Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:43:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ratko Mladic je po vasem misljenju:
Heroj
59.7%  (40)
Zlocinac
37.3%  (25)
Nisam siguran
3%  (2)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratko Mladic~Heroj~Zlocinac  (Pročitano 40661 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Uostalom, tebi je sve ono što nosi predznak "hrvatskog" automatski i ustaško... pa šta se ja uopće s tobom prepirem... ma čudim se sam sebi...

st_faca tebi je ochigledno IQ manji od broja cipela.  Smile ja se tebi ni jednim jedinim slovom nisam obratio, vodio sam dijalog i polemiku sa tigerom. ti si isuvishe plitak za tako neshto.
Polemishem sa njim a ne sa tobom iz razloga shto on ima mozga za razliku od tebe a to shto on negira neshto shto ja tvrdim ili obrnuto zaista nije tvoj problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja Twice...nemam nista protiv kada bi Hrvatska vlada jos vise se trudila u tome da iskopava te zlocine sto su pocinjeni u Hrvatskoj,ali valjda ako govorite o zlocinima nad Srbima uzmite u obzir da ste i vi radili nista manje i nista monstruzije zlocine od drugih...sto se tice o takmicenju...nigdje to nisam zelio samo sam rekao da svatko prvo svoje mora da procisti pa onda na druge sa prstom pokazuje....ja kako znam Hrvatska i Bosna su poslali sve one ljude koje je zahtjevao haag,a prije toga dok se to nije desilo iz Srbije je uvijek dolazilo uglavnom ono ajde vi izrucite prvo Gotovinu pa cemo onda dalje pricati...a evo Gotovina i svi ostali sjede u Haagu koje je Haag zelio a u Srbiji Ratko jos uvijek na slobodi....mislim to je opet vasa stvar ali imate toliko prljave robe u vasem dvoristu a drago vam je naglasavati i pokazivati na druge a svoje Heroje velicati,ili njihove zlocine poput Ratkovove umanjivati...Srebrenica je najveci zlocin i masakr nakon drugog Svijetskog Rata na podruciju Europe a to se nije desilo da odbranite svoja ognjista nego radi osvete nad turcima...kako je sam Mladic izrekao!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
st_faca tebi je ochigledno IQ manji od broja cipela. Smile ja se tebi ni jednim jedinim slovom nisam obratio, vodio sam dijalog i polemiku sa tigerom. ti si isuvishe plitak za tako neshto.
Polemishem sa njim a ne sa tobom iz razloga shto on ima mozga za razliku od tebe a to shto on negira neshto shto ja tvrdim ili obrnuto zaista nije tvoj problem.

Polemiziraš s Tigrom tako da citiraš moje postove... Vrlo zanimljivo...

Inače nisi mi odgovorio za Škabrnju.

E, da... zamalo da zaboravih - ti si "dubok" za popizdit... prosječan čovjek ne može spoznat dubinu tvoje misli...
Inače su pozudan pokazatelj dubine nečije misli upravo prizemne uvrede i poluinteligentna spuštanja i insinuacije na račun nečije inteligencije (a ti si, čini se, izmislio revolucionarnu novu metodu mjerenja iste preko interneta) upućene sugovornicima.

Bravo, majstore, bravo. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Kako vidim stoji 12:13 da je zlocin....nisu valjda manjine birale taj ishod....   Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ja Twice...nemam nista protiv kada bi Hrvatska vlada jos vise se trudila u tome da iskopava te zlocine sto su pocinjeni u Hrvatskoj,ali valjda ako govorite o zlocinima nad Srbima uzmite u obzir da ste i vi radili nista manje i nista monstruzije zlocine od drugih...sto se tice o takmicenju...nigdje to nisam zelio samo sam rekao da svatko prvo svoje mora da procisti pa onda na druge sa prstom pokazuje....ja kako znam Hrvatska i Bosna su poslali sve one ljude koje je zahtjevao haag,a prije toga dok se to nije desilo iz Srbije je uvijek dolazilo uglavnom ono ajde vi izrucite prvo Gotovinu pa cemo onda dalje pricati...a evo Gotovina i svi ostali sjede u Haagu koje je Haag zelio a u Srbiji Ratko jos uvijek na slobodi....mislim to je opet vasa stvar ali imate toliko prljave robe u vasem dvoristu a drago vam je naglasavati i pokazivati na druge a svoje Heroje velicati,ili njihove zlocine poput Ratkovove umanjivati...Srebrenica je najveci zlocin i masakr nakon drugog Svijetskog Rata na podruciju Europe a to se nije desilo da odbranite svoja ognjista nego radi osvete nad turcima...kako je sam Mladic izrekao!

