Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapsodija u "crveno-belom", dirigent - Žigić  (Pročitano 2696 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nisam ja rekao da ne moze da se desi Smiley ali mislim da se nece desiti i da ako bude bilo kikseva bice sa jacim ekipama...
Daleko je titula, ali smo joj i sto se igre i sto se tabele tice mi daleko blizi od vas Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Posle utakmica 19. kola fudbalskog šampionata SCG, Crvena zvezda povećala je prednost u odnosu na drugoplasirani Partizan na 7 bodova. "Crveno-beli" su na Marakani pobedili Kom sa 2:0, dok su OFK Beograd i Partizan igrali nerešeno 1:1. Oba gola u veoma gruboj utakmici, u kojoj su isključena 4 igrača, postignuta su u sudijskoj nadoknadi vremena. OFK Beograd je poveo golom Cvetkovića u 96. minutu, dok su crno-beli izjednačili preko Radonjića u 100. minutu. Meč je bio u prekidu 7-8 minuta, kada je u finišu meča došlo do velike tuče igrača.

Na Marakani lider je rešio sve probleme već u prvih 25 minuta, kada su Mladenović i Krivokapić pogodili mrežu kluba iz predgrađa Podgorice. U ostatku meča "crveno-beli" više su osluškivali šta se dešava na Karaburmi, nego što su se bavili zbivanjima na sopstvenom terenu. Kao i Zeta prošle nedelje, i Kom je časno reprezentovao crnogorski fudbal na Marakani, stvorivši nekoliko odličnih prilika za pogodak, ali je Dišljenković još jednom ostao nesavladan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
pa mofli su da igraju i 150 minuta , samo da glodari izjednace ....

ha ha ha , ne znam da li je neko od Vas cuo Ivica na SOS kanalu ....

" eto sudije nas kradu , sviraju penale za Zvezdu , neka ako tako treba da bude , neka bude .... neka im daju i titulu .... " ha ha ha ha ha

a oni izjednacise u 100 minutu a sudija produzio utakmicu za 7 minuta ...pa onda jos minut , pa jos jedan i jos jedan i kad ovi ugurase loptu u mrezu odmah kraj ....

vrlo regularno ... vrlooooo
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Niko ne pominje trenutak kad je linijski sudija svirao nepostojeci ofsajd za nas?

Posle utakmice kapiten Partizana, Vladimir Ivić bio je ogorčen sudjenjem današnje sudijske trojke.

"Oni ne znaju da sude. Linijski sudija mi je pred kraj prvog poluvremena kada je pokazao ofsajd poziciju rekao da je pogrešio, ali šta sad ja imam od toga što je on priznao svoju grešku. Ako je problem da naše komšije ne budu šampioni tri godine, pošto smo predhodne dve godine mi bili prvaci, onda neka se to javno kaže", rekao je novinarima vidno iznervirani Ivić

Strasno , strasno , bruka vasa je pocela u Hajduku... ne cudi me sto se toliko radujete kad ste 2 godine unazad samo patili(ne samo u fudbalu) i gledali nas u LS....eto i za vas malo radosti !
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Zaboravio sam da kazem da vamisti sudija daje 2 penala protiv Hajduka a nama 2 crvena juce..bruka bruka

Umjesto da je povlascen tim koji igra LS povlascen je tim koji ne moze da prodje ni 2.kolo Kupa Uefa.....iskijace vam ova titula cigani... mislite da cete igrati LS a ova godina je prava prilika da vidite koliko ste daleko od nje ! Igraci Zvezde ce igrati LS ali samo ako predju u Partizan .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bila je jako sumnjiva utakmica na karaburmi to priznajem, sudija je podigao zastavicu u nepostojecem ofsajtu, ali to i dalje ne opravdava onakvo ponasanje.
Inace...
Ko ce sta da igra sledece sezone videcemo, ako zvezda zadrzi tim ima realne sanse za LES, zvezda je ove sezone i u tom uefa kupu uzela vise bodova iz 6 utakmica manje za nasu zemlju nego partizan i pored igranja u ligi sampiona.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ovako... sudijska organizacija se oglasila po pitanju ta 2 penala i rekla da su 100% korektno dosudjeni.
Isto tako 2 crvena juce su malo za onakvo sranje kakvo ste pravili... i vama i njima 2 usput znaci niko vas nije ostetio.
Vlada Ivic je pokazao time sto je uradio na terenu u poslednjih par meseci koliko vredi i gde je dogurao od onog talentovanog klinca koji je pre par godina igrao..
Cija bruka je gde pocela necemo da pricamo, sve sto imate da kazete kazite na terenu.
Dovoljno puta ste nafilovani u derbiju da nemate pravo ni da pisnete.
Sa najjacim timom koji ste imali uz vaseg voljenog kloshara mateusa dobili ste 3 komada
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: NAVIJAC
Umjesto da je povlascen tim koji igra LS povlascen je tim koji ne moze da prodje ni 2.kolo Kupa Uefa.....

Zeleo bih da mi definises zasto bi i jedan tim trebao da bude povlascen ??????????????? Ni Zvezda , ni partizan ni bilo koji drugi tim ne treba da bude povlascen .... izvini ali ti si jedan ***** koji piskara neke gluposti .... svaka cast vama sto ste usli u LS prosle godine , ali ako krenemo u nazad pa vi ni kvalifikacije za 1. kolo kup uefa niste prolazili ... zato sednes malo kod kuce uzmes novine , sednes za kompjuter prelistas malo net i svasta mozes da pronadjes ... ako ti ne mozes ja cu biti dovoljno ljubazan pa da ti ukazem na to ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve je to ok, samo bez tog debil... nema potrebe... sa obe strane.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: Zrenjaninac 79
Citat: NAVIJAC
Umjesto da je povlascen tim koji igra LS povlascen je tim koji ne moze da prodje ni 2.kolo Kupa Uefa.....

izvini ali ti si jedan xxxxx    koji piskara neke gluposti ....

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx  ,eto ti svadjaj se sam sa sobom posto si ti najpametniji ovdje! Dovidjenja !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: povlascen

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.