Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 15:01:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raskinuo sam sa devojkom  (Pročitano 11511 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Glupo je ostaviti nekog koga volis,radi neke trenutne zaljubljenosti,koja ce sigurno proci,kao i sto je dosla...
Pokloni joj svoju paznju..Izvedi je negde u setnju,alli ne samo sada(radi pomirenja)nego uvek..Nema neke veze sa temom,ali devojke se uglavnom samo sarmiraju na pocetku veze...Posle toga,nema,postane monotono...Sarmiraj je uvek,izvedi neke male ludosti(ne mislim da opljackas banku i da zarobis taoce Smile )
Ona ce to ceniti,i voleti te jos vise  Smile
Naravno,i sledeci put dobro razmisli,sta zelis,i kako zelis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ja nju nisam nista lagao niti sam je prevario samo je tek pocela ova druga da mi se svidja. . . Hocu nekako da se potrudim da to sve ispravim jer nisam bas od nekih koji odustaju. . Naravno da ona ako nadje nekog drugog necu biti kreten da joj smetam. . .Ali dok se to ne doodi pokusao bi nesto lepo sa njom Smiley i trudio se da ne napraviim istu glupost naravno zbog koje cu zazaliti Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12

Bio sam sa devojkom vise od 2 godine,meeni je pocela za to vreme da se svidja neka druga tako da sam skroz zaboravio za svoju nisam hteo da je ostavim jer mi je bilo zao,zatim je ona primetila kako se slabije vidjamo i kako se slabije cujemo i da nece takvu vezu i pitala jel hocu da raskinemo na sta sam ja pristao,da bi posle par dana shvatio da mi je stalo do bivse i da sa ovom necu nista Smile Medjutim kada sam je posle par dana nazvao ona nije htela i tu sam joj rekao neke ruzne stvari koje nije zasluzila.
Reci cu ti isto sto rekoh i jos jednom liku sa slicnim problemom pre neki dan(izvini unapred ako ce da te to mozda uvrediti): Pametna neka devojka.  Smile

Bio si sa devojkom 2 godine, pocela je da ti se svidja druga, ostavio je, pa se posle pokajao a ocekujes da ti se vrati u zagrljaj kao neko kuce koje si sutnuo a kada to ne uradi onda je vredjas. E, pa ne ide tako i nisi mogao da ocekujes od nje da ce jednostavno da ti se vrati kao kakvo kuce...

Ovako si samo neko ko je video da je pocela da izlazi i znas da joj nije problem da nastavi dalje od tebe jer ima udvarace pa je zelis nazad. E pa, trebao si da razmisljas o tome pre nego sto si uopste raskidao sa njom zbog druge cure. Smiley

Ja bih ti rekao da nastavis dalje, ali ako bas toliko hoces da je vratis onda kumi i moli i budi srecan ako uopste pristane da ima bilo sta sa tobom. Iskreno i zasluzio si da budes na kolenima posle svega sto si joj uradio.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2012, 14:35:05 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Haahaahhaha nisam je sutnuo vec pristao na raskid koji je predlozila jer smo se slabije vidjali a ona bas i ne zna da se meni svidjala druga tako da to i nije neki problem,sigurno je skontala da se nesto desavalo al ne verujem da ona zna Smile Najveci problem je sto sam ispao debil i rekao joj neke reci koje su nju povredile Smile Hocu da se pomirim al msm da taj nacin kumi i moli nece uspeti Smile ne pali to,ja sam se za pocetak najjlepse izvinio Smiley e sad nzm sta dalje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
ponasaj se kao da se nista nije ni desilo... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Hahhaha ma da najbolje Smile daj te nesto bre pametno Smile ne kazem da ovo do sada nije Smile Ali zelim da cujem jos po nesto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Haahaahhaha nisam je sutnuo vec pristao na raskid koji je predlozila jer smo se slabije vidjali a ona bas i ne zna da se meni svidjala druga tako da to i nije neki problem,sigurno je skontala da se nesto desavalo al ne verujem da ona zna Smile Najveci problem je sto sam ispao debil i rekao joj neke reci koje su nju povredile Smile Hocu da se pomirim al msm da taj nacin kumi i moli nece uspeti Smile ne pali to,ja sam se za pocetak najjlepse izvinio Smiley e sad nzm sta dalje Smile
Nije bitno, raskinuo si tj. ajde da kazemo da ste sporazumno raskinuli zbog toga sto ti se druga cura svidjala a posle par dana ocekujes da ti se ova stara vrati po sistemu "Oce piki, nece piki" tj "Od danas nismo zajedno al sutra mi se vec mnogo vise svidjas pa ajde da budemo ponovo". Ne ide to bas tako kada su u pitanju ozbiljne veze a sam kazes da se zestoko uvredila posto si joj rekao to sto si joj rekao a ne mozes je naterati da bude sa tobom ako si je razocarao a ona jednostavno nece da ulazi u nesto sto je vec jednom "puklo". Tako da je moj predlog da stvarno nastavis dalje sa zivotom i da ucis iz svojih gresaka i vise ih ne ponavljas.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Vaazi,cenim svako misljenje i upravu si ti u nekim stvarima,al ona devojka je pristala da se vidimo,naravno samo ovako cisto da cujemo sta ima novo kod jednog ili kod drugog ali naravno ne zeli pomirenje a sve i da ga zeli kontam da mi nece reci Smile E sad cak i da je tako kako ona kaze da ne planira da se miri ja ipak hocu da uradim nesto sto ce je podstaci da pocne da razmislja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Hahhaha ma da najbolje Smile daj te nesto bre pametno Smile ne kazem da ovo do sada nije Smile Ali zelim da cujem jos po nesto Smile

au hebote teras me da procitam to sto si napisao na forumu...
Uzasno.... Smile Smile

evo procitao.
ajoj sinko al si usrao motku. ma upali ste i ti i motka u gomilu govana i ja ne znam kako se ti jos nisi ugusio u tome.
meni se cini da ti fali malo mudrosti. kako bre to sto na um to na drum. pa to rade ljudi koji su u prethodnoj inkarnaciji bile neke zivuljke....

evo sad ozbiljno:
1. meni se cini da se i ona smorila sa tobom nevezano za tu situaciju gde se ona susi a ti svrckas malo (mada, ovo bi se moglo objasniti time da ste klinci oboje pa tako resavate stvari)...
2. sad sto god uradis ispasce da je ona rezerva (dobro razmisli d ali je tako pa ti ona fali ili ti fali rutina tipa redovan seksic, kafica itd.)
3. jedini nacin da popravis stvari jeste da smislis neku pricu da si na nekoj zivotnoj prekretnici gde si izgubio smiso zivota ne znas, sta ces, gde ces, kuda ces...nema to veze sa tooooboooooom i tako to ali da ne ispadne da si u nekoj teskoj depresiji i da ti se ne dize djoka vise uopste. naravno, odjednom si nasao smisao u njoj (ako je tupava poverovace) ako nije onda nece i treba ti drugi smisao (resio si da juris novac, Boga, savrsen kolac...)
4. posto je gottago uvek u pravu...kupi joj cokoladu.
i stavi u kola koja si joj takodje kupio... Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2012, 15:25:15 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
savet 1deki Smile to mi treba Smile Ne bi da budem izbirljiv al da ne bude tipa otkaci se od nje ostavi je na miru Smile Jer ja hocu da je vratim nekako zato sam i postavio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 15:01:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.