Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:49:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 413279 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Sve znamo ali Grabber ne pomaze svima...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Boom kada pravim mejl na AOL kaze mi da nisam uneo dobar broj telefona. Ima li tu neko pravilo??? koji si ti uneo??
takodje kaze da sifra nije dobra!!! Probao sam sve zivo... i slova i brojeve, i dugacke i kratke reci i kombinaciju slova i brojeva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ne znam da li je već neko ovo ovde reko, nisam pratio, ali pronašao sam odličan način za free skidanje sa rapida, pogotovo za one sa wirelessom koji imaju uvek istu ip adresu (kao npr. ja   )

ja skidam već 5 dana, skinuo sam preko 50 fajlova, i uvek radi bez problema

evo ovako:

Kreiraj AOL free email na www.aol.com

posle skini
http://rapidshare.com/files/56999390/AOL_Modified.rar

Instaliraš Aol_modifie (setup90.exe)

1. Ako javi neki error klikni Yes
2. Klikni New members
3. Express setup
4. Add location
5. Home
6. Manually add connection device
7. Home Network
8. Sign On to AOL now
9. You already have an AOL screen name and password
10.Pišeš username i password sa e-maila koji si kreirao na AOL
11. Skidaš neki fajl sa Rapidshare i kad završiš download praviš sign off na AOL programu i opet sign in
13. i opet možeš skidati do mile volje

Ako ne možete napraviti račun jer ne znate ZIP code, upišite: Alabama (AL) za drzavu, ZIP code 35005, grad Adamsville, adresu nešto bezveze tipa "101 Brown St", broj telefona 205xxxxxxx (stavite nesto umjesto x-eva, 10 brojeva ukupno)

Kad upišeš user name, prilikom registrcije, uvek proveri dali je slobodno takvo ime. Evo jos jedna država, Texas TX , zip code 77020, grad Houston, ul. Clinton drive, tel. br. 713******* (mora biti 10 cifreni)

i još nešto, ako ne uspete da se registrujete na aol, pogrešna lozinka ili tako nešto, probajte preko dial-up, ni meni nije htelo preko wireless

uvek vam daje neku novu, sasvim novu IP adresu, nikad se ne može desiti da čekate za download, samo sign off pa sign in, ne morate zatvarati browser, ne morate se diskonektovati, vrlo vrlo jednostavno

pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 0000
brate ja sam sve uradio kako si napisao i skinuo sam jedan fajl sa rapida,onda sam odradio sign off pa sign on i pojavilo mi se neko pitanje,ne znam bas tacno kako ide stojalo je da biram ok ili ask me later,ja sam kliknuo na ok i restartovao mi se komp Smile  Smile
jel to tako treba i da li ce se to desavati svaki put ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ne znam šta te je to pitao, verovatno treba restartovati prvi put, kasnije radi sasvim normalno, ja sam skinuo do sad više od 3GB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Skinuo sam jedan fajl, pa sign off, pa sign on, pa odem na Rapid da skidam sledeci fajl, ukucam sifru i izadje mi:

Download session invalid. Please click here.
Possible reasons:
Download session expired. Direct-links last a few minutes for free users.
You requested this download session from a different IP than yours. If you use AOL, try a different browser.
If nothing helps, getting a premium-account will override the IP-check, which means it will solve this problem.

Izgleda da ovo drugo "ne valja"... Mislim, provalio me Rapid...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma nema šanse brate, jbm li ga, ja imam već 10000 godina jednu istu ip adresu, i od kada sam ovo našo uvek mi je različita ip, kad se izlogujem pa ulogujem, probaj ti to malo bolje

aj neka se javi neko kome radi, a ne samo kome ne radi, da ne ispadne da ja ovde ložim ljude  Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 00:58:25 od bomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne lazes ljude brate meni radi super hvala ti za ovo. . samo da te pitam nesto jel normalno kad kliknem sign out da ti se skida ta stranica uopste pa kad  hoces sign in  moras da kliknes is pocetka na destop+sam primetio kad radim to  sign uot sign in mi se diskonectojue na trenutak priometio sam kod messengera. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

One and the only-legend!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
preko aol brovsera mi sve lepo otvori...kad treba na rapidu da ubacim onu sifru,posle toga mi otvara:

Download session invalid.

Possible reasons:

Download session expired. Direct-links last a few minutes for free users.
You requested this download session from a different IP than yours. If you use AOL, try a different browser.
If nothing helps, getting a premium-account will override the IP-check, which means it will solve this problem.

Sta da radim boom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
@mcbesi, messenger se uvek diskonektuje pa opet konektuje, zbog promene ip adrese, ali se ne prekida veza, a ako sam te dobro razumeo ono za sign off prekini kad počne da skida onaj update, to nije neophodno, i onda ne moraš opet da pokrećeš aol

@LegendWanted ne otvaraj rapid stranicu u AOL-u nego u browseru koji koristiš, i ja koristim operu o preko opere skidam, na AOL se samo uloguj, zatvori ono što ti se otvara (search) i minimiziraj prozor, i onda radiš normalno u browseru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:49:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.