Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratko Mladić čuva ovce i teško je bolestan?  (Pročitano 21414 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E moj Bulajka.

Osoba koja vredi u intelektualnom, moralnom i obrazovnom smislu neće kao poslednji kompleksaš samog sebe da hvali po internet forumima.

Što se tiče poznavanja srpskog jezika i nepismenosti sam sebi uskačeš u usta. Kvazi se piše zajedno pa i kvazifilozofija. Jedino ako u tom kompleksu ličnosti nisi umislio da si veći lingvista od Ivana Klajna pa sada smišljaš novu kvazigramatiku srpskog jezika.

Jezička pravila koja poznajem i koja sam učio menjaju se tokom vremena i dopuštam da Ivan Klajn bude povremeno u pravu! Smile Zadovoljan? Smile Oduvek sam,na primer,učio da se kaže "sve vreme",ali eto,Klajn sad kaže da se u može reći i "celo vreme" i to u onim slučajevima za koje sam učio da se pod obavezno upotrebljava sintagma "sve vreme"...čovek je eminentni naučnik i ima pravo da menja jezik,šta da se radi!
Moguće da nisam uvek u pravu...ali ko sam ja da to prosuđujem! Smile
Komplekse? Kada to čujem iz tvojih usta to mu dođe kao kompliment!  Smile Osoba koja vredi u intelektualnom, moralnom i obrazovnom smislu to i dokazuje,za razliku od nekih koji to,ma koliko se upinjali,nisu sposobni da učine,pa su surevnjivi malčice!
Važno je da si ti uskladio duh i telo...ble*** si koliko si težak! Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 23:53:21 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Opet si u teranju? Lepo.
Sa tobom ne vredi drugacije.....onaj moralles mi je bar zanimljiv za zajebanciju a ti nit' si zabavan nit' spadas u grupu normalne diskusije........ko jos razgovara sa govornim automatom? I to onim bez muzike za cekanje.....
« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 23:42:39 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo je optužen za genocid. Sitnica jedna.
Ti bi u najmanju ruku zavrsio sa ozbiljnim hematomima po glavi kada bi sa takvim razmisljanjem i tom pricom otisao u Bratunac, Srebrenicu, Kravicu...pitaj lokalne Srbe sta misle o svemu tome, o Mladicu, o genocidu, o Naseru Oricu i divljanju muslimanskih hordi u tom delu Podrinja 1992 i 1993!
Ne pravdam ni jedno nedelo pocinjeno nad civilima i vojnicima, samo mi zasmeta kad vidim da medju nama ima sve vise mazohista koji jeftino gutaju informacije preko medija i prihvataju to kao apsolutnu istinu (a dobro znamo sta je medijski mrak i jednoumlje jos iz vremena devedesetih), nego onih koji su spremni da na racionalniji nacin pristupe u otkrivanju istine, ma kakva ona bila, pa makar i na nasu stetu!
Izgleda da ni u medjunarodnoj zajednici, ni medju domacim politickim i vojnim vrhom i svim narodima u BiH nema spremnosti za realnijim pristupom tim dogadjajima, ne postoji objektivan prostor koji je u sluzbi istine, vec svako gleda da opravda svoju ulogu i delovanje u ratovima iza nas, tu mislim i na ove preko i na "domicilne", tj. ljude koji su bili tada aktivni u ratu i politici!
Ja se slazem da se treba prihvatiti odgovornosti, ali da to prihvate svi ucesnici konflikta iza nas (malo je slozenija geneza svih dogadjaja), a jok da se samo Srbima sve tovari, kao mi agresiori, a oni se branili...pa ne budite toliko naivni i lakoverni... pa vi i dalje verujte u razne mitove inteligentne belosvetske elite da su Srbi kanibali sa planina Sava i Dunav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Citat
....a jok da se samo Srbima sve tovari, kao mi agresiori, a oni se branili...

