Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratko Mladić čuva ovce i teško je bolestan?  (Pročitano 21294 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
o čemu ti to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ratko ne zovi me Kratko Smile
Ma dolijace i ova lija  Smile Neka on cuva sta hoce (konje, ovce, zeceve i ostalu divljac), ali jedno ga samo ceka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
jbt raznosac ti u tome uzivas ko da ti je on nesto licno skrivio,sta desanka ne pomaze pa te jedino ovako nesto i moze uzbuditi  Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jbt raznosac ti u tome uzivas ko da ti je on nesto licno skrivio,sta desanka ne pomaze pa te jedino ovako nesto i moze uzbuditi Smile
U neku ruku i uzivam, cak kao i Duh Sekire (na Kinu) dozivljavam uzastopne orgazme na "hapsenje Ratka Mladica" Smile . Elem, meni licno nije nista skrivio, ali je ostavio jednu zemlju sa neverovatnim problemima. I sta je on dobro uradio za Srbe? Navedi mi samo jedan primer?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
ti ocigledno ne ides cesto preko drine Smile
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
evo nesto za picarosa,ja bi ti preporucio seron ston u "sirovim strastima"  ili neku hardcore stvar ali ako se vec lozis na uniforme...

БЕОГРAД - Војно-безбједносна агенција Србије преговара са хашким бјегунцем Ратком Младићем о његовој предаји, сазнаје “Глас Српске” од добро обавијештеног извора из врха власти Србије.

ако тврди овај извор, улог је веома велики - награда коју тражи Младић за његово изручење, као и санкције у случају да одбије да се преда.

- Власти инсистирају на томе да Младић оде у Хаг без проблема. Србија је одлучна у томе да заврши “хашку причу” - истиче извор “Гласа Српске”.

Послије хапшења Радована Караyића, Младић се налази на врху листе најтраженијих оптуженика Међународног кривичног суда бивше Југославије и у бјекству од 2000. године.

Против њега је подигнута оптужница заједно са Караyићем у јулу 1995. године, а Хашки трибунал је потврдио другу оптужницу у новембру исте године. Суд је у новембру 2002. објавио измијењену оптужницу којом је обухваћен период између 12. маја 1992. и 22. децембра 1996. године.

Оптужница терети Младића, на основу његове индивидуалне и надређене кривичне одговорности, по 13 тачака за злочине против човјечности и кршење закона и обичаја ратовања због прогона, убистава, депортације и нехуманог поступања, терорисања и узимања талаца, у којима је он наводно учествовао.

Осим тога, он се суочава са двије тачке које га терете за геноцид у Сребреници у јулу 1995. године. У оптужници се такође наводи да су од маја 1992. године снаге под Младићевом командом гађале из снајпера и гранатирале град Сарајево.

По окончању сукоба у БиХ Младић се вратио у Београд и, како су наводили неки медији, често се појављивао на фудбалским утакмицама, у ресторанима и на црногорским плажама. У октобру 2000. године, Младић је наводно напустио Београд како би избјегао могуће хапшење и изручење Хашком трибуналу.

Дипломатски извори указивали су да је љета 2004. Младићу пружено уточиште у војном комплексу у близини Хан Пијеска у БиХ и да је живио у Србији почетком јуна те године.
Биографија

Ратко Младић рођен је 12. марта 1943. у Калиновику. Послије обуке на војној академији у Београду, приступио је ЈНA као редовни официр.

Послат је у Книн у Хрватској 1991. године, као командант 9. Корпуса ЈНA. У априлу 1992. преузео је команду над Другом војном облашћу ЈНA, са сједиштем у Сарајеву. Наредног мјесеца постао је командант главног штаба Војске Републике Српске и на тој функцији остао до децембра 1996. године.

Novosti

pazi da ne svrsis po monitoru   Smile
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
Ako neko placa 200 elitnih vojnika da cuva generala zasto je istom potrebno da cuva ovce? Da bi se prehranio ili zato sto covek jednostavno to voli daradi? Mislim, ako neko ima dovoljno novca za tu manju armiju onda ima novca i da daje njemu hranu, i to specijalitete svakog dana... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
U toku pregovori o Mladićevoj predaji

Vojno-bezbednosna agencija Srbije pregovara sa haškim beguncem Ratkom Mladićem o njegovoj predaji, piše "Glas Srpske" u izdanju za sredu.

Izvor "Glasa Srpske" tvrdi da je ulog veliki - "nagrada koju traži Mladić za izručenje, kao i sankcije u slučaju da odbije da se preda".

"Vlasti insistiraju na tome da Mladić ode u Hag bez problema. Srbija je odlučna u tome da završi 'hašku priču'", ističe izvor "Glasa Srpske".

Posle hapšenja Radovana Karadžića, Mladić se nalazi na vrhu liste najtraženijih optuženika Međunarodnog krivičnog suda bivše Jugoslavije i u bekstvu od 2000. godine.

Protiv njega je podignuta optužnica zajedno sa Karadžićem u julu 1995. godine, a Haški tribunal je potvrdio drugu optužnicu u novembru iste godine. Sud je u novembru 2002. objavio izmenjenu optužnicu kojom je obuhvaćen period između 12. maja 1992. i 22. decembra 1996. godine.

Optužnica tereti Mladića, na osnovu njegove individualne i nadređene krivične odgovornosti, po 13 tačaka za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja zbog progona, ubistava, deportacije i nehumanog postupanja, terorisanja i uzimanja talaca, u kojima je on navodno učestvovao.

Osim toga, on se suočava sa dve tačke koje ga terete za genocid u Srebrenici u julu 1995. godine. U optužnici se takođe navodi da su od maja 1992. godine snage pod Mladićevom komandom gađale iz snajpera i granatirale grad Sarajevo.

Po okončanju sukoba u BiH Mladić se vratio u Beograd i, kako su navodili neki mediji, često se pojavljivao na fudbalskim utakmicama, u restoranima i na crnogorskim plažama. U oktobru 2000. godine,

Mladić je navodno napustio Beograd kako bi izbjegao moguće hapšenje i izručenje Haškom tribunalu.

Diplomatski izvori ukazivali su da je leta 2004. Mladiću pruženo utočište u vojnom kompleksu u blizini Han Pijeska u BiH i da je živio u Srbiji početkom juna te godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
Ti definitivno nisi uzeo lekove danas
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
 Smile
Mozda nedeljom "Dileri lekovima " strajkuju ? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.