Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:13:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratna odsteta Hrvatskoj od Crne Gore...  (Pročitano 11596 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Skrećete s teme, na "čuveno" junaštvo "čuvenih vječnih gubitnika" kojima je najbitnije stalno veličati "junaštva" I , II, III, IV, V  ...  Srpskog ustanka - mislim da ih ima otprilike kao "Policijskih Akademija"

Tema je ratna odšteta

Ja bih ponovio;    Ne treba nama nikakva ratna odšteta . Oporavili smo se i bez toga ...

Ono što nam treba - a, pametni kao Crna Gora, to uviđaju - jest:  MIR i dobrosusjedski odnosi !
Pametnim ljudima je pun qurac  ratova / junačenja / epskih i lirskih narodnih junačkih pjesama ... Mitova, legendi i laži !
Pametnim ljudima je do zarade i više novaca - jer, kad imaš dosta/dovoljno novca - NE razmišljaš o nikakvom extremnom nacionalizmu ...
Mislim da su mafijaši - i s jedne i druge strane potvrdili "dobrosusjedske odnose" u razvijanju "trgovine / šverc-komerc"
- a, nitko mi ne može reći da među njima nema velikih Srba, velikih Hrvata, velikih CG ... i svih ostalih "velikih"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Поновићу још једном: жао ми вас је што немате у својој историји ни један светао даогађај којим можете да се дичите, жао ми вас је што сте увек били савезници нејвећих злотвора који је свет познавао...

Безобразлук са којим пишеш је невероватан! Омаловажавање какво још нисам видео, а не знам са којим циљем. Вероватно да себе задојиш са мишљу да сте већи од нас! Е муко!
Знаш ти врло добро каква је казнена експедиција била организована за Србију пре Церске битке! Каква је сила тада кренула и са каквим самопоуздањем. Ту је било и вас бајних ратника који су побегли главом без обзира на Церу! А нешто не спомињеш Колубарску?! Једна мала и сиромашна Србија измучена ратовима на Балкану је двапут пребила царску војску која је после Немаца вероватно била најјача у Европи!

Након тога иста та измучена болестима и биткама бива нападнута од стране свих својих суседа са свих страна са Немцима! Како су тада само говна испливала на површину! Свака част "јунаци"!

А после омаловажаваш највећу голготу коју је један народ могао да доживи нападан од стране истих арбанашких гована која га и сад нападају у општем повлачењу војске и народа!

Е историчару мој, српска војска је носила пробој Солунског фронта, била централни део истог, и увек односила победе у биткама за ослобођење Србије!

Немам шта додати осим тога да ти појма о историји немаш! А морала и објективности имаш још мање.
Зато ћемо довека бити ваша мука и објекат ваше мржње! Баш зато што сви комплет размишљате тако као ти (част изузецима).
Ех, да је идиот послушао војводу и да смо вас окупирали, узели шта треба и пустили да будете беда каква сте и тада били, не би сад био ти овде да причаш свашта!

Нека, то ми само помаже и настојању да живим како су моји преци живели!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Nema potrebe da nikome od njih objašnjavaš,tiakvi se naježe na samu pomisao o Srbima,ali koga oni zanimaju.
Takvi su kao narod i tu nema promene,mržnja je u genima i jede ih iznutra.Nemački konjušari.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Nema potrebe da nikome od njih objašnjavaš,tiakvi se naježe na samu pomisao o Srbima,ali koga oni zanimaju.

zanimali smo vas i to jako , dok niste pobjegli   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Pali,idi slušaj Cecu i Iindiru, ali potajno, nemoj domobrani da te uhvate.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Oću evo padam na te seljanke samo tako , one su vrh .....   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Oću evo padam na te seljanke samo tako , one su vrh .....   Smile Smile

Kako bi rekli majka Srbije...Ceca... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Oooooooooo bože ...... nisam to znao , ali je zovu majka Srbije ..... pa jes majka uzme im pare malo zavrcka i ode na Tajland da odmara ........  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@Feanor,

Ne znam kakve veze Cerska bitka ima sa svinjarijama koje su Crnogorski rezervisti pocinili po okolini Dubrovnika..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
danilobg

ima veze , jer se bolje frajer sjeća tog vremena nego ovog nedavnog , tip je srpski highlander .......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:13:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.