Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratno Sarajevo - logor za Srbe  (Pročitano 73439 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Vlado tih 5000 ubijenih Srba,pa to su samo sumnja na nesto sto je mozda tocno ili nije ili sve zavisi i koje su to novine izjavile....jer neke zele i da preuvelicavaju.Ali dobro ako je 5000 srba ubijeno koliko je poginulo muslimana u tom Sarajevu... sigurno nije manje od Srba,a ta cifra od 5000 je stvarno glupost,po meni.Svi mi znamo da su najvise stradali muslimani i to mnogo mnogo vise. Trebaju se i Srpske zrtve spomenuti,ali brate netreba se uvelicavati neke cifre,kao sto je onda bili sa Jasenovcem(gdje su neki nabrajali milion ubijenih ili 700.000 sto je daleko od istine,ali nije to tema).Treba covjek svaku nevinu zrtvu zaliti jer to su mogli biti i nasi rodjaci,sestre,braca,majka ili otac...pa tako sami od sebe krenite kako bi vama bilo.Takvi ljudi sigurno neuvelicavaju nikakve brojke a cudilo bi me da pricaju i o tome.

Cesarice,ja sam te prihvatio evo odma ovdje! Smile Smile
http://forum.burek.com/index.php/topic,152388.0.html  Smile

a za ostale, nema nam druge, nego... http://forum.burek.com/index.php/topic,146114.40.html
« Poslednja izmena: 19. Okt 2006, 17:12:41 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Vlado tih 5000 ubijenih Srba,pa to su samo sumnja na nesto sto je mozda tocno ili nije ili sve zavisi i koje su to novine izjavile....jer neke zele i da preuvelicavaju.Ali dobro ako je 5000 srba ubijeno koliko je poginulo muslimana u tom Sarajevu... sigurno nije manje od Srba,a ta cifra od 5000 je stvarno glupost,po meni.Svi mi znamo da su najvise stradali muslimani i to mnogo mnogo vise. Trebaju se i Srpske zrtve spomenuti,ali brate netreba se uvelicavati neke cifre,kao sto je onda bili sa Jasenovcem(gdje su neki nabrajali milion ubijenih ili 700.000 sto je daleko od istine,ali nije to tema).Treba covjek svaku nevinu zrtvu zaliti jer to su mogli biti i nasi rodjaci,sestre,braca,majka ili otac...pa tako sami od sebe krenite kako bi vama bilo.Takvi ljudi sigurno neuvelicavaju nikakve brojke a cudilo bi me da pricaju i o tome.

Cesarice,ja sam te prihvatio evo odma ovdje! Smile Smile
http://forum.burek.com/index.php/topic,152388.0.html  Smile

a za ostale, nema nam druge, nego... http://forum.burek.com/index.php/topic,146114.40.html

Eh Vlado,eh lagano ti je tako kada jedan Srbin to objavi ja ti iskreno kazem da nevjerujem,i kada budem procitao to od nekih ljudi sa zapada vjerovacu,isto tako i nevjerujem ni sta Hrvati a ni Muslimani pisu nego neki treci.A ono mu je najbolje znaci on priznaje zrtve ali nepriznaje da su Srbi u Srebrenici toliko ljudi za toliko kratko vrijeme ubili.I jos nesto bilo je sigurno logora i za Srbe,ali ajde molim te reci mi koliko je logora bilo za Muslimane i Hrvate....sigurno ces naci neke podatke ili ti je to svijedno... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
I taj neko treći je retko kad objektivan. Mnogo zavisi od toga ko mu je domaćim i ko ga vodi i pokazuje mu stvari. Ko mu je platio put dnevnice ko ga finansira...

ako se neko od početka svrsta na bilo čiju stranu tu više nema objektivnosti.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
al dobro to je manje bitno jer su Muslimani najvece zrtve, Srbe ko jebe!

pa mozda zato sto su od sveukupnog broja (procenjenih izmedju 200 000-300 000) ratnih zrtava 80 % bosnjacke, ili po listi Mirsada Tokache, rukovodioca Istrazivacko-dokumentacionog centra iz Sarajeva koji pravi samo spiskove zrtava kojima moze uzeti podatke iz licne karte, nesto manje od 70% od ukupnih 100 000, koliko je on zabelezio i s kojim brojem izlazi , zbog cega mu se preti smrcu
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I taj neko treći je retko kad objektivan. Mnogo zavisi od toga ko mu je domaćim i ko ga vodi i pokazuje mu stvari. Ko mu je platio put dnevnice ko ga finansira...

ako se neko od početka svrsta na bilo čiju stranu tu više nema objektivnosti. Smile

Smile Smile

pa slusanje tih trecih i zapadnih nas je i dovelo dovde...
a istrazivacko dokumentacioni centar se dobrim dijelom finansira od strane islamskih zajednica.
mada se u sarajevu i komunalno finansira od istih   Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
a o tome ti znas najvise posto zivis ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
a neka si se ti javila pa nek ide sve....
naravno da zivim ovdje Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Eh rassse opet zna i tko ih financira iako se navodi da Svedska i druge humanitarne organizacije taj institut najvise financiraju...

ali sada cemo opet nesto dobiti neki podatak strucno iz Rasssinog povijesnog arhiva.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
@rassse
pod "ovde" mislio sam na Sarajevo, a sela izvan grada Sarajeva se ne pikaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

281/96-1, profesor Medicinskog fakulteta u Sarajevu, svedoči:

"...U leto 1993. godine ja sam na molbu jedne Švajcarkinje proverio procenat primljenih Srba u bolnice u Sarajevu. Obzirom da hrvatska i srpska imena nisam mogao uvek da razlikujem, ja sam ih svrstao u istu grupu i od svih primljenih u bolnice Srba i Hrvata je bilo 10,2% u vreme kada se tvrdilo da je u gradu Srba i Hrvata bilo 38%. Inače, za svo vreme rata Srbi su smeli da se obrate za pomoć samo malobrojnim lekarima Srbima i po nekom muslimanu.

Hteo bi posebno da istaknem jednu izjavu dr Dževada Softića, profesora ginekologije koji je u mojoj kancelariji na klinici rekao sledeće: ’ Četiri žene su mi upućene na prekid trudnoće, jer su sve navodno silovane od Srba. Kada sam ih pitao ko vas je silovao i gde, svaka je izjavila da nije silovana, ali im je rečeno da to kažu jer će iz toga imati određene privilegije’ .

Napominjem da su to sve bile muslimanke, a i lekar koji ih je pitao je bio musliman..."

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.