Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratno Sarajevo - logor za Srbe  (Pročitano 73126 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5
eno onaj slavko jovicic, slavuj , lafo looras, kod njea su nasli arsenal oruzja u stanu...postoji i dokumentacija o tome, al on tupi svoje i svoje...jednom su a i provalili na tv-u, pa se poklopio po usima...

Јовичић је био инспектор полиције у Сарајеву прије рата и нормално је имао
оружје као и сви полицајци.Али шта је са осталим.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k850i
eno onaj slavko jovicic, slavuj , lafo looras, kod njea su nasli arsenal oruzja u stanu...postoji i dokumentacija o tome, al on tupi svoje i svoje...jednom su a i provalili na tv-u, pa se poklopio po usima...

Јовичић је био инспектор полиције у Сарајеву прије рата и нормално је имао
оружје као и сви полицајци.Али шта је са осталим.

pa i kod ostalix je slicno bilo...cim ix jovicic predvodi
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5
Јели слично или исто битно је(Јовичић је остао жив)?
И опет откуд ти то знаш?
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k850i
Јели слично или исто битно је(Јовичић је остао жив)?
И опет откуд ти то знаш?

znam jer to tvrde oni srbi koji su ostali u srajevu...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5
Уколико ти није тешко погледај мало ово и није Инзко пропаганда.
Види колико година имају четници агресори,а поред осталог ту ти је и
Сребреница и још пуно доказа.Наравно ако те интересује истина.

http://www.srbijazemljaheroja.com/wordpress/?p=13190
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k850i

kako moze biti istina, ako su je samo srbi pisali?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5

kako moze biti istina, ako su je samo srbi pisali?

Погледај снимке (ако хоћеш) које нико није писао већ твоја армија снимала.
А срби су учествовали у састављању ваших спискова?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k850i
vise vjerujem smiljanju neo citavoj vasoj bulumenti kvazi istrazivackoj...

Jul 2 2005, 11:47 PM
Ja sam SRBIN i najvise sto mrzim je da neko drugi prica lose prvo o meni, pa o mojoj porodici, i naravno o narodu. A mnogi tako pricaju (ne racunam ove sa foruma govorim o strancima Nemci, Francuzi...) Zasto? Jel se i ko i kada ovde od ovih Srba zapitao zasto nas ceo sve mrzi. ZATO STO STITIMO NAJVECA GOVNA U NASEM NARODU!!! Ja o tome mogu da pricam posto sam iz Sarajeva i posto sam video sta ti "srpski heroji" rade prvo svom narodu pa tek i nesrpskom zivlju. Takodje sam video i sta rade suprotne strane sta rade, ali prvo mi treba da pocistimo smece u svojoj kuci pa tek onda da krenemo u ciscenje regiona. Dajmo svojim primerom svetu da smo spremni da zivimo kao civilizovani ljudi!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5

Ja sam SRBIN i najvise sto mrzim je da neko drugi prica lose prvo o meni, pa o mojoj porodici, i naravno o narodu. A mnogi tako pricaju (ne racunam ove sa foruma govorim o strancima Nemci, Francuzi...) Zasto? Jel se i ko i kada ovde od ovih Srba zapitao zasto nas ceo sve mrzi. ZATO STO STITIMO NAJVECA GOVNA U NASEM NARODU!!! Ja o tome mogu da pricam posto sam iz Sarajeva i posto sam video sta ti "srpski heroji" rade prvo svom narodu pa tek i nesrpskom zivlju. Takodje sam video i sta rade suprotne strane sta rade, ali prvo mi treba da pocistimo smece u svojoj kuci pa tek onda da krenemo u ciscenje regiona. Dajmo svojim primerom svetu da smo spremni da zivimo kao civilizovani ljudi!!!!

