Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:44:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 414859 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple IPhone 3GS,
dobro brate zivot je jedan ti provodi dnevno 10 x 120 s dnevno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
a ovako, imam premium acc za rapid, ali kad zaredjam linkove u download manager(IDM) ne pocinje download jedan posle drugog, stavio sam u accountu direct downloads, i napravio rule za login data u download manageru za rapidshare, e sad, koja je opcija da download fura jedan posle drugog, probao sam start synchronization que, ali nece, sta da radim, sigurno ima neka opcija, ne prelazi mi se na Orbit, jer mi je internet download manager ubedljiv o najbrzi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
ajde ljudovi pomagajte, koja je to opcija za skidanje jedan za drugim Smile izvinjavam se na dva posta, ali ovo mi treba svarno,da nisam dzabe uplacivo premium! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple IPhone 3GS,
nekoristim taj prgram obicno imas opciju automatic download ili  tako nesto zavisnosti od programa a ja ti iskrene preporucujem rapget mozes da ga skines sa http://www.rapget.com/en/index.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
razmisljao sam o njemu, ali sam procitao negde na nekom forumu da on duplo vise potrosi protoka, jel to tacno? ako nije da ga odma instaliram...pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 2G
Malo si pomesao stvari izgleda. Smiley To je povoljno za nas, posto ne moramo da cekamo da prodje odredjeno vreme... Wink

Ne, ne pogresno si me razumeo. Mada i ja nisam upotpunio misao..Mislio sam na rapidshare account..
Ako ne moze da se koristi account na vise IP adresa, onda ADSL korisnici ne bi mogli da ga koriste...Na to sam mislio  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple Iphone 5s
Brate zar ti covjek treba 20 puta reci da moze da se koristi na vise ip adresa da bi ti to prihvatio Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2008, 16:13:04 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple IPhone 3GS,
razmisljao sam o njemu, ali sam procitao negde na nekom forumu da on duplo vise potrosi protoka, jel to tacno? ako nije da ga odma instaliram...pozz Smile
Pogresno si informisan drugar, rapget ne duplira prenos u odnosu na kolko skines ne dobijas vise od 1-2% sto je normalno
dupliranje transfera ostvaruje se visestrukim pristupom za dovnload nekog fajla i to se desa kod drugih download menagera koji posjeduju takozvanu accelerate. moja preporuka ti je i dalje rapget koristim ga 2.5 godine i skroz sam zadovoljan sa njim i super je za sve sisteme kao sto je rapishare (pogrijesio si sa imenom programa  Smile )
http://www.rapget.com/en/index.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 2G
Brate zar ti covjek treba 20 puta reci da moze da se koristi na vise ip adresa da bi ti to prihvatio Smile

Ma ok je..probao sam,radi,nego nisu me drugi razumeli sta sam hteo da kazem, pa sam zato o5 rekao..

nekoristim taj prgram obicno imas opciju automatic download ili  tako nesto zavisnosti od programa a ja ti iskrene preporucujem rapget mozes da ga skines sa http://www.rapget.com/en/index.html

Meni nece da radi RapGet..podesavanja za account sam odradio..Kad ubacim link za download, broj Error-a se povecava, download ne krece i onda na kraju kaze, bad link..Gde gresim?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
Izvinite, mrzi me da citam unazad. Sta da radim da ne bi cekao ko zna kol'ko minuta? Ima neki IP changer?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:44:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.