.... ne nego eto svi smo jednako krivi ...aham  Smile  Pitaš li se ti ikada zašto ste svugdje guzicom zatvorili vrata?  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Citat

.... ne nego eto svi smo jednako krivi ...aham  Smile
Pa i ne mozemo isto biti krivi s'tim sto vi preteruje tvrdeci kako su samo Srbi krivi a vi siroti nevini i naivni nista niste nikome nazao ucinili, znamo se nema potrebe da se pravis evropejac i pacifista! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

.... ne nego eto svi smo jednako krivi ...aham Smile Pitaš li se ti ikada zašto ste svugdje guzicom zatvorili vrata? Smile
Pa ko je rekao da smo jednako krivi... rekao sam da treba svako da prihvati svoj deo odgovornosti... tvoji su vazda zeleli samo jedno, a to je nezavisna drzava Hrvatska, necu da idem dalje u istoriju, drzacu se razvezivanja zlih jezika iz devedesetih, pa diskutabilno je ko je prvi poceo i kako da prosipa nacionalisticku retoriku i to ko je zeleo da razbije Jugoslaviju koja se posle u krvi i raspala...otuzno je kad procitam da je "jogurt revolucija" i kosovska kriza prouzrokovala sva s.... na ovim prostorima, Kosovo republjik jos pocetkom osamdesetih hmmm...pa sta su trebali Srbi da ih potapsu po ramenu i kazu izvol'te, kao i Madjarima i vojvodjanskim autonomasima!
To sto su Srbi imali pogresnog coveka koji je operisan od spoljne diplomatije jer je sirov i glup i sto je mislio da se moze glavom kroz zid je nesto drugo, pa vi ste to najbolje iskoristili sto u medjunarodnim okvirima sto u "ljepoj vasoj", a imali ste i propagandu za razliku od gede gluperde, al' eto sad imate etnicki skoro cistu drzavu, sta hoces vise, zavrsili ste zapoceto iz WWII!
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 02:00:29 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
al' eto sad imate etnicki skoro cistu drzavu, sta hoces vise, zavrsili ste zapoceto iz WWII!
Nazalost tacno...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Pa jel ih sačuvao više Smile
Jel odbolovao?Kako mu je zodorovije?  Smile

Sad bi mogli da otvorimo temu recimo "Ratko Mladić se oporavlja, i dalje čuva ovce a juče je udario marš od 10 km" ili "Ratko Mladić i dalje čuve ovce,bolje je i juče je skuvao pasulj" i sl  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 02:55:50 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Citat

.... ne nego eto svi smo jednako krivi ...aham Smile Pitaš li se ti ikada zašto ste svugdje guzicom zatvorili vrata? Smile
Pa ko je rekao da smo jednako krivi... rekao sam da treba svako da prihvati svoj deo odgovornosti... tvoji su vazda zeleli samo jedno, a to je nezavisna drzava Hrvatska, necu da idem dalje u istoriju, drzacu se razvezivanja zlih jezika iz devedesetih, pa diskutabilno je ko je prvi poceo i kako da prosipa nacionalisticku retoriku i to ko je zeleo da razbije Jugoslaviju koja se posle u krvi i raspala...otuzno je kad procitam da je "jogurt revolucija" i kosovska kriza prouzrokovala sva s.... na ovim prostorima, Kosovo republjik jos pocetkom osamdesetih hmmm...pa sta su trebali Srbi da ih potapsu po ramenu i kazu izvol'te, kao i Madjarima i vojvodjanskim autonomasima!
To sto su Srbi imali pogresnog coveka koji je operisan od spoljne diplomatije jer je sirov i glup i sto je mislio da se moze glavom kroz zid je nesto drugo, pa vi ste to najbolje iskoristili sto u medjunarodnim okvirima sto u "ljepoj vasoj", a imali ste i propagandu za razliku od gede gluperde, al' eto sad imate etnicki skoro cistu drzavu, sta hoces vise, zavrsili ste zapoceto iz WWII!

Zavrsili smo ono sto je zapoceo Punisa, otisli smo iz lude kuce  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U  svakoj temi zločin ili se relativizira ili prebaci na drugoga.Mladić je zločinac i to se ne može opravdat zločinima drugih protiv Srba.Pobijene su na tisuće ili je on osobno naredio ili nije spriječio.Pravdati ga može netko komu nije do istine.Neki od vas u nedostatku argumenata uhvate se pravopisa kao da pišemi eseje iz materinskog jezika.Istina je lako dokučiva i ne treba filozofirati ili se spuštati na razinu kavane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.