Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rat u Hrvatskoj - i gradjanski i medjunarodni  (Pročitano 16756 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson k800i i D820
ma znam al porediti pavelica i njega je u neku ruku smijesno
aha znaci uskoro fino Smile

Kako je smijesno,neshvatam....Hitler je najvise ljudi pobio na u WWII i neznam sta tu ima biti smijesno sa poredjenjem sa Pavelicem, a kada se zna pod kojom je komandom bio Pavelic onda se zna koliki je bio zlocin sam i Hitler i Pavelic, ja koliko znam na Balkanu je najvise ljudi poginulo od njemacke ruke a ne od samih naroda na Balkanu...
Ali nije to tema,samo sam htio naglasiti ono sto stami prica o nedemokratskoj Hrvatskoj i kako to datira jos od 41. eto nekome je nedemokratska,ali ja cisto gledam sto zapad o Hr prica a ne susjedi koji nisu jos dostigli taj standart Hrvatske... Demokracija je kod nas uspijesna jer OHR krajem godine izlazi,jer vidi da je HR u stanju sama rijesavati svoje probleme... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
zar nije Pavelic vise Srba pobio od Hitlera? Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
zar nije Pavelic vise Srba pobio od Hitlera? Smile

Neznam Bokimajkl, ako uzmes cifru od 700.000 samo u Jasenovcu onda mozda i jeste ali ako uzmes cifre drugih izvora...onda i nije...a ja neznam dali znas da kada je Hitler bombardovao Beograd 6. Aprila 1941 samo za tih nekoliko dana poginulo 20.000 i daj ti meni reci sada jeli to malo ili je to manji zlocin od onoga sto je Pavelic radio..i jos da te malo poucim,Crna Gora,Sandzak i Kosovo su bili pod vodstvom Mussolinijom... 1/4 Srpkog stanovnistva ti je poginulo u WWII a to ti sada sam odluci kome ces nakaciti na rep,jer Hrvatska nije pocela drugi svijetski rat. Ali daleko smo otisli nije bitno tko je vise pocinio zlocina jer je sve to bilo uzasno....pricamo o danasnjoj situaciji u HR i glupo je kada netko usporedjuje HR 41 i danas, ili je za tebe normalno da je danasnja Srbija ista ona pod Milosevicem?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
pa manji je brate jer je manje poginulo
drugo je opet kad bombardujes zarad vojnih ciljeva a drugo kad ljude zajedno s zenom i djecom odvodis da pobijes
al nema veze sada da ne duzimo
vec je pola tri ovdje moram sutra ranije za skolu ustati
cujemo se mladicu kasnije
caos Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
pa manji je brate jer je manje poginulo
drugo je opet kad bombardujes zarad vojnih ciljeva a drugo kad ljude zajedno s zenom i djecom odvodis da pobijes
al nema veze sada da ne duzimo
vec je pola tri ovdje moram sutra ranije za skolu ustati
cujemo se mladicu kasnije
caos Smile

Ciao i Laku noc... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
pa musolini nije Srbima nista radio koliko sam upoznat s istorijom...
a Hitler...
mozda ce me sad Srbi napasti sto ce im se ovo mozda cudno uciniti al koliko znam on je "samo" ubijao Srbe kad bi njegovi vojnici nastradali u odmazdi
nisu Srbe sistematski unistavali ko ustase
bar koliko znam istoriju
inace djes tigricu nema te nesto
jesi bio u kini vec il tek ides?

....ali ni to ne bi bio neki problem da vam se dalo teritorije 1991. ,  hhahahha , koja "trgovina" da se čovjek izbljuje .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
bi bio opet jer ljudski zivot vrijedi vise od teritorije Smile
nego ko sto rece vec moram da  palim nidzone
adios
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Znači jedino Jugoslavija .... to  je ono što kao donosi mir, sreću i neprobleme ?

Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 11:32:20 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Znači jedino Jugoslavija .... to  je ono što kao donosi mir, sreću i neprobleme ?

Smile Smile

ne vec ono s cim nas Evropa stalno smara u vezi siptara i kobajagi istorije prema njima
oce da im damo nezavisnost nezavisnost zbog par slobinih pendreka
ok dacemo  al nek  onda i onii  tamo za jasenovce gradiske drakulice itd nasima daju...
a ako mi ne moramo  dati ne nek ni ne daju oni tamo
reciprocno nidzone samo i posteno...
ako reciproxcnost znaci ono sto mislim da znaci
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 07:13:31 od bokimajk »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung S7220
 Smile

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.