Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:21:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratna odsteta Hrvatskoj od Crne Gore...  (Pročitano 11567 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson G 502
 Ako aludiraš na posjete Hrvata ovom forumu,to može biti samo pohvalno..Ja npr.volim sa ljudima razmjenjivati mišljenja i nisam opterećen nacijom,vjerom itd..neću ga imenovati,da ne bude reklama,ali ima jedan forum u Hrvatskoj,jako je popularan kod tvojih zemljaka u Srbiji,i nebiš vjerovao šta ljudi sve pišu..Iznenadio bi se..Čak ima i moderatora Srba.. Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ма ок да Срби иду на хрватске и обрнуто, али на оне које се не баве политиком.

Никола: о томе ти и причам, ја не би могао у Хрватској да кажем да је извршила чишћење, док ти овде можеш да кажеш да је Србија извршила агресију на Хрватску итд. Основна разлика!

Свиђа ми се надимак  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820

Никола: о томе ти и причам, ја не би могао у Хрватској да кажем да је извршила чишћење, док ти овде можеш да кажеш да је Србија извршила агресију на Хрватску итд. Основна разлика!

Свиђа ми се надимак  Smile Smile

A Feanore...jesili ti ikada probao poslje rata ici u Hrvatsku ili po cemu na to dolazis da nebi smio pricati sa normalnim ljudima u Hrvatskoj o ratu i tvome misljenju...?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
A Feanore...jesili ti ikada probao poslje rata ici u Hrvatsku ili po cemu na to dolazis da nebi smio pricati sa normalnim ljudima u Hrvatskoj o ratu i tvome misljenju...?

Пре свега, наслушао сам се прича...
А најбољи другови бејаше прошлог лета (ја нисам могао ишао на турнеју у Турску) и одлично су се провели али су морали да пазе шта причају и како причају. Мени је то довољно да ме одговори од тога јер један немио догађај може да ми упропасти цело летовање! У сваком случају, не бих могао да идем негде а да нон стоп пазим шта причам и да се осврћем да не налетим на екстремисте.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat

Пре свега, наслушао сам се прича...
А најбољи другови бејаше прошлог лета (ја нисам могао ишао на турнеју у Турску) и одлично су се провели али су морали да пазе шта причају и како причају. Мени је то довољно да ме одговори од тога јер један немио догађај може да ми упропасти цело летовање! У сваком случају, не бих могао да идем негде а да нон стоп пазим шта причам и да се осврћем да не налетим на екстремисте.

Pa dobro Feanore..a zamisli da mi gledamo Srbiju samo kroz ono sto cujemo preko medija...mislim da nikada nitko nebi otisao tamo...ali ja sam bio pa mi super i to je to...a da slusam neke price od nekoga pa to stvarno nemogu sebi onda da stovrim sliku samo kada cujem kako su drugi dozivjeli...ja znam mnogo Srba koji dolaze u HR na ljetovanje...pricaju ekavicu i nitko im nista negovori..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson G 502
Ma evo počinjem od svog grada Rijeka...u samom gradu po posljednjem popisu žiuvi oko 10 000 tisuća ljudi koji se izjašnjavaju kao Srbi...generalni konzulat Srbije nalazi se u zgradi koja je na prometnoj cesti,znači bez ograde,Srpska zastava koja je 5-6 m od tla i koju je lako skinuti,kao i sam konzulat nikada nisu bili predmet nekog nacionalističkog ižavljavanja tipa(oštećenja,paljenje itd)Srbi su se ovdje jako dobro udomaćili,imaju dvije svoje crkve,jedna u samo centru,dok je druga u dijelu grada koji se zove Krimeja,Srpsko kulturno društvo sa folklornim i glazbenim sastavom itd.Ljudi sasvim normalno žive...Čisto sumnjam da im je neugodno ovdje zato što su Srbi,govorim sad,ali i 1991-1995 god Rijeka je dokazala svoju multietičnost...Jebi ga bilo je incidenata,ali u globalu savim normalan odnos..Pravo da vam kažem za ovaj forum sam saznao od susjeda Srbina.. Smile

P.S Evo u prošlu nedelju imali smo na dječijim maškaranom karnevalu i grupu od 30-ak djece iz Pančeva..Svi su se uredno vratili doma..Valjda su djeca vidjela da ovdje nežive koljači.. Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
Pa dobro Feanore..a zamisli da mi gledamo Srbiju samo kroz ono sto cujemo preko medija...mislim da nikada nitko nebi otisao tamo...ali ja sam bio pa mi super i to je to...a da slusam neke price od nekoga pa to stvarno nemogu sebi onda da stovrim sliku samo kada cujem kako su drugi dozivjeli...ja znam mnogo Srba koji dolaze u HR na ljetovanje...pricaju ekavicu i nitko im nista negovori..

Не причају медији ништа лоше о вама. Поента је да постоји реална опасност да ми један мали инцидент упропасти евентуално летовање.
Не би волео да ме неко испровоцира констатацијом да смо ми агресори. Ја ту не би могао да ћутим и онда би дошло до проблема! На такве инциденте сам мислио.

Али да се неко понуди да ме води и да ми гарантује безбедност барем од своје околине, био би рад да видим то најлепше приморје (био као клинац али се не сећам скоро ничега)!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Свиђа ми се надимак  Smile Smile

nadimak je potpuno ok .  Smile

pa bilo bi i glupo da pričaš o etničkom čišćenju kad toga nije ni bilo , bio je rat koji ste izgubili , a ko gubi ima naravno pravo da se ljuti , ali nema pravo da izvrće činjenice u svrhu ispoljavanja svoje opsesije za izgubljenim .

Da naravno da je Srbija bila agresor , ali to je bila politika i vojni vrh JNA u saradnji sa kriminalcima dobrovoljcima , niko pametan ne bi trebao to tebi da nabija na nos niti bi ti trebao da braniš taj period ako si ispravan čovjek , boli te racku zabavljaj se , nisi ti plaćen da zastupaš Srbiju , pogotovo ne onu Srbiju.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 13:23:02 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Чишћење можеш утврдити предратним и послератним пописом у Хрватској!

То ко је изгубио или победио и како, нећемо. А ја немам опсесију за туђим. Само ми је криво што су Срби у Хравтској изгубили много, тј. све! И више кривим ове моје овде него вас!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Što se nisu politički organizirali i imali jake stranke i zastupnike u parlamentu umjesto zastupnika po šumama , jebi ga vjerovali su krivoj strani , da su ostali i bili lojalni građani Hrvatske kao što su lojalni građani Njemačke ili bilo koje druge zemlje svima mi nam danas bilo bolje. Ali ne oni nisu mogli da zamisle Hrvatsku ni na papiru, eto Hrvatska ostala a oni .......  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 13:32:34 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:21:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.