Јел му мати муслиманка?
Ти и треба да вјерујеш таквима јер се они као и ти "адаптирају" на ислам.
Сад ћу ја теби текст муслимана из Сарајева који каже:

- Иако су на саслушању забиљежене изјаве и признања само на 56 страна, стравичне су! Они су на пример, Милеву Драшковић, коју су довели са брачним паром Лаврин, натјерали да изврши фелицио Васиљу Лаврину, па их све троје заклали! Ана Лаврин је морала раширити ноге, а они су јој грану гурнули у полни орган. То су признали Зијо Кубат, Туцаковић, Сеферовић, Омановић, Танџо. Кубат је на суђењу признао да је главу Васиља Лаврина одрубио од тијела, и тијело бацио у понор. Исто је урадио и са Аном и са Милевом Драшковић. Есад Туцаковић је, сјећам се рекао: "Ја сам имао каму, дугачку 40 центиметара, закло сам их камом".

* На суђењу је свједочила и једна муслиманка?
- Да, била је то супруга покојног Божидара Шљивића, који је, заједно са Душком Јовановиће, Ергоном Николићем и Зораном Вучуревићем, био припадник тзв. Армије БиХ, али, очито, нису били довољно добри, јер су им имена српска. Она је, дакле, жена Шљивића, на суђењу је дословно рекла: "Мајку им, мислили су ако сам ја муслиманка, нема Божидара ко тражити". Испричала је како је у потрази са мужевљевим тијелом отишла код Цаце, па на Казане, гдје су стално радили његови кољачи. Рекла је како је горе нашла око 250 лешева, већина полуизгоријелих. "Горе сам нашла не војнике него бандите и криминалце", посвједочила је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k850i

Јел му мати муслиманка?
Ти и треба да вјерујеш таквима јер се они као и ти "адаптирају" на ислам.
Сад ћу ја теби текст муслимана из Сарајева који каже:

- Иако су на саслушању забиљежене изјаве и признања само на 56 страна, стравичне су! Они су на пример, Милеву Драшковић, коју су довели са брачним паром Лаврин, натјерали да изврши фелицио Васиљу Лаврину, па их све троје заклали! Ана Лаврин је морала раширити ноге, а они су јој грану гурнули у полни орган. То су признали Зијо Кубат, Туцаковић, Сеферовић, Омановић, Танџо. Кубат је на суђењу признао да је главу Васиља Лаврина одрубио од тијела, и тијело бацио у понор. Исто је урадио и са Аном и са Милевом Драшковић. Есад Туцаковић је, сјећам се рекао: "Ја сам имао каму, дугачку 40 центиметара, закло сам их камом".

* На суђењу је свједочила и једна муслиманка?
- Да, била је то супруга покојног Божидара Шљивића, који је, заједно са Душком Јовановиће, Ергоном Николићем и Зораном Вучуревићем, био припадник тзв. Армије БиХ, али, очито, нису били довољно добри, јер су им имена српска. Она је, дакле, жена Шљивића, на суђењу је дословно рекла: "Мајку им, мислили су ако сам ја муслиманка, нема Божидара ко тражити". Испричала је како је у потрази са мужевљевим тијелом отишла код Цаце, па на Казане, гдје су стално радили његови кољачи. Рекла је како је горе нашла око 250 лешева, већина полуизгоријелих. "Горе сам нашла не војнике него бандите и криминалце", посвједочила је.

kad sam ja to neirao zlocine na kazanima, samo sto vi licirate brojem zrtava...

RAT ZA MRTVE

Jos za vrijeme rata zapocele su spekulacije oko broja "ubijenih" Srba u Sarajevu. Nakon rata, pocetna brojka od tri hiljade narasla je na vrtoglavih osam. A onda je doslo vrijeme kada je Komisija za trazenje nestalih osoba Republike Srpske pocela otvarati "masovne grobnice" po Sarajevu. Sada je broj nestalih Srba spao na dvije hiljade, ali, i pored skice na kojoj su ucrtane navodne masovne grobnice, one nisu nadjene. Ustvari, od kraja rata pa naovamo, ukljucujuci Kakanj i Visoko, ekshumirano je 400 Srba, poginulih ili umrlih tokom rata. Medju tih 400 ekshumiranih Srba izvjestan broj je onih koji su umrli prirodnom smrcu i sahranjeni u posmrtnoj odori, onih koje su ubile granate sa srpskih polozaja, pa cak i ruski placenici!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.