Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Okt 2025, 06:48:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 425316 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Sharp KoBaS
 Brate sto onda ne brisu sve sto je nelegalno, ko bi onda uplatio premum rachun. A i siptari kao treba da ceka 311 min da skinem nesto ocu boli me kuR**, ako je neko lopov onda je to RS i oni koji uplouduju a ne oni koji skidaju Smile
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
dobro bre ljudi gde odoste!!!!

jeste najbolje rešenje da se plati, ja to ne poričem, ali ovde se govori o tome šta da rade oni koji neće ili nemaju da plate, ne mora oko toga da se vodi tolika rasprava, ko plaća neka plaća i neka skida, pa i neka ćuti, a ko traži način kako da ne plati ovde ga može naći

e sad da li su lopovi ili nisu to ne znam, i ne mogu da tvrdim, ali da im neću platiti - neću, jer mi ne treba, radije ću to uplatiti u depozit za klađenje  Smile , ali naravno da mi treba platio bih, prema tome ako ima neko neki dobar način da zaobiđemo čekanje na rapidu neka kaže
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 5s
Mislim da ova tema ne bi trebala da sluzi iskljucivo da se zezne rapid,jer se onda moze otici na neki od dobro znanih i svecki poznatih piratskih sajtova i tamo raspravljati do mile volje(uslov:engleski jezik iskljucivo).Ja ne znam kako je zamisljena ova tema,mogao bi neko od modova sa ovog djela da pojasni malo.Vidim sa je Sf pri otvaranju teme postovao neku caku,pa ako je samo o tome rijec recite da se zna.Ja cu iskljucivo pomagati so se tice pitanja i problema,savjete kako da se zeznu ne dajem! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Ova tema je valjda za sve... Neki cete da platite, a neki cemo i da varamo.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
KAko to mozemo znati? Ako ih budes pitao znas i dobro koji ces odgovor dobiti. ako budes uplodovao mozes samo dobiti (kao sto sam ja sada dobio za jedan fajl  Smile )

<rapidshare.com>

This file has been deleted.
Reason: THIS FILE IS FORBIDDEN TO BE SHARED! Complaints received.

Mozes probati. Ali gledaj tako da nekako namestis da ne moze direktni link da se vidi, da ne pise npr "Shooter.part1.rar nego "gsdgjslgkd.part1.rar" ili tebi znane skrecenice i da bude obavezno sifrovano. U suprotnom moze te neko sjebati i da ti prijavi sve linkove. Ako ti nije to puno vremena kredi da uplodujes. U svakom slucaju verovatno ce zbog tebe dokupiti par novih hardova  Smile

btw evo imam tu neki spisak servera po vidi da li bi ti tako nesto znacilo.

Hvala za ovaj spisak, ali ipak idem sa rapidom, sad sam malo doradio program i sam prenos odataka od mog servera ka programu. Za sad kako sam sagledao moze da se sazna link samo dekodovanjem. Upotunosti se slazem sa tobom sto se tice naziva. pri samom programu stavio sam da se fajl koji se snima vrsi rename u odnosu na njegovo pravo ime na serveru. dosta dobro sam odradio, prvi put da sam skoro na sve mislio kad sam piso program. Samo mislim da bi trebao da ubacim opciju i za free download ali ne znam tacno kako to da odradim, mpram se malo raspitati na CMSzone
Sto se tice tima rs, mislim da bi im ovo bilo isplatljivo.
a mene nesto buni, Sta bi se desilo da uploadujem 9 TB, ja dobija XXL status uplodera jer sam uploadovao preko 20 GB. e tamo pise da ako se u roku od 90 dana fajl ne bude ni jednom skinuo da se brise. E sad recimo da ja napravim kao neki program za refresh, da na svako recimo 20 dana izvrsim to,
da svaki file skinem recimo po 100 KB to je znaci otprilike nekih 9 GB downloada sto je za moju vezu nekih 2-3 sato, tj ne bi osjetio to. da li ako bi to tako radio ti fajlovi u slucaju da neki se ne budu downloadovali sa ovim bi omogucio da ostanu na serveru ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ne znam kako se evidentira taj dl kada kliknes na svoj fajl. Ja sto imam sakupljeno kada kliknem na link i izbaci mi opera za snimanje odem na cancel, refresuje stranu u premium accountu i evidnetira kao dl tj dodao je jedan dl (koji ne vazi) i vreme kada sam to uradio.  Da li ovi sa RS-a imaju program koji ti proverava da li je to skinuto od 1b do 100MB ne znam... To bi mozda treba da pitas neke uploadere sa warez sajtova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 5s
Racuna samo ako skida free user a ti pih nisi skidao kao free zato ti je obracunao a nije ti dodao poen.Sto se tice drugog problema sa 9tb,to ti niko ne moze sa sigurnoscu reci,mada mislim da je vjerovatnije da ti fajlove u zivotu odrzi bilo kakva aktivnost tog linka u 90 dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Ljudi,od jutros mi ne radi ona fora sa AOL-om Smile Reinstalirao sam windows pre par dana,instalirao AOL,odradio prenosenje accounta (nisam pravio novi) i sve je sljakalo do malopre... Jel ima neko slican problem?
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Od malopre kada zelim da skinem neki fajl sa rapida  prijavljujem mi: You have downloaded more than 25 GB in the last 5 days exceeding your download limit. Imam uredno uplacen nalog , medjutim teoretski nisam mogao da skinem tu kolicinu. Istina delim account sa ortakom ali sve zajedno nismo skinuli preko 10 gb pa cak i neka je 15 to je  mnogo manje od navedene cifre. Da li neko zna o cemu se radi??
IP sačuvana
social share
www.padalica.rs zamisli želju  i stižu neverovatne ponude!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Apple 15
Imate log, pa pogledajte ko je skidao i koliko...
Takodje... moguce je da se to desilo ako ste koristili nove verzije FlashGet-a  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Okt 2025, 06:48:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.