Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:36:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 85251 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ljudi, da se ne lažemo. Kada bi se javno pozivali dobrovoljci da se jave za odlazak na Kosovo, u celoj Srbiji ne bi se javilo više od 1000 paćenika. Čak ni Srbi izbegli sa Kosova se ne bi javili u nekom ozbiljnijem broju. I njima je, nesrećnicima, jasno da od toga nema ništa. Kosovo je izgubljeno, i nikad se neće vratiti u državno - pravni poredak Srbije, kao što Grci mogu samo da sanjaju o povratku Carigrada (Istanbula) pod suverenitet Grčke.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
@ZvezdasBG

Što te to čudi, pa jesi čuo Čedomorca sinoć na Stinku? "Ja ne priznajem ovaj Ustav"...  Smile
Da, da ali mu taj isti ustav nije smetao kada su se na osnovu njega raspisali izbori na kojima je on uspeo da udje u skupstinu.
Svi znamo da je politika kurva, ali veceg politickog promiskuiteta od ovog don Cede nisam video.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa zar siptari nerade svo vreme isto, samo prete i prete, bice ono i ovo ako nedobijemo sta trazimo.
Ljudi opustite se treba i neko sa nase strane malo "kao" da mase oruzjem, mislim da ce nam to biti cak na kraju i mozda od neke koristi-politicki naravno.
A za ove uplasene od rata-pa i sami kazete da SRS nema neki uticaj u politickom zivotu srbije i tu
cu sa vama i vise nego da se slozim. Zato samo slozno protiv siptara i mozda na kraju nebude sve tako
crno za nas narod. Pozdrav
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ljudi, da se ne lažemo. Kada bi se javno pozivali dobrovoljci da se jave za odlazak na Kosovo, u celoj Srbiji ne bi se javilo više od 1000 paćenika. Čak ni Srbi izbegli sa Kosova se ne bi javili u nekom ozbiljnijem broju. I njima je, nesrećnicima, jasno da od toga nema ništa. Kosovo je izgubljeno, i nikad se neće vratiti u državno - pravni poredak Srbije, kao što Grci mogu samo da sanjaju o povratku Carigrada (Istanbula) pod suverenitet Grčke.

ne bi se javili jer ih ne jebe niko za suvu šljivu , najprije su ih provozali kroz Hrvatsku i Bosnu i zatim ih vratili kući i obespravili , ne dajući im minimum zahvalnosti ni financijske ni moralne , a sad opet da se negdje ide ..... pa nije niko budala .

da ste prihvatili raspad Jugoslavije kao političku realnost , mogli smo svi danas bit na boljoj poziciji , vako je kud koji mili moji , a koliko vidim kod vas je katastrofalno stanje duha , suvereniteta , odnosi sa susjednim državama  i općenito svega na čemu se temelji država ..... još nije trasiran put a kamoli išta drugo ......
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Oni koji su za rat treba odmah da krenu... Nema čekanja.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

da ste prihvatili raspad Jugoslavije kao političku realnost , mogli smo svi danas bit na boljoj poziciji , vako je kud koji mili moji , a koliko vidim kod vas je katastrofalno stanje duha , suvereniteta , odnosi sa susjednim državama  i općenito svega na čemu se temelji država ..... još nije trasiran put a kamoli išta drugo ......
Raspad SFRJ nije hteo jedino Sloba. Ja bih odmah potpisao kraj te zemlje da sam se tada nasao na mestu Slobe. Bar bih sprecio sranje sa Kosovom koje imamo danas. Ali komunisticki debil je imao drugacije tripove i sad ga zabole kurac. Lezi ispod lipe i jebe mu se za Srbe. Kao sto mu se uvek i jebalo...
Ovde se prica iskljucivo o suverenitetu Srbije. Dakle ne lupetaj kako smo mi optereceni te ovim te onim. Optereceni su Hrvati nama, najbolji dokaz je sto nas i danas uzimaju u usta iako mi njih maltene nigde ne pominjemo. Opterecen je Haris Silajdzic koji posle one presude ne moze da spava, i koji je javno izjavio da mu je jedini zadatak na funkciji clana predsednistva da ukine RS. Hvala bogu pa se ne bojim, jer u BIH zivi i radi najbolji srpski politicar u poslednjih 60 godina (Milorad Dodik).
Dakle to se zove opterecenost necim....
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

ne bi se javili jer ih ne jebe niko za suvu šljivu , najprije su ih provozali kroz Hrvatsku i Bosnu i zatim ih vratili kući i obespravili , ne dajući im minimum zahvalnosti ni financijske ni moralne , a sad opet da se negdje ide ..... pa nije niko budala .

da ste prihvatili raspad Jugoslavije kao političku realnost , mogli smo svi danas bit na boljoj poziciji , vako je kud koji mili moji , a koliko vidim kod vas je katastrofalno stanje duha , suvereniteta , odnosi sa susjednim državama  i općenito svega na čemu se temelji država ..... još nije trasiran put a kamoli išta drugo ......

Sve što si napisao je tačno, ali u dobroj meri može da se odnosi i na Hrvatsku. Koliko je vaših "branitelja" izvršilo samoubistvo u poslednje vreme? Stanje duha ni kod vas nije na nekom visokom nivou, turbofolk je sveprisutan, kao i ovde, ljudi van Zagreba i Istre teško žive itd. O vašim odnosima sa susedima je izlišno razgovarati. Koliko ja pratim, Hrvatska ima slične društveno - političke probleme kao i Srbija. Dobro, vi nemate problem tipa Kosovo, sve ostalo je veoma slično.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
zemunac2 , nije slično niti 20 % , vi se koprčite sa duhovima prošlosti i plaćate cijenu bahatosti .... kod nas su problemi sasvim drugačije vrste.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
zemunac2 , nije slično niti 20 % , vi se koprčite sa duhovima prošlosti i plaćate cijenu bahatosti .... kod nas su problemi sasvim drugačije vrste.

Eh, sad malo pretera. Pa i vama su glavne teme domovinski rat, položaj i društveni status branitelja, suđenja za ratne zločine, križni put itd. Duhovi prošlosti. To ti je to. Ponavljam, vi nemate problem tipa Kosovo, jer ste sličan problem (RSK) rešili na način koji nama nije dozvoljen.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mi smo Martićevce ( pandan Čekuovaca ) rješili bez problema , možda zato što nije bilo interneta , pa su junaci bili tamo gdje treba , a ne na kompjuterima .

Ponavljam, vi nemate problem tipa Kosovo, jer ste sličan problem (RSK) rešili na način koji nama nije dozvoljen.

sam si odgovorio sebi zašto vam nije dozvoljeno.zato jer ste bili generator problema na Balkanu i 99 je podvučena crta .
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 23:24:10 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:36:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.