Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 11:51:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 125474 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Kvazi naivno!  Smile
Ko da su siptari ikad hteli autonomiju i lokalnu samoupravu!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
ne cutimo mi, na sva zvona jasno govorimo da je Kosovo vec nezavisno i da ce biti jos i nezavisnije.

Citat
Pa bih zamolio kolege forumashe koji zastupaju teoriju da Kosovo treba da bude nezavisno da nam pojasne shta po njima treba chiniti kad na red dodje jug Srbije, kad shiptari krenu da nam uzmu i to parche drzhave, shta uraditi kad na red dodje Rashka oblast i kad balije budu htele nezavisnost, shta uraditi ako madjari budu hteli sever Vojvodine...?

Lepo, ne ponavljati greske koje su se desavale na Kosovu Wink Znaci forsiranje autonomije, lokalne samouprave, prava manjina i nemaju zasto da se bune. Zasto Albanci na Kosovu hoce svoju drzavu?

Oni hoce svoju drzhavu i na delu CG teritorije, i na jugu Srbije, i na delu mkd teritorije i na delu grchke teritorije, zashto?

I nisi mi odgovorio na pitanje?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Odgovoriće ti, samo da se konsultuje sa nekim od Komesara LDPa oko zvaničnog stava Partije i druga Čede, doživotnog predsednika partijskog Komiteta.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kvazi naivno!  Smile
Ko da su siptari ikad hteli autonomiju i lokalnu samoupravu!  Smile

Pishax,

Da su to zaista imali ( a nisu jer im je Milosevic to oduzeo) - ne bi imali nikakve argumente da traze nezavisnost. Da smo imali normalnu i demokratsku zemlju a ne lopovske komunjare na vlasti Kosovo bi ostalo u Srbiji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
To nije tacno? Ako je tako zasto su onda protestvovali jos za vreme Tita trazeci republiku? Hteli su demokratiju? Daj molim te!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Još uvek ste tu... A ja mislio vi već na kosovu naoružani do zuba oslobađate "svetu Srpsku zemlju".

a ne to će kao u Hrvatskoj da rade neka tuđs deca dok će bitange kojima su puna usta "srpskih nacionalnih interesa" da voze šlepere.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Niko ovde ne forsira besmislene ratove! Ali treba biti spreman braniti se. Jesi li ti spreman za taj moguci scenario?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Koliko ja vidim upravo forsirate i to iz Beograda. Kosovo postaje nezavisno za par meseci. Sada je pravi trenutak da uzmete pušku i branite ono za šta ste spremni na rečima, da ginete. Ja sam za drugačiju politiku koja će sačuvati i tvoj život i život nekog Albanca i obraz Srbije koji ste vi odavno ukaljali do neprepoznavanja.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nije sada vreme za pusku ali mozda ce doci. Ti je nikada ne bi uzeo pa ti je zato drzava visak.
Zato Albancima poklanjas KiM.
Sreco taj nacin razmisljanja ovde nikada nije bio vecinski, zato sada i postoji Srbija!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vreme za pušku nikada više neće doći. Svaka puška koja opali je više nesreće nego bilo koji pregovori.
Albancima niko ne pšoklanja KiM, oni su se za njega izborili. Albanci koji su za nezavisno KiM su tamo otišli i borili se, dok vi sedite ispred kompa.
Srbija je imala 100 godina vlast na Kosovu i nije ništa uradila da se Kosovo integriše. Uz to je 90ih odabrala ulogu borca protiv civilizacije tako da ne treba da čudi današnja situacija. Nema tu nepravde, samo smo ovo sebi učinili.

Ovaj način razmiljanja postaje većinski jer efekti ispiranja mozga prolaze. A upravo za vreme dok je moj način mišljenja i bio manjinski Kosovo je otišlo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 11:51:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.