Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 00:22:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rasime, spasi me!  (Pročitano 12344 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Nije ovde ni nacija, ni vera u pitanju. Rasim je nas. U pitanju je veciti populisticki slogan: naaarod, sirotinja, spas.
Nema jedan da kaze: dacu vam da radite i zaradite, jer hibridi to ne vole.
Sve nastimano sta rulja voli da cuje. Gledam i onog Popovica u skupstini. Kritikuje budzet, a rasplakao se za grbachu gradjana. Do juce je bio isto sto i svaki drugi, danas ima sopstveni avion, kupio konzorcijum kao Minel i place za grbachom gradjana. I njemu tesko. A potpredsednik partije Vojinih postenih.

Rasim ako hoce dobro da radi svoj posao, onda treba da vidi socijalna davanja, da skine trutove sa socijale, da daje onima kojima stvarno treba, da im poboljsa uslove zivljenja, da trazi da na socijalu predju oni koji nece moci da plate kilovat ili grejanje, pa da pusti trzisne cene za eps, grejanje i ostale privredne subjekte.
Ovak socijala propada, eps propada, vodovodi propadaju samo da bi svi bili na socijalu; i ovaj sa 1000 evra plate i ovaj sa 100 evra. To je komunjarski sistem lopovluka: evo vama jeftine usluge a mi cemo da kraduckamo.
Za sve ostalo kriv je papa i judeo liberali.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 11:18:33 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/politika/glas-javnosti-13-12-2009/borba-za-rasimovu-naklonost
UKRUPNJAVANJE NA KONGRESU SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE SRBIJE
Borba za Rasimovu naklonost
Demokrate SDPS nazvale sestrinskom strankom, a naprednjaci poručili LJajiću da i u opoziciji ima prijatelje

BEOGRAD - Novoosnovanu Socijaldemokratsku partiju Srbije Rasima LJajića podjednako žele i demokrate i naprednjaci! Naime, na osnivačkom kongresu SDPS juče u Beogradu to su jasno pokazali i predsednik Srbije i DS Boris Tadić i zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić, jedan na vlasti, a drugi u opoziciji. Iako važe za zaklete neprijatelje, izgleda, da bi SDPS mogla da im bude zajednička tačka!

Učesnicima kongresa prvi se obratio Tadić, koji je lidera SDPS pozdravio sa rečima „dragi Rasime“, a tokom govora je još dva puta istakao da su dugogodišnji prijatelji.
- DS smatra SDPS sebi najbližom strankom, mogu da kažem sestrinskom. SDPS je potreban Srbiji, ali je Srbiji u programskom i ideološkom smislu potrebno ukrupnjavanje političke scene. Zbog toga kažemo da je vaša stranka nama najbliža i sa vama želimo da gradimo svaku političku budućnost - poručio je Tadić, koji je zbog obaveza ubrzo napustio skup.

Nenad Čanak: Srušićemo vladu

Lider LSV Nenad Čanak dobio je gromoglasan aplauz.
- Kada sam dolazio, video sam Borisa Tadića, Vuka Draškovića, Vladana Batića, a misao mi je bila: Dobro je, srušićemo vladu! - našalio se Čanak.

- Moji studenti me čekaju, znate i ja imam profesiju - rekao je Tadić na odlasku.
I Vučić nije propustio da naglasi da „LJajić i u opoziciji ima prijatelje“.
- Žao mi je što je Tadić otišao, jer i kada pobedimo DS, za Rasima, za ljude koje misle na ovakav način, uvek će biti mesta - obećao je Vučić.
Međutim, LJajić ove, više nego direktne ponude, ne doživljava kao otimanje o SDPS.

- Ne mislim da je to otimanje, svesno smo želeli da pošaljemo poruku da je Srbiji potreban normalan i miran politički život, bez previše konflikata i strasti koje dominiraju političkom scenom već 20 godina. Nije nam bila ideja da se nudimo, niti da budemo neka udavača. Jednostavno smo hteli da na praktičnom primeru pokažemo da je Srbiji potreban dijalog vlasti i opozicije i konsenzus oko ključnih pitanja. Možemo da se razlikujemo, ali moramo da imamo stalnu komunikaciju, i to je bila ideja sa pozivanjem stranaka i iz levog i desnog političkog spektra - kaže lider SDPS.

Na direktan poziv naprednjaka da zajedno učestvuju u novoj vladi, LJajić kaže da je Vučić bio više nego jasan, ali da je rano da se priča o tome.
- Mi smo sa SNS u koaliciji u Prijepolju, i bili smo prva stranka koja je ponudila koaliciju SNS, ali ne da bismo trgovali, već da bismo normalizovali politički život - objašnjava LJajić.

On je i na kongresu istakao da će SDPS biti temeljna državotvorna stranka koja će štiti integritet zemlje i brine o običnim građanima. Takođe se zauzeo za smanjenje Vlade Srbije na 15 ministarstava i parlamenta na 150 poslanika.
Osnivačkom kongresu SDPS, prisustvovali su još i ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, ministar prosvete Žarko Obradović, ministarka NIP Verica Kalanović, funkcioner DSS Nenad Popović, članovi diplomatskog kora i predstavnici sindikata, stranka iz regiona i nevladinih organizacija. Kongres je počeo modifikovanom melodijom himne Internacionala, i video-spotom, pod sloganom „Jedino narod“.   
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 

- Moji studenti me čekaju, znate i ja imam profesiju - rekao je Tadić na odlasku.

Gde je to Tadić profesor? Koje kvalifikacije ima da bi bio profesor na fakultetu? da li neko zna?
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 12:05:17 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510

Gde je to Tadić profesor? Koje kvalifikacije ima da bi bio profesor na fakultetu? da li neko zna?
Кући, члановима своје породице Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Ти не верујеш Тадићу,ни кад се у Расима куне...? Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
Па већ се и утриповао у улугу путујућег вашарског глумца илити слободног уметника. Пре неки дан глумио грђевинског инспектор. Ушо мало у домен Мркине надлежности Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Citat

koji su kriterijumi za izbor profesora, FDU, zar  ne treba završiti , pored fakulteta i posdiplomske stufije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
Citat

koji su kriterijumi za izbor profesora, FDU, zar  ne treba završiti , pored fakulteta i posdiplomske stufije?
Таленат пријатељу, вансеријски таленат Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Pa i Vucic je odrzao predavanje u americi. Ja ne znam ko je bio u situaciji, ali pokusaj da 45 minuta sastavis nesto o bilo cemu?
Prvo nisam sklon da verujem stampi, ali ako je tacno onda stvarno je to degradacija onih koji to slusaju.
Ja sam imao profesore koji su satima mogli da predaju, da ne citaju i da se ne ponove.I to iz elektrotehnike, masinstva itd.
I to sve povezano. Ali to su bili ljudi sa stvarnim doktoratima (doktorirali u 50-oj sa prethodno sijaset objavljenih strucnih analiza, knjiga itd). Ono, kad ga vidis sklanjas mu se s puta iz postovanja.

Sad sta ovi mogu da predaju, to je stvarno vrednu prikazati neko predavanje na yu tubi.
recimo ja bih bio odusevljen da slusam neko predavanje Velje mr. Ilica.

Da ne budem pokvaren, jedini koji je imao smisao da govori i drzi predavanja je bio Voja Kostunica.
Njega sam slusao i imao si sta da cujes.Drugo je to, sto nije covek za politiku.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
Биће да је ако постанеш председник имаш право да будеш универзитетски професор. Јозо Брозо је био доктор или почасни доктор наука за све исвашта на готово свим факултетима. Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 14:32:59 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 00:22:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.