Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rat u Hrvatskoj - i gradjanski i medjunarodni  (Pročitano 16766 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Majke ti mile koja konstrukcija...

Smile

Ovo što si sad nadrobio ne bi ni Einstein i Tesla skupa raskupusili....

Pa mozda ne bi Ajnstajn i Tesla razumili ali ti sa svojim razmisljanjem u stilu zivine hoces... Ovo sto sam ja nadrobio ti usitni na mrvice pa onda pozobaj kao pravi pjevac
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ha?  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat
Majke ti mile koja konstrukcija...
Smile
Ovo što si sad nadrobio ne bi ni Einstein i Tesla skupa raskupusili....

Pa mozda ne bi Ajnstajn i Tesla razumili ali ti sa svojim razmisljanjem u stilu zivine hoces... Ovo sto sam ja nadrobio ti usitni na mrvice pa onda pozobaj kao pravi pjevac

Ha?   Smile

? ? ?               
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Cini mi se da u Hrvatskoj hara bolest umne retardacije, ili su u zelji da se sto vise razlikuju od Srba toliko izmjenili jezik da nas vise ne razumiju..... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ne obracajte paznju na svetlonusu, na religijskom forumu je nekoliko puta banovam, ali je kao proljev, stalni se vraca.... Smile
Kako moze biti agresor narod koji je, po Ustavu, konstutitivan, i kako moze biti agresor JNA, regularna vojska te SFRJ... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Cini mi se da u Hrvatskoj hara bolest umne retardacije, ili su u zelji da se sto vise razlikuju od Srba toliko izmjenili jezik da nas vise ne razumiju..... Smile

Ne seri.

Ne obracajte paznju na svetlonusu, na religijskom forumu je nekoliko puta banovam, ali je kao proljev, stalni se vraca.... Smile
Kako moze biti agresor narod koji je, po Ustavu, konstutitivan, i kako moze biti agresor JNA, regularna vojska te SFRJ... Smile

JNA agresor - vrlo jednostavno - vojska druge države (S(F)R Jugoslavije) na teritoriju samostalne i međunarodno priznate Republike Hrvatske

Srbi u Hrvatskoj agresori - proglasili vlastitu paradržavu, odbili priznat zakone Republike Hrvatske, odbili priznat ustavni poredak Republike Hrvatske, onemogućili legalnim organima vlasti pristup na teritorij Republike Hrvatske...

I sad, što je tu nejasno
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5

Ne seri.

JNA agresor - vrlo jednostavno - vojska druge države (S(F)R Jugoslavije) na teritoriju samostalne i međunarodno priznate Republike Hrvatske

Srbi u Hrvatskoj agresori - proglasili vlastitu paradržavu, odbili priznat zakone Republike Hrvatske, odbili priznat ustavni poredak Republike Hrvatske, onemogućili legalnim organima vlasti pristup na teritorij Republike Hrvatske...

I sad, što je tu nejasno
A zar Srbi nisu bili konstitutivan narod u Hr? Zar Srbi nisu branili vlastiti opstanak nakon brisanja svim prava Srbima koje su vazile u Ustavu? Zar JNA nije imala zadatak da brani granice SFRJ? O kojoj drzavi Hrvatskoj pricac, ja znam samo jednu "nezavisnu" i "demokratsku", NDH...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
St faca...Svaka tebi cast za trud  Smile...Ti si to vec 100 i jedan put ponovio ali ne vrijedi.....Kad netko nesto NECE da vjeruje i akceptira kao cinjenicu,tad ti to mozes pokazat i dokazat i 1000 i jedan put ali ce opet ostat isto.
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
St faca...Svaka tebi cast za trud  Smile...Ti si to vec 100 i jedan put ponovio ali ne vrijedi.....Kad netko nesto NECE da vjeruje i akceptira kao cinjenicu,tad ti to mozes pokazat i dokazat i 1000 i jedan put ali ce opet ostat isto.
Mozda ste s tom "istinom" prevarili ostatak svijeta, nas niste.
Sta ste dokazali i kome? Dokazali ste, i to dva puta a ste najgori koljaci, da ste prevazisli i ucitelje Nijemce po tom pitanju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
A zar Srbi nisu bili konstitutivan narod u Hr?

Jesu. I danas su.

Zar Srbi nisu branili vlastiti opstanak nakon brisanja svim prava Srbima koje su vazile u Ustavu?

Koja su to prava Srbima "obrisana" u ustavu?

Mislim, svi vi na ovom forumu ste uvjereni kako su Srbima oduzeta neka ustavna prava, a nitko od vas ne zna navesti niti jedno jedino ustavno pravo koje su u ranijem Ustavu Srbi imali, a po sadašnjem ustavu ga više nemaju.

Bilo bi pametno da se pročita taj mrski Ustav RH pa da se pronađe gdje to piše da neka prava imaju samo Hrvati, i gdje to piše da Srbi nemaju određena prava, a Hrvati ih imaju.

Zar JNA nije imala zadatak da brani granice SFRJ?

Onog momenta kada se Hrvatska odvojila (zakonitim i legimitnim putem) iz SFRJ, i onog momenta kada je postala međunarodno priznati državno-pravni subjekt, JNA je postala strana sila na teritoriju Republike Hrvatske.

Prisutnost strane oružane sile na teritoriju neke suverene države bez dopuštenja vlade te države je, po definiciji, okupacija.

O kojoj drzavi Hrvatskoj pricac, ja znam samo jednu "nezavisnu" i "demokratsku", NDH...

Ako ti znaš samo za NDH, onda si očito spavao ovih proteklih 17 godina...

Sta ste dokazali i kome? Dokazali ste, i to dva puta a ste najgori koljaci, da ste prevazisli i ucitelje Nijemce po tom pitanju....

Aha, znači, "istina" je ono što ti kažeš, a nije istina ono što svi drugi kažu? Interesantno...

Tako i malo dijete poklopi rukama uši i lupa nogo o pod i više "neću jesti juhu, neću jesti juhu"... Zanimljiva argumentacija... pomalo djetinjasta, ali svakako zanimljiva..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.