Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:27:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 409870 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To je novina na rapidu, odeš na "New Premium Zone" pa "Account Overview" tamo imaš sve podatke ...  Smile

Brate, mnoooogo si mi pomogao.. Tako je lako kad znas, kad te neko uputi  Smile
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k800i
Reward programme: RapidPoints and RapidDonations to be discontinued

June 18, 2010
As of July 1, 2010 RapidShare's RapidPoints programme will be discontinued. This decision by the company is a reaction to claims that the reward programme rewards the uploading of contents that are protected by copyright.
We feel it is necessary to undertake this step as we do not wish RapidShare's users to be exposed to such an unjustified general suspicion. Our primary objective remains to provide users with a fast, secure and reliable service.

What will the changes mean for our users?
First, nobody will lose any points that have already been accumulated. You can redeem them until July 6, 2010. Please also note that within the next days we will offer you an opportunity to convert a Collector's account into a free Premium account and to transfer your points into this Premium account.
Unfortunately, we must also give up the RapidDonation scheme. An amount of 10,000 Euros was collected for each and every organisation and project that was introduced. We would like to take this opportunity to thank all the donors for their contributions!
We are currently exploring how we can continue the donation programme in the future.
Clearly, we would like to continue rewarding customers who recruit new clients. As soon as we have developed a new reward programme, we will of course contact you immediately to provide more details.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung i9300
Bolje konvertujte svoje bodove ko ih ima ili napravite nove profile. Postoji problem, ukoliko vec korisnik ima profil koji je u trajanju vise od sest meseci unapred, znaci nece mu isteci jos sest meseci, takav korisnik ne moze da svoj profil produzi vec da ili napravi novi profil ili da mu propadnu poeni. U svakom slucaju, za par meseci do godinu dana piraterija ce uzeti pod svoje i RS ce puci, ukoliko ne promene svoju odluku o ukidanju nagrada i ponea. Ko je jos lud da postavlja na njihove servere pirateriju a da nema koristi od toga. Jeste da bi trebalo da vazi ono Sharing is caring ali 99% aplodera ce preci na neki drugi file hosting service ukoliko se ne promeni njihova(RS) odluka.

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Čini mi se ili ovi genijalci sa rapidshare-a njakaju nešto na sajtu ?
Neće da mi skida  Smile
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ljudi ja nikako da se snadjem sa ovim programima za skidanje sa rapidshare-a. Molim za pomoc. Do sada sam koristio ''rapidshare auto downloader'' koji je odlicno radio, medjutim u poslednje vreme jednostavno stane i ne skida.
Vidim da se skida najvise uz pomoc ovog jdownloadera i criptloada. Pitanje je

Kako da bilo koji od ova dva navedena podesim tako da rade sto jednostavnije (ne zanima me recconektovanje, skripte i ostalo, vec da jednostavno skine fajl, saceka 15 min ili koliko vec treba i krene sa drugim skidanjem. Evo instalirao sam ovaj jdownloader, ubacio tri linka, kliknuo na play i jednostavno nece, izbacuje ovo na nemackom sa slike.
Molim za pomoc kako da ga namestim da radi isto tako lako i lagano kako mi je do sada radio ''rapidshare auto downloader''. Napominjem jos jednom da mi nije bitno bilo sta sto se tice automatskog resetovanja modema, vec da jednostavno skida i ceka koliko je potrebno, samo da ja ne bih dezurao pored kompa. Hvala unapred. 

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1.jpg
(31.43 KB, 425x181)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
kako vam se svidja novi sistem sa rapidima? mozda deluje jeftinije, ali ipak mislim da smo uskraceni....
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Ma meni je svejedno. Treba vremena da se covek navikne ali rapid je rapid. Jos ovom njihovom konverzijom dobih malo vise... paket mi je medium a umesto da istekne 1. avgusta dobio sam jos 36 dana na osnovu rapidsa... 'ebali ih oni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
Ove promene će samo odbiti ljude i naterati ih da pređu na megaupload ili hotfile ili šta već.

Dakle situacija:
Skidam materijal koji je 1,5GB, naravno nalog mi je na najmanjem paketu od 4 rapidsa gde mi je limit download 1GB. naravno to se skine i kada pogledam, nalog mi je prebačen na veći paket koji dnevno košta 20 rapidsa i mogu da skidam 5GB dnevno, jer sam prekoračio ovih mojih 1GB a da me nisu obavestili niti me pitali da li to hoću i da nisam pogledao išlo bi mi svaki dan po 20 komada. Naravno ja vratim na ovaj od 4 i to mi oni promene ali sutra stim što gubim ovih preostalih 4,5GB i ponovo imam 1GB  Smile

Dakle uzeli su mi za jedan dan 4+20=24  zato što sam skinuo preko 1GB a oni lopovi uštedeli 6GB na meni odnosno 5,5GB koje nisam iskoristio a nisu mi ih ostavili jer kada su mi već skinuli 20 rapidsa valjda bi trebalo da mi ostane, zar ne? Dakle nova strategija, zajebati svoje korisnike, nije dobro  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 18:14:43 od slaks »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Sada su uveli najnoviju promenu. Za 99 rapida produzujes trajanje acc-a za 30 dana i u to ulazi 30gb (koliko kontam ukupno a ne dnevno). Ne znam kako ce to funkcionisati ali znam da je meni acc trebalo da istekne 4. ili 5. avgusta a da sam sad produzio za sve rapide koje su mi konvertovali prelaskom na nov sistem i evo kako sad to izgleda:

RapidPro paid until:   3622 hours 33 minutes    
Traffic left:                   164 319 MB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Ovaj novi sistem je mnogo jeftin bre.. Imao sam oko 900 rapida i sve ih konvertovao. Produzio trajanje naloga i sad imam 170 dana + dodao sam jos 100GB protoka pa ukupno imam 270GB (za svako produzenje naloga za 30 dana dobija se 30 gb). Fakticki 6 meseci skidanja bez brige za 10 evra!!
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:27:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.