Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 15:33:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 276 277 279 280 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 410236 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
mob
Nokia 300
...rapidserbia radi najnormalnije, ali jdownloader ne radi... non stop prijavljuje kako fajlovi nisu online... evo malopre nadje fajlove i njihovu velicinu ali mi izbaci da download trenutno nije moguc... kad odem direktno na link kaze mi da moram da budem premium clan da bi skinuo fajl... kakvo sranje... jbn. shvajcarci samo hoce kintu... a kad sam imao godinu dana premium isto su me zakidali i nisu mi dozvoljavali download uvek...
Isto Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Jel ima neko ko skuplja poene na rapidu,da mi pomogne,ovako,zaključao sam nalog onim Security Lock-om,a u međuvremenu su mi obrisali neku staru mail adresu gde su mi stizali kodovi za taj security lock,i sad ne mogu da otključam nalog,jer mail ne postoji,a kod šalje na tu adresu,da bi promenio mail adresu,moram da otključam taj security lock. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jel ima neko ko skuplja poene na rapidu,da mi pomogne,ovako,zaključao sam nalog onim Security Lock-om,a u međuvremenu su mi obrisali neku staru mail adresu gde su mi stizali kodovi za taj security lock,i sad ne mogu da otključam nalog,jer mail ne postoji,a kod šalje na tu adresu,da bi promenio mail adresu,moram da otključam taj security lock. Smile

Kod:
support@rapidshare.com

Objasni situaciju i skoro sigurno ce ti otkljucati nalog Smiley

Citat
Mail Support

In order to ensure that your e-mails are processed speedily and without complications, please note the following points:

* The fastest way to get help is to read our FAQ. You will find most of your questions answered there.
    * Please read everything carefully and also look at our news page. Many questions can be answered in this way.
    * If you still require help, write an e-mail to support@rapidshare.com. We offer support in German and English.

What we need to know in case of technical questions

The more precise and compact the presentation of the problem is, the faster we will be able to help you.

The following information is required:
"I see an error message when I try to log in: [text of the message]
My user data are: [Enter data]
I use this browser [e.g. Firefox, Internet Explorer] and this operating system:
