Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 14:00:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 409197 puta)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Motorola mpx200
Citat: ivicanikolic034 link=topic=166182.     msg6365653#msg6365653 date=1229033240
jel moze neki IP changer da radi sa jDownloaderom? Kako da namestim na njemu da se ne ceka 15 minuta.     .     .     .     reconnect ne radi!

Uputstvo za JDownloader i menjanje IP adrese ovde
Kod:
hxxp:|| rapidshare-free-users-download. blogspot. com/2008/06/jdownloader-01531. html

Meni lepo radi USD promenu IP na SBB, za JD ne znam.     
« Poslednja izmena: 12. Dec 2008, 15:40:48 od Qwar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung neki
Od kada mi je otvoren premium nalog na rapidu pa sve do sinoc (nekih 15 dana), sve je radilo normalno.
Sinoc je oko 20 casova naglo prestao protok sa rapida. Cak ni sajt nije hteo da se otvori.
Sve ostale adrese mi je otvarao normalno.
Od jutros je proradilo ali kao mrtav konj. Znaci download od 3 do 6 kilobajta u sekundi.
Jurio sam po svim mogucim forumima ali nigde nisam nasao da je problem do rapidshare-a.
Provajder je ms012 Pozarevac.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC One X
Je li iko pokushao da produzi acc (koji je startovan prije novih pravila i josh uvjek vazhi po 10gb dnevno) pa da vidi oce li mu se produziti rok do kojeg ce i dalje dobijati po 10gb dnevno??
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia N95 8GB
Namestio sam IP changer na JD,i radio je juce,a sad me pita za user i sifru...ja bilo sta da ukucam od onih kombinacija admin admin i admin ztonpk   -nece!
a na USD ne reaguje nista,mora da se ceka onih 15 minuta,ne znam kako da namestim,namestio sam ranije po onom uputstvu sto je bilo u pc klinici ja mislim,i radilo je par dana,sad nece!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Qtek 小米
Ma rapid je sad postao sranje. Ne isplati se dati pare za premium, free je katastrofa. Ja se vracam na torente kad mi istekne tromesecni nalog.
И ја сам разочаран рапидом, али још гори је торент биткомет (за два дана сам набио 13% експ и рангирање побољшао за 500.000, а и даље цеди ко на диал-у).
Не знам који је најбољи торент ? Увек буде мало сидера.  Smile

« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 22:53:52 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Meni je utorrent radio solidno. Sa 512 je ishlo oko 30 KB/s. Ali mene to nije zadovoljavalo pa sam preshao na rapidshare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Siemens 
bitlord je najbolji za torente samo ogranicis upload a sto se tice rapida neisplati se skidati od recimo 6-7 do12 uvece tad je spora veza isto sa megauploadom inace sve skida max
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia N95 8GB
Ma rapid je sad postao sranje. Ne isplati se dati pare za premium, free je katastrofa. Ja se vracam na torente kad mi istekne tromesecni nalog.
И ја сам разочаран рапидом, али још гори је торент биткомет (за два дана сам набио 13% експ и рангирање побољшао за 500.000, а и даље цеди ко на диал-у).
Не знам који је најбољи торент ? Увек буде мало сидера.  Smile

Ja skidam sa zamunde i SVE sto sam do sad skinuo je imalo dosta sidera,i sve pici na 80-90kbps...cak i neke SH stvari pice dobro..... Preko bitTorrenta skidam....
E,sad,jedini problem za zamundu je to sto ne moze niko da se registruje....... ja koristim drugov nalog....
Recimo,ide dobro i na partis.si, uvek kada pogledam peers,sve amerikanci,a njima upload jebe.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Evo jedno pitanje:imam bezicni net i javnu ip,zanima me da li mogu da koristim neki downloader za rapid na free tipa:usd,jdownloader ili sl.zanci natrpam linkove i pici.Nije mi problem i ako on ceka 15 min,samo da nisam pored kompa.Znaci da li ovo moze ili ne,znam da je rapid postao sranje ali je bolji u svakom slucaju od torenata,hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Opusten kao bakin klitoris!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
e ljudi imam jedan problem...imam rapidshare premium i kad ubacim linkove u flashget ili u download internet manager samo skine ono 5kb svaki link..kao da link vise ne postoji ili kao da je account blokiran il sam previse skinuo za 5 dana..ali nista od toga, account radi sve lepo kad se ulogujem na sajtu. imam telekomov adsl ...
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 14:00:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.2 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.