Tiger nisi u pravu, kompletan politichki vrh tadashnje Srbije je zavrshio u Hagu i veci deo vojnog vrha Srbije shto sa hrvatskom ni blizu nije sluchaj. Inache Ratko Mladic je bio general Vojske Republike Srpske a ne Vojske Srbije i CG i tom logikom gledano mi ne treba uopshte da se opterecujemo njegovom isporukom al nebitno.
Shto se tiche nekig drugih stvari naveo bih naprimer da je nakon ratnih deshavanja na kosovu '99 odprilike (a mozhda i tachno) Vojni Sud Srbije procesuirao 168 sluchajeva ratnih zlochina pocinjenih na teritoriji kosmeta od strane pripadnika srpske vojske (tada je hag bio daleko daleko...) tako da i shto se toga tiche daleko smo ispred jedne hrvatske a o BiH da i ne pricham.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Tiger nisi u pravu, kompletan politichki vrh tadashnje Srbije je zavrshio u Hagu i veci deo vojnog vrha Srbije shto sa hrvatskom ni blizu nije sluchaj. Inache Ratko Mladic je bio general Vojske Republike Srpske a ne Vojske Srbije i CG i tom logikom gledano mi ne treba uopshte da se opterecujemo njegovom isporukom al nebitno.
Shto se tiche nekig drugih stvari naveo bih naprimer da je nakon ratnih deshavanja na kosovu '99 odprilike (a mozhda i tachno) Vojni Sud Srbije procesuirao 168 sluchajeva ratnih zlochina pocinjenih na teritoriji kosmeta od strane pripadnika srpske vojske (tada je hag bio daleko daleko...) tako da i shto se toga tiche daleko smo ispred jedne hrvatske a o BiH da i ne pricham.

Nebi rekao Twice...cijelu logistiku i naoruzanje je Mladic dobijao od strane Beograda...i cin za generala mu je od tamo isporucen...a kako znam do 2002 je dobijao cak iz Beograda penziju pa po tome itekako imate sa njime posla...i nisi u pravu kako ja znam Milosevic je glavni tek otisao 2000 kada je i zadnji rat na Kosovu izgubio i sve sto je producirao je se odudarilo Srbima od glavu,doveo vas je u totalni kolaps sa ekonomijom koja nija bila na podu nego ipod zemlje...i niste vi bili na njega ljuti i isporucili ga sto je on radio u Hrvatskoj i Bosni nego sto je vas upropastio...a da nije onako posten Zoran Djindjic dosao nebi ga nikada ni isporucili,moje misljenje.Nebi rekao da ste daleko ispred nas u procesiranju zlocinaca...jer koliko ja znam svi Hrvati koje je zatrazivao Haag predali smo pa kako mozete onda biti ispred nas...a gledaj sto je se desilo u Srbiji prije mjesec dva kada je se osudilo onima za zlocine u Srebrenici pa vrhovni sud opet odbacio,svi to kritikuju kod vas kao i kod nas da neide sve pravilnim putem...a eto i kod nas se radi nesto i ja vidis nisam nikada govorio da smo u tome bolje jer je nase sudstvo daleko od normalnosti ali ni kod vas nista nije bolje...i upravu si o Bosni i da nepricamo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
13-12 za nas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
13-12 za nas  Smile Smile

Za Hrvate i "Bosnjake"? 

Ma meni je bitno sta vecina Srba misli a to se zna.
Heroj
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Nebi rekao Twice...cijelu logistiku i naoruzanje je Mladic dobijao od strane Beograda...i cin za generala mu je od tamo isporucen...a kako znam do 2002 je dobijao cak iz Beograda penziju pa po tome itekako imate sa njime posla...i nisi u pravu kako ja znam Milosevic je glavni tek otisao 2000 kada je i zadnji rat na Kosovu izgubio i sve sto je producirao je se odudarilo Srbima od glavu,doveo vas je u totalni kolaps sa ekonomijom koja nija bila na podu nego ipod zemlje...i niste vi bili na njega ljuti i isporucili ga sto je on radio u Hrvatskoj i Bosni nego sto je vas upropastio...a da nije onako posten Zoran Djindjic dosao nebi ga nikada ni isporucili,moje misljenje.Nebi rekao da ste daleko ispred nas u procesiranju zlocinaca...jer koliko ja znam svi Hrvati koje je zatrazivao Haag predali smo pa kako mozete onda biti ispred nas...a gledaj sto je se desilo u Srbiji prije mjesec dva kada je se osudilo onima za zlocine u Srebrenici pa vrhovni sud opet odbacio,svi to kritikuju kod vas kao i kod nas da neide sve pravilnim putem...a eto i kod nas se radi nesto i ja vidis nisam nikada govorio da smo u tome bolje jer je nase sudstvo daleko od normalnosti ali ni kod vas nista nije bolje...i upravu si o Bosni i da nepricamo!

Ako mi treba da odgovaramo za logistiku i naoruzhavanje Mladica onda svakako neko sa zapada mora da odgovara za logistiku pruzhenu gotovini i njegovo naoruzhavanje s obzirom da je optuzhen za zlochine.
Inache da li smo po pitanju toga mi ispred ili iza vas meni je dovoljan podatak samo tih 168 sluchajeva, jel ima neshto tako da se desilo u Hr na vashu inicijativu? (nemoj mi smao reci da niste imali kome da sudite jer to onda prelazi iz diskusije u pricanje viceva).
Inache Milosevic je mimo ustava i zakona sasvim protiv pravno isporuchen Hagu, gde je i ubijen za neshto za chega nije kriv. A krivice koju je nosio oslobodio ga je "poshteni" Djindjic!
Inache zapadu je u interesu da se shto veci broj Srba nadje u Hagu i tamo bude osudjen jer u tome vide jedini nachin da opravdaju protiv zakonito i protiv pravno bombardovanje Srbije. Nemoj sam sebe zavaravati da je bilo kome od njih stalo do pravde, ili josh gore da im je zhao zhrtava sa bilo koje od 3 strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N96c
@casper,ajde josh koji put reci da je heroj (vidio sam minimalno 20 puta da si to rekao  SmileSmile
Sto jel ti smeta to!!!!
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:43:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.