Nece niko u ovoj zemlji jod dugo dobiti 50% glasova. A vreme rdi protiv njih. Jer niti ce kapital i pomoc tko brzo da stigne niti cemo mi tako brzo u EU.
tadicu nije jasno da kada je uveo bradonju u koaliciju da je sebi vec iskopao grob. Ona karikatura od polticara koja je bila na poltickoj samrti i na infuzijama zbog Tadica malo ozive ali zato -po ko zna koji put- sjeba koalicione partnere.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
То су приче функционера ДССа!Сасвим очекивано и нормално да то причају!Одлазе у опозицију! А што се тиче Радикала, од њих се тако нешто и очекивало! Нек пукну душмани, листа-коалиција ''За европску Србију'' се не распада!
Gde god se pojavio Vuk draskovic u je puklo. Nijedna koalicija nije opsala u kojoj je bio. Cak i kum aizrucio HAgu da on i njegova garda ne bi odgovarali za ratne zlocine. Ako ovako nastavi da ih ucenjuje nece biti Dacic kriv za propast kolaicije vec bas bradonja -i to zbog nezasitosti njegove Dane koja mu odbrojava dane.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
То су приче функционера ДССа!Сасвим очекивано и нормално да то причају!Одлазе у опозицију! А што се тиче Радикала, од њих се тако нешто и очекивало! Нек пукну душмани, листа-коалиција ''За европску Србију'' се не распада!
Ha ha ha ha..ma bravo zuti,zmaj si!!Necete vi jos dugo,pasce zes uskoro!!