sad, sto se tice bla,bla, pa sta vi radite non stop na forumu! kreni redom da iscitavas, postovi se baziraju na smajlima i prepucavanjima koja su sve plica i plica!

i kud ces veceg bla, bla, nego vraticemo kosovo i ....

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
I ne znam zasto mi pripisujes da bilo sta zamisljam? Cemu uopste takav nacin komunikacije odjednom? Imas potrebu za vredjanjem i gadostima? 
  Smile

Citat
  Smile Smile

Htedoh da kazem da to bla bla nije argument za tvrdnju da je postojala hronika o silovanjima i o tome ko je ciji bioloski otac.

KiM cemo mozda i vratitinikad se ne zna. A mozda cemo biti i uvuceni u rat oko njega ko '99., ko zna
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 03:57:18 od pishax »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
shkorpi, moja porodica je plava,moja deca takodje.zanimljivo,jagnjetinu ne jedemo.toliko o tvojoj konstataciji. sto se siptara tice, kladim se da zaratili sa njima ili ne, a obzirom da zapadne diplomate uveliko naglasavaju potrebu da nezavisnost Kosmeta treba proglasiti pre leta ili na samo leto 2007 godine, siptari ce to uraditi na sam VIDOVDAN 28.06.2007 godine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:05:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.