Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rat u Hrvatskoj - i gradjanski i medjunarodni  (Pročitano 16759 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Cini mi se da u Hrvatskoj hara bolest umne retardacije, ili su u zelji da se sto vise razlikuju od Srba toliko izmjenili jezik da nas vise ne razumiju..... Smile

Ne seri.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Kzes da su jos konstitutivni? Pa znas li da Srbi nemaju nikakav status, cak ni nacionalne manjine?  Smile
Koje pravo im je obrisano? Pravo da imaju sva ljudska prava prava, najprostije receno. Sto se tice zadnjih 17 godina, nije se ni imalo sta vidjeti, 1941. se ponovila i ponovna ustaska orgijanja. A sto se tice JNA, koliko znam, agresije nije ni moglo biti jer je odziv bio ispod 12%, znaci nikakve vojske sposobne za rat nije bilo, moji hrvoji...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
St faca...Svaka tebi cast za trud Smile...Ti si to vec 100 i jedan put ponovio ali ne vrijedi.....Kad netko nesto NECE da vjeruje i akceptira kao cinjenicu,tad ti to mozes pokazat i dokazat i 1000 i jedan put ali ce opet ostat isto.
Mozda ste s tom "istinom" prevarili ostatak svijeta, nas niste.
Sta ste dokazali i kome? Dokazali ste, i to dva puta a ste najgori koljaci, da ste prevazisli i ucitelje Nijemce po tom pitanju....

Yes,yes   Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Kzes da su jos konstitutivni? Pa znas li da Srbi nemaju nikakav status, cak ni nacionalne manjine?  Smile Koje pravo im je obrisano? Pravo da imaju sva ljudska prava prava, najprostije receno.

Ma je li? A na osnovu čega si to zaključio?

Da nije na osnovu onih zastupničkih mjesta za srpsku manjinu u Saboru?
Da nije na osnovu dvojezičnog školskog programa u županijama u kojima živi srpska manjina?

Zaista, sve sami dokazi da Srbi nemaju nikakav status...

I reci mi, molim te lijepo, gdje to u Ustavu piše da Srbi nemaju nikakav status? Gdje? Kojim riječima? Koja su to ustavna prava Srbi imali a više ih nemaju? Koja su im to prava ukinuta? Kojim aktom? Kojim zakonom? Kojom odredbom? Kojim dekretom?

Sto se tice zadnjih 17 godina, nije se ni imalo sta vidjeti, 1941. se ponovila i ponovna ustaska orgijanja.

U zadnjih 17 godina (koje si ti, očito, prespavao, a čini se da si zaspao 1941. i tek se sada probudio),
Republika Hrvatska (a ne NDH) je proglasila neovisnost, donijela novi Ustav,
javno se u više navrata odrekla ustaša i NDH i prihvatuila antifašističku borbu kao temelj državnosti,
međunarodno je priznata kao samostalna, suverena i punopravna članica međunarodne zajednice
obranila se od agresije JNA i od pobune dijela stanovnika Hrvatske koji nisu prihvaćali Hrvatsku kao svoju državu i koji su željeli živjet u Srbiji

A sto se tice JNA, koliko znam, agresije nije ni moglo biti jer je odziv bio ispod 12%, znaci nikakve vojske sposobne za rat nije bilo, moji hrvoji...

Čekaj, dogovori se sam sa sobom - da li je JNA bila u Hrvatskoj ili JNA nije bila u Hrvatskoj?
Ako nije bilo JNA, tko je onda bio u Hrvatskoj?
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 18:31:25 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
JNA je branila teritoriju SFRJ, a kad su priznali ndh, vojska je otisla...
Srbi 1991. nisu imali nikakva prava, skoro da i nisu smatrani ljudima. Mozda ste tokom godina ucinili neke sitne ustupke da bi zamazali oci Evropi. Od 150.000 Srba koji su zivjeli prije 1991. sada ih nema ni 10.000. To je vaso najvece dostignuce vase "historije"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
O tom vasem zastitnickom i ljudskom odnosu prema Srbima dovoljno govori cinjenica da je 1931. u Hrvatskoj bilo 18.5 % Srba, 1948. 14.3%, 1991. 12.2 % , a 4,5% 2001. godine. Treba uzeto u obzir da se danas mnogi Srbi vode da zive u Hrvatskoj(imaju Hrvatske dokumente) zbog povrata imovine, ali nisu tamo, ista stvar kao danas u Sarajevu... Podaci su skinuti sa Wikipedie, sekcija na hrvatskom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
JNA je branila teritoriju SFRJ, a kad su priznali ndh, vojska je otisla...

JNA nije napadala Dubrovnik?

Avioni JNA nisu bombaridrali Zadar i Šibenik?

Tenkovi JNA nisu pucali po Vukovaru?

Ili se to možda sve događalo u mjesec ipo dana 1991. godine?

