Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 12:23:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raspada se dss?  (Pročitano 7175 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa realno sada nema za koga da se glasa Wink ne mozes vise ni da glasas za manje zlo posto su svi jednako losi  Smile dobro mozda su SRS i DSS malo losiji od loseg Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
pa realno sada nema za koga da se glasa Wink ne mozes vise ni da glasas za manje zlo posto su svi jednako losi  Smile dobro mozda su SRS i DSS malo losiji od loseg Smile
Kako nema a za ErU?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6630
Velika apstinencija je ocekivana (posebno glasaca DS i bivseg SRS-a) tako da je frljanje  Smile procentima neozbiljno.
Izlaznost ce biti ispod 50%, tako da kad budu izbori to igram u kladionici na ulog 10/10  Smile

Cuo sam od jednog lika, radi u novinama, da je skoro bilo istrazivanje ali da je bilo zabranjeno objaviti rezultate, naime zutima je podrska drasticno opala, radikali su oko cenzusa, i ldp i  dss su skocili (verovatno od razocaranih zutih) ali koliko je to istina pitanje je Smile
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Kako nema a za ErU?
jbg za nas glasaju samo zene Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Velika apstinencija je ocekivana (posebno glasaca DS i bivseg SRS-a) tako da je frljanje  Smile procentima neozbiljno.
Izlaznost ce biti ispod 50%, tako da kad budu izbori to igram u kladionici na ulog 10/10  Smile

Cuo sam od jednog lika, radi u novinama, da je skoro bilo istrazivanje ali da je bilo zabranjeno objaviti rezultate, naime zutima je podrska drasticno opala, radikali su oko cenzusa, i ldp i  dss su skocili (verovatno od razocaranih zutih) ali koliko je to istina pitanje je Smile
DSS nema teorije da je skočio, čak ni koalicija.

Polako se formira slonovsko-magareća situacija. Izbore ne treba očekivati dok ne prođe SEKA (WECA)jer bi Nikolić bio lud da preuzme na sebe odgovornost sada. Ova vlada može da namiguje i levo i desno prema potrebi, on ne može.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 15:18:23 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ma gde DSS skocio dal si lud Smile

Znam svakakve ljude i medju njima samo jednog koji ce glasati za DSS ali on je matori debil koji ne bi promenio svoje misljenje ni za brdo cokolade Smile

IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6630

DSS nema teorije da je skočio, čak ni koalicija.

Polako se formira slonovsko-magareća situaciuja.
Pa i ja sam ga pitao to,  verovatno jer jer razocarani glasaci DS-a mogu da glasaju samo za LDP ili DSS, a razocarani bivsi radikali samo za SNS ili DSS, tj pokrivaju dve velike partije a i malo zbog Maje Gojkovic.  LDP je skocio zbog vlade sa SPS-om...a i poznato je da je opozicija uvek u prednosti pred izbore. A da, rece i da je SNS razbio radikale nacisto, ali da ce zajedno  imati manje nego srs na proslim izborima.
Ali posto izbori nece biti skoro, svasta moze jos da se izdesava

Sve u svemu jedino je sigurna manja izlaznost  Smile kvota oko 1.90  Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 15:31:01 od Urketo »
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Citat
Šut karta za Nikitovića!

BEOGRAD - Aleksandar Nikitović, udarna pesnica Vojislava Koštunice,i u vreme dok je bio premijer, najverovatnije će danas na sednici Glavnog odbora DSS biti biti izbačen iz stranke. Moćnog i uticajnog Baranina, uz Radeta Bulatovića, članovi rukovodstva DSS proglasiće za glavnog krivca za opšte rasulo u stranci i sve poraze koje ova stranka trpi poslednjih meseci. Kako saznaje Kurir, grupa od 39 članova GO DSS, uz podršku 24 opštinska odbora iz cele Srbije, najuriće dvojicu nekadašnjih perjanica!

- Na sednici GO DSS očekuje se velika frka. Članstvo je veoma nezadovoljno stanjem u stranci i nećemo dozvoliti da se o bilo čemu raspravlja dok ne utvrdimo Nikitovićevu i Bulatovićevu odgovornost. Ko je on? Član stranke? Funkcioner? Koja su mu ovlašćenja i ko mu ih je dao? Koliko je kriv za izborni poraz i za paljenje Ambasade SAD na mitingu za KiM? Zašto je račun stranke u blokadi i zašto zaposleni ne primaju plate? Ovo će biti jedna od sudbonosnih sednica po opstanak DSS - otkriva naš izvor.

Grupa nezadovoljnih članova GO ne krije da će sprovesti otvorenu opstrukciju, čak da će izviždati Nikitovića, i da će insistirati da se Koštunica odluči: ili Nikitović, ili stranka!

Podsećanja radi, Nikitović je u vreme dok je Dragan Jočić, ministar policije, bio odsutan zbog teške povrede - hapsio i pretio hapšenjem. Nezadovoljnici iz GO DSS stavljaju mu na teret i direktnu odgovornost za paljenje američke ambasade, kao i za kompletno stanje u stranci, koja je, po njihovoj oceni - sasvim urušena. Oni tvrde da Nikitović ucenama čuva svoju poziciju u stranci i da niko ne sme otvoreno da mu se suprotstavi:
- Mi smo čvrsto rešili. Valjda 24 odbora i nas 39 vredimo više nego Nikitović, a ako ne bude tako, daleko im lepa kuća - zaključuje izvor Kurira iz DSS.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Citat
Glavnom odboru DSS-a prisustvovali su, između ostalih, visoki funkcioneri stranke Zoran Lončar, Predrag Bubalo, Slobodan Samardžić, Aleksandar Popović i Radomir Naumov.

Kad pogledamo ko je bio jasno je ko sve nije bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
Nece DSS da se raspadne,ne brinite se dusebriznici.Kako ova vlada-vlada,verovatno ce rejting mnogo da skoci.Neznam dali znate ali najbolja srpska vlada je ona prva Kostunicina.To svi koji nesto znaju o politici priznaju.Trazicemo mi svi Kostunicu svecom,ali.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 12:23:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.