Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2025, 05:07:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 439708 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Cao,da li mozes da mi kazes jos jedas ili vise sajtova kao sto je rapidshare. pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 5s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Racuna samo ako skida free user a ti pih nisi skidao kao free zato ti je obracunao a nije ti dodao poen.Sto se tice drugog problema sa 9tb,to ti niko ne moze sa sigurnoscu reci,mada mislim da je vjerovatnije da ti fajlove u zivotu odrzi bilo kakva aktivnost tog linka u 90 dana.

znam da ne racuna. nego mu kazem da onda automatski evidentira da je skinuto u to i to vreme. To sam mu napisao zbog toga da mu nebi bili obrisani neaktivni likovi koji nisu skidani 90dana. Ali tu se postavljam pitanje da li ce mu evidentirati na dl i odma cancel ili ce evidentirati ako mu neko tek kada skine ceo fajl...

Znam za to, kako bi mi drukcije pala ta ideja. Sad sam doradio svoju web skriptu i program, postavio sam da imam evidenciju da svaki user  koji skine nesto meni vraca da je skinuo, i na primer tako cu imati evidenciju, na najlaksi nacin, koji link u zadnjih recimo 20 dana nije downloadovan. A po mom misljenju, ova opcija nece biti tolko potrebna jer se nadam da ce ljudu skiddati. jos u nekim djelovima sa poboljsao program tako da sad misilm da je gotovo nemoguce doci do imena linka.
Ali postoji i dalje problem, da li ce mi dozvoliti 9TB do sad u zadnjih pola godine sto sam uploadovao ovako bezveze imam 143GB i nesto malo preko boxa od po 10 linkova nisu downloadovana od 7 juna   i dalje stoje. dao sam program da koriste par drugara, web skripta mi je na jednom kompu, i gledao sam procese kolko oduzimaju uploadi informacija i na masini od Intel Pentium 1.8GHz i 2 GB rama nikad nije  skocio preko 6%, nisam bas puno siguran da li je to dobro, odnosno malo, ali trenutno kako stvari stoje strasno sam zadovoljan. nisam se jos usudio da sve postavim na noge, sad kako sam doradio skriptu ubacio sam novu tabelu u bazu koja ima 4 kljuca, imam dva naduza kljuca koja su limitirani na 8 karaktera a drugi na 5 karaktera,
Sad veliko je pitanje koliko jak je potreban host server da izvrsi upite, recimo ako imam 1000korisnika koji iskoriste maksimum za mjesec dana, tj downloaduju 150GB dobiamo
1500 linkova x 1000 korisnika 1.500.000 insertovanja u bazu sa strane insertovanja, da kazem da me ne brine, ali po sortiranju rezultata, za mene da bi vidio uvid koji linkovi jesu a koji nisu downloadovani mislim da je to veoma zahtjevna operacja. za sad ovo sto sam uradio  ide glatko, ali evo sad kako gledam 473 downloada u statistici, pri generisanju rezultata maximalni skok na proceima bio je 12 % koji je trajao da kazem u jednoj stotici. Da li je to puno?
A prijatelju koji su to warez likovo, znam ko su oni ali kako da dodjem do njih da ih pitam  Smile
e sad imam veliku dilemu za doradu programa, ako bi stavio da su fajlovi kompresovani u zip formatu, mogao bi da doradim program da prikiom uspjesnog downloada jedog paketa sam sve spoji i raspakuje a zip da izbrise, ako osvam rar to nisam u mogucnoti da uradim, mozda je moguce da moze ali koko mi je poznato u VStudio za rar nisam nasao tu biblioteku.
Da li da dordim i ovo ili da ostavim rar ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
hoces imati i dvdripove od 700MB i 1.4GB?

ostavi u rar.

sad sam skidao jedan fajl iz FG-a koji je 100MB i zabelezio mi je 113MB
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 14:41:59 od pih »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Preko Opere za 5MB vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
to ce biti meni naporan posao da prebacujem u dvd rip, mozda ne u samom pocetku, vise mi se isplati da skinem dvdrip i postavim ga nego da sam ripujem jer dvd rip skinem za nekih 10 Min a da ripujem na trenutno jaboljoj mojoj masini treba mi 45 min.
Imam trenuno mali problem oko ovog programa za refreshovanje, ali nadam se da cu uspjeti da ga odradim.
A sto se tice programa. Moja preporuka je rapiget ako poveca dowonload to je mozda za neku veoma malu nijasnu da se ne osjeti. a sto se tice download menadzera iskljucite akceleratore, odnosno vise konekcija, jer server ako skidate sa jedne 100KB/s a sa druge 50KB/s racuna vam da skidate 300KB/s zato sto to radite sa iste ip adrese
@pih obecavam ti da ces kod mene imati akaun da skidas pola godine dzabe, samo nemogu ti dati rs nalog to sam kupi.
Je li posteno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Gotovo sve sto pozelis mozes da nadjes na RS-u... tako da ne vidim sta ti to pokusavas da napravis i ocekujes da ti to jos neko plati... ti mozes da uploadujes koliko hoces... RS to moze jednim klikom da ti obrise i sta ces onda... imas 1000 ljudi koji su ti dali neku kintu, a sada nemaju nista... razmisli malo u sta se upustas...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
ne bi ja uzimao neku veliki kintu sa pojedinca. ali ako vi iz srbije placate 750 dinara za mjesec dana to je 9.60 e ja neci nista biti skuplji. Ja bi samo ovim zeli da uzmem sto veci broj korisnkika. a sto se tice rs mislim da nebi igrao protiv pravila. a ovo sto bi ja uradio i dalje stojim da je isplatljivo i za mene i za rs i naravno za korisnike sta je za rs da izdvoji smao za mene recimo 1000 $ ako bi od toga imao bar 5000$ mjesecno
@NenadS da je tvoj RS bi li mi ovo omogucio sa ovakom idejom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@Boris_MB

thax! Drzim te za rec  Smile

Jel to mislis na "threads from main site" sto ima da se podesi? to da smanjim na 1?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Ne znam kako je u tom programu na getriht to je kao akcelerator ako ti je iskljucen onda ti ide 1 konekcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2025, 05:07:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.