Хе хе хе, чини ми се да је ово почетак краја Чедомира Јовановића, полако тера све људе од себе који су са њим основали партију!Погледајте текст у мом потпису!!!
Дај Боже! Што горе по Чеду и остале манекене Сребренице, то боље по осталих 96,8% грађана ове земље.
Posle toga, pristupilo se glasanju za potpredsednike. A onda je saopšteno da je Nenad Milić dobio 709 glasova, Nebojša Ranđelović 506, Branislav Lečić 455 i Jelena Prvanov 371, koja je samo zbog toga što je žena, jer je Čeda na tome insistirao, sa manje glasova "izgurala" Lečića...
pa znalo se i pre glasanja da cemo imati dve zenske potpredsednice (nije imao sta Ceda da insistira). Micicku i jos jednu. Jelena nije ni bila u konkurenciji sa Randjelovicem i Milicem i Lecicem. Mislim da su delegati odlicno izabrali, obojica su odlicni politicari i takvi nam trebaju u vrhu stranke. Ne znam sta bi Lecicu znacilo podpredsednicko mesto LDPa?
Ovo mi je posebno smesno, jer je laz
Citat
Da zaista nema demokratije u partiji govori i činjenica da su svi njegovi amandmani, a bilo ih je 18, usvojeni, dok svih ostalih 24 nisu prošli, što je posebno razljutilo Vojvođane...
a ovo govori o kredibilnosti izvora
Citat
Sve ovo u razgovoru za Press tvrdi visoki funkcioner LDP-a koji je insistirao na anonimnosti.
U LDPu sam preko godinu dana i nisam upoznao nijednog Lecicevca
Мило ми је што је ово почетак краја најгоре странке по Србију ЛДП!!!!!.
Au bre, jadni čedo(morac)...i samog je djevola, koji ga za svog izaslanika postavi, razočarao... Bogu hvala...A da li b iste mu vi, braćo Srbi, praštali kada bi se on pokajao za počinjena nedela svoja
Slusajte verovatno ne bi bilo srecnijeg coveka od mene kada bi se LDP raspao. Medjutim ovakvi `ratovi` se desavaju u svakoj stranci. Kada je Dacic pobedio u SPS-u oterao je Vucelica, Kada je Djindjic postao predsednik DS-a Micunovic je otisao iz stranke i osnovao DC. Batic je zbog svadje sa Kostunicom izleteo iz DSS-a. I u Hrvatskom HDZ-u kada je Sanader pobedio otearao je Pasalica... Primera je mnogo, ali koliko ja znam nijedna od tih stranaka se nije raspala(ali uvek postoji prvi put )