Srbi 1991. nisu imali nikakva prava, skoro da i nisu smatrani ljudima. Mozda ste tokom godina ucinili neke sitne ustupke da bi zamazali oci Evropi. Od 150.000 Srba koji su zivjeli prije 1991. sada ih nema ni 10.000. To je vaso najvece dostignuce vase "historije"... Smile

Gdje piše da Srbi nisu imali nikakva prava?

Gdje piše da Srbi nisu smatrani ljudima?

Gdje? U kojem dokumentu? U kojem službenom aktu? Zakonu? Dekretu?

Opet se služiš dječjom argumentacijom i zatvorenih ušiju ponavljaš jedno te isto, misleći da će to onda postati istina...

Najveće dostigunće naše povijesti je činjenica da se Hrvatska održala u zajednici sa Srbima toliko dugo... Neki drugi, pametniji narod davno bi izišao iz tako nakaradne države... A mi smo, eto, trpili 70 godina... Dugo nam je trebalo, ali smo se ipak opametili...

Od tih 150.000, koliko ih je otišlo svojom slobodnom voljom?

I koliko ih se sada, također svojom slobodnom voljom, vraća nazad jer shvaća da je u Srbiji puno gore nego što su oni zamišljali?

O tom vasem zastitnickom i ljudskom odnosu prema Srbima dovoljno govori cinjenica da je 1931. u Hrvatskoj bilo 18.5 % Srba, 1948. 14.3%, 1991. 12.2 % , a 4,5% 2001. godine. Treba uzeto u obzir da se danas mnogi Srbi vode da zive u Hrvatskoj(imaju Hrvatske dokumente) zbog povrata imovine, ali nisu tamo, ista stvar kao danas u Sarajevu... Podaci su skinuti sa Wikipedie, sekcija na hrvatskom...

Aha... znači - broj Srba u Hrvatskoj se smanjuje... to znači da Srbi u Hrvatskoj nemaju nikakva prava...

Ako se poslužimo istom logikom - i broj Hrvata u Hrvatskoj smanjio se od 1931. pa do danas... znači li to da ni Hrvati u Hrvatskoj nemaju nikakva prava?
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 18:44:19 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Pravis se naivan. Samo ili glup, covjek, ili rtd, postavla toliko pitanja na koje i dijete zna odgovor. "Nakaradna drzava", mogao si jos neki termin sa HRT-a da aposudis. "srpska hegemonisticka tvorevina"...itd Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ma vidi tko mi se javlja...

toliko floskula, počevši od "hrvoji" (doduše, to uopće nije ni riječ, ali nema veze) odavno nisam vidio na jednom mjestu kao u tvojim postovima...

Najjači su mi ovi koji samo izbacuju frazetine i onda mene optuže da posuđujem propagandne pojmove...

Moćan si ti i opasan igrač, stari moj...  Smile

P.S.

Ako malo dijete ili "rtd" znaju odgovore na moja pitanja, zašto ih ti ne znaš? Osim ako si malo dijete. Ili rtd. Ili možda oboje?  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 18:56:14 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 

Najveće dostigunće naše povijesti je činjenica da se Hrvatska održala u zajednici sa Srbima toliko dugo... Neki drugi, pametniji narod davno bi izišao iz tako nakaradne države... A mi smo, eto, trpili 70 godina... Dugo nam je trebalo, ali smo se ipak opametili...

Od tih 150.000, koliko ih je otišlo svojom slobodnom voljom?

I koliko ih se sada, također svojom slobodnom voljom, vraća nazad jer shvaća da je u Srbiji puno gore nego što su oni zamišljali?

Aha... znači - broj Srba u Hrvatskoj se smanjuje... to znači da Srbi u Hrvatskoj nemaju nikakva prava...

Ako se poslužimo istom logikom - i broj Hrvata u Hrvatskoj smanjio se od 1931. pa do danas... znači li to da ni Hrvati u Hrvatskoj nemaju nikakva prava?

Da malo poznajes istoriju sopstvenog naroda vidio bi da Hrvati i nisu imali drugog izbora nego da udju u Jugu, jer ih za razliku od Srba niko nizasta nije pitao... Jos 1917. su Hrvati trazili od Wilsona da im da drzavu, ali su Srbi, kao ucesnici na strani pobjednika, dobili mogucnost da kreiraju drzavu po svojoj volji... Od tada pa do 1991. i nisu imali mogucnost da dobiju drzavu, koju posteno govoreci nikad nisu ni imali...

Pa zavisi sta smatras slobodnom voljom, ako nekome Srbinu zakolju prvog komsiju Srbina, pa onda jos jednoga i on ode iz Hrvatske, meni to nije slobodna volja... Ljudi ne idu nigdje ako im je dobro gdje jesu, ali ako ti neko svaki dan prijeti, ili hoda s puskom oko kuce....

Podatke sam naveo da vidis kakav je rezultat vaseg odnosa prema Srbima, ne zivi se od prava koja su zapisana u ustavu....

A ovo zadnje je suvisno komentarisati, broj Hrvata u Srbiji se smanjio sa 150 na 100 a Srba u Hrvatskoj sa 543.795 na 201.631 iako je sigurno broj znatno manji, uzrok sam naveo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.