Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratno Sarajevo - logor za Srbe  (Pročitano 73264 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
Od 1992- do 1995 god. ubijeno 5515 Srba u Sarajevu,za taj podatak svi znamo,a sta je sa onim koji se vode kao nestali?da lice se uopste njihova tela naci?
ovaj broj moze biti tacan ako se uzmu u obzir centicke granate koje su padale po sarajevu,ginuli su svi od njih,pa ni srbi nisu bili izuzetak.samo mi reci odakle bas broj 5515?
pogledaj prvu stranicu teme,tamo ces dobiti informaciju

Pa peharu,nemoj tako...oni su fina "raja"...zaboravljas da su"cetnici",agresori,a oni- "zrtve" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Od 1992- do 1995 god. ubijeno 5515 Srba u Sarajevu,za taj podatak svi znamo,a sta je sa onim koji se vode kao nestali?da lice se uopste njihova tela naci?
ovaj broj moze biti tacan ako se uzmu u obzir centicke granate koje su padale po sarajevu,ginuli su svi od njih,pa ni srbi nisu bili izuzetak.samo mi reci odakle bas broj 5515?
pogledaj prvu stranicu teme,tamo ces dobiti informaciju

Pa peharu,nemoj tako...oni su fina "raja"...zaboravljas da su"cetnici",agresori,a oni- "zrtve" Smile
hehe,cetnici su se spustili sa brda 92,napali,mi smo se branili.sustinska razlika prijatelju moj!!!
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
Ma da,vi niste Srbe napadali,nego ste se samo "branili",i ne nazivaj me vise prijateljem,jer ja sa Talibanima nisam prijatelj... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Ma da,vi niste Srbe napadali,nego ste se samo "branili",i ne nazivaj me vise prijateljem,jer ja sa Talibanima nisam prijatelj... Smile
srbe nismo napadali,vec centike!!!sustinska razlika,ako neznas ovo razlikovati onda :-$da te ko necuje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
srbe nismo napadali,vec centike!!!sustinska razlika,ako neznas ovo razlikovati onda :-$da te ko necuje Smile Smile Smile
ko je poceo,zna se!!!!s toga :-$seljak se spustio sa brda pa mislio da je ovo selo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
Pa,sta,oces reci da su svi Srbi-cetnici...alo covece u VRS su bili svi Srbi,vojno-sposobni....znaci svi su cetnici...

nemas pametnija posla za Bajram,nego ovde prosipas gluposti...sram te bilo... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Pa,sta,oces reci da su svi Srbi-cetnici...alo covece u VRS su bili svi Srbi,vojno-sposobni....znaci svi su cetnici...

nemas pametnija posla za Bajram,nego ovde prosipas gluposti...sram te bilo... Smile
prvo,nije meni bajram.drugo,svaki onaj pojedinac koji je stao u "odbranu" srpskog naroda,koji je klaso,ubijao,silvao,izivljavao se nad gradom za mene je cetnik,i nije srbin!!!zapamti to!!razlikujem srbe od cetnika,jer ja sam srbin!nisam mogao da pucam po mojim prijateljima,komsijama,djeci i td.mnogi su presli iz tih razloga na drugu stranu da bi pokazali stvarno ko jesu!!!a to koliko su bili sposobni(VRS) pokazalo se na grbavici i ostalim cetnickim uporistima u gradu...bavi se ti pametnijim stvarima,mani se politike,vidim da nemas blage!!!adios!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
ako si ti Srbin,onda sam ja Slovenac... Smile

a,to da li ja nemam blage veze,nisi kompetentan da delis takve kritike... Smile

onda je i Vlado85,cetnik... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
koliko su bili sposobni(VRS) pokazalo se na grbavici i ostalim cetnickim uporistima u gradu...
Zar nisi rekao da su cetnici cinili zlocine... kako sad Cetnici kukavice?  Smile

Ako ti znas sta pricas, evo glave... Sve cetnici su zlocinci, oni nas ubijali, napadali, a na kraju... ma sve smo ih mi pobili i savladali...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Ma dzabe vam je prica. Hupajupa djeli ljude na 3 vrste: losi Srbi (koji su bili u VRS), dobri Srbi (koji nisu bili u VRS) i dobri muslimani. Za njega je svako ko je bio u VRS cetnik, ubica, koljac...koji je pucao sa brda po neduznim civilima i "hrabrim braniocima Sarajeva".
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.