Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 07:21:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 414163 puta)
Poznata licnost

You'll Never Walk Alone

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3479
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
piše piše, ali piše i bonus  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fensi and Gibson guitars

Zodijak
Pol
Poruke 279
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
LG 
Meni u toku noci ponekad "nestane" net na 15 minuta ali posle toga proradi ponovo. (Uglavnom tad mi radi rapidshare download). U pitanju su neki sitni kvarovi kod provajdera od kojih koristim usluge. Problem je u tome sto nece automatski da nastavi download vec moram rucno da ga refresujem i on nastavlja od onog mesta gde je prekinuo net.
Koristim program getright i ne bih da ga menjam samo me interesuje da li postoji opcija da automatski nastavlja ili postoji neko drugo resenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple Iphone 5s
meni se to isto desavalo ali koristim flashget i on sam nastavi,tipa kad prekine on je 0.00kb pa sam nastavi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
Korisitm ADSL 512kb/s i uplatio sam rapid premium nalog ;-0 (zemlja Srbiija je cudo) pa me interesuje sledece:
1. dowload sa rapida mi je oko 50kB( sto je super s`obzirom koji paket koristim ) da li dok skidam u flashgetu (igrica sa npr 70rar fajlova ) da skidam u isto vreme 2,3 ili 1 fajl! cini mi se da kad skidam 2 fajla u isto vreme kao da je malo brze skidanje,tipa ustedim 6-7 min po fajlu pa puta 70 fajlova dobije se lepa cifra od nekoliko stai kraceg downloda?!
2. video sam negde na ranijim stranama u temi ali sam zaboravio koja je,podatak koliko je ogranicenje downloda sa rapida? nesto oko 25GB za 5 dana ili tako nesto,ako neko zna molio bih odgovor!!!
3. da li mogu u flesh getu da prekinem download,iskljucim komp,pa ponovo kad ga upalim da nastavim download vec zapocetog prethog dana?!
hvala unapred Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ja se moram pohvaliti kolegom sa faxa koji je uspjeo da napravi 6 cifrenu znamenku Smile

Slika sve govori a ko zna o rapidu zna i o cemu se radi Smile

Ili se raspada od uplodavanja ili rade u kooperativi pa koriste jedan account za upload. Nema trece?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia e72 + 6630
Ili se raspada od uplodavanja ili rade u kooperativi pa koriste jedan account za upload. Nema trece?

ili svaki upload cjepka vise nego sto treba  Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple Iphone 5s
svega po malo Smile

Korisitm ADSL 512kb/s i uplatio sam rapid premium nalog ;-0 (zemlja Srbiija je cudo) pa me interesuje sledece:
1. dowload sa rapida mi je oko 50kB( sto je super s`obzirom koji paket koristim ) da li dok skidam u flashgetu (igrica sa npr 70rar fajlova ) da skidam u isto vreme 2,3 ili 1 fajl! cini mi se da kad skidam 2 fajla u isto vreme kao da je malo brze skidanje,tipa ustedim 6-7 min po fajlu pa puta 70 fajlova dobije se lepa cifra od nekoliko stai kraceg downloda?!
2. video sam negde na ranijim stranama u temi ali sam zaboravio koja je,podatak koliko je ogranicenje downloda sa rapida? nesto oko 25GB za 5 dana ili tako nesto,ako neko zna molio bih odgovor!!!
3. da li mogu u flesh getu da prekinem download,iskljucim komp,pa ponovo kad ga upalim da nastavim download vec zapocetog prethog dana?!
hvala unapred Smile

1.mozda ti se samo cini prividno,jel 3downloada su uvjek razlicito djelila brzinu,jedan skida 12,drugi 20 a treci ostatak i to varira u svakom momentu,mozda ako pustas preko noci ustedis na vremenu jer tada adsl vadi maximalnu brzinu u toku dana je dosta slabiji download.

2.25gb u 5 dana,licno sam smatrao ranije da je nemoguce skinuti 25gb za 5 dana,ali sam se razuvjerio u Americi gdje sam 25gb skinuo za 3 dana i to nije skidao preko noci,onda sam se susio 2 i kusur dana,vjerujte drma vas kriza Smile

3.naravno da moze,desni klik pause all ugasis program,ugasis komp ili sta vec i kad god hoces,opet desni klik start all,samo pazi da pustis svaki file da se barem skine par kb jer se moze desiti da ti se poslije 2 ili 3 dana izbrisu linkovi sa rapida i onda se mozes pozdraviti,ovako kontam da uhvati link pa iako se izbrise trebalo bi da moze da skida i dalje,nije provjereno.
« Poslednja izmena: 09. Nov 2007, 17:20:22 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
Alternative-dread, hvala puno na opsirnom odgovoru! Svaka ti dala,od umora pala,pa trazila JOS  Smile
odoh da eksploatisem rapid.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple Iphone 5s
 Smile

e da napomenem pojavio se na netu program rapideasy points...tako nesto, sto toboze omogucava premium user-ima da uploaduju samo jedan file od mb u njega i kao on sam odradjuje poene i to do 45000 za 1 mjesec,pazite se u pitanju je virus Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
hehehe

pa da, suviše je lepo da bi bilo realno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 07:21:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.