Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 09:26:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 416846 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson w950i
uhhh onda svaka cast za net!!!
nego....

Zna li neko jel i dalje radi Agencija Globaltrend, posto sam uplatio sve kako su mi rekli na uplatnicu a ni posle 48 sati mi nije receno da mi je produzen account?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
uhhh onda svaka cast za net!!!
nego....

Zna li neko jel i dalje radi Agencija Globaltrend, posto sam uplatio sve kako su mi rekli na uplatnicu a ni posle 48 sati mi nije receno da mi je produzen account?

Pa šalji im poruku imaš onaj link ako ti ni posle 48 sati ne uplate: http://www.rs-srbija.com/uplata.htm
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 12:02:33 od slaks »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson w950i
uradio sam to, i ne odgovaraju na mejl!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson w950i
ah usro sam se ko foka, samo su zakasnili, sada je sve u redu : }
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson w950i
zivim u pljevljima ako vas bas zanima
Meni nije problem brzina otprili 9 TB bih uploadovao za najvise mjesec dana, ali stvarno molio bih da mi se nesmijete ne vidi, sta je tu smijesno znaci nije mi nikakav problem brzina nego pitao sam koliko dugo ostaju fajlovi ako sam premim acc i svi su se fajlovi u prvih 90 dana bar po jednom downloadovali. odradio sam jedan softver i razmisljam da nesto odradim a to te linkove rekao sam da niko nece znati koji su a ne to da cu ih zadrzati samo za sebe, tj bice vidljivi samo za moje oci.
da li bi mi neko mogao odgovoriti na pitanje ali da je bar 99.99% siguran u to. posto pri kupovi acc vidi se da se fajlovi nece izbrisati nikad* a ova im zvezdica oznacava kao dok god nalog postoji.
samo za one koji eto to ne znaju u srbiji link od 10MB/s kosta sa pdv-om oko 2000E mjesecno 10MB/s = 80Mb/s cisto za one sto govore da cu necu ni do 2015 godine to prebaciti
Znaci ozbiljno razmisljam o necemu mislim da ce biti dobro detalje nemogu reci trenutno imam program sto sam napravio i materijal sad mi je najbitnija ova informacija. Unaprijed se zahvaljujem

imas znanje kazes da "napravis" program,imas ludacki internet u Pljevljima koji placas 2000 e mesecno znaci nisi siromasan,imas 9tb necega sto je top tajna,znaci imas 9000 gb podataka koje cuvas ili ces cuvati na 18 hard diskova i cekas da uploadujes (pretpostavljam da imas one od 500gb jel?)

i sve to znanje a neznas tj.ti kazes da ti je "najbitnija" informacija o ponasanju rapida prem svojim korisnicima a vidim da si 87 godiste znaci imas 20 godinica...

jel sam ja ovde jedino blesav ili si ti stvarno superBoris decko dobijen kloniranjem,koji se otrgao iz okova svojih stvaraoca i sad pokusava da stvori program koji ce unistiti ceo svet...
IP sačuvana
social share
Jancha
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
jel sam ja ovde jedino blesav ili si ti stvarno superBoris decko dobijen kloniranjem,koji se otrgao iz okova svojih stvaraoca i sad pokusava da stvori program koji ce unistiti ceo svet...
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,

imas znanje kazes da "napravis" program,imas ludacki internet u Pljevljima koji placas 2000 e mesecno znaci nisi siromasan,imas 9tb necega sto je top tajna,znaci imas 9000 gb podataka koje cuvas ili ces cuvati na 18 hard diskova i cekas da uploadujes (pretpostavljam da imas one od 500gb jel?)

i sve to znanje a neznas tj.ti kazes da ti je "najbitnija" informacija o ponasanju rapida prem svojim korisnicima a vidim da si 87 godiste znaci imas 20 godinica...

O kakvom unistenju svijeta ti pricas trenutno kroristim link na 2MB/s nisam rekao da imam na 10Mb/s ali nije nikakav problem da se zakupi
ako te bas zanima imam 26 HDD od po 500 GB i jedan od 120 GB. Nerazumijem te uposte o cemu si pricao sto je vezano za kloniranje jenostavno imao sam ideju za jedan posao oko koga ne bi bilo puno muke i nekog velikog ulaganja i mislim da se moze uzeti fin novac, ja sam reko da linkovi jedino budu vidljivi za moje oci sto sam sad testirao i pokazalo se veoma dobro, program je jako stabilan. ja vam mogu samo obecati ako budem odradio to da cu vam dati link. Nije to nista posebno ali stvar je u tome sto o otome nemogu da ovako javno jos govorim. Znaci imam samo jedan problem a to je kako da sacuvam da mi ostanu i podaci na severu, ako tome dodam da niko nece moci da se zali na njih i da sam premium user. A po mom misljenju to ce biti jako isplatljivo kompaniji, znaci da ce im donositi novac?
Bi li mi neko mogao reci da li je moguce da se to ne izbrise sa servera pod ovim uslovima ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
Nemoj da nam odas neku tajnu!  Smile Samo za tvoje oci...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Joj kakvi ste. Evo sto je glavna stvar. napravio sam program koji skida sa rs fajlove ako imas premium acc, moras biti refistrovan kod mene da bi koristio taj program, sa jednim username mozes biti konektovan samo ti i nikako vise korisnika, napravio sam da mi se likovi kriptuju i da program dekriptuje to. tako da korisnik ne moze da viti link vec samo njegov program kojji mu nece dati da vidi koji je link. sto se tice programa imas sledece mogucnosti
da postavis na koji ce direktorium da ti se downloaduju podaci, da ubacis drugi link sa rs koji je u ovom slucaju vidljiv i mzes da ga brises, da postavis kolko ces da imas konekcija, uneses rapid naalog i da izbrises ako nece nesto sto si unio da downloadujes. Pritom imas statistiku sa zadnjih kolko si kog dana downloadovao i kolko je jednog paketa fajlova downloadovano.
Kao sto vidite nije nikakav program za rusenje svijeta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15
Nijedna firma, pa ni rapid nije luda da nekom besplatno ustupa svoj prostor...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 09:26:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.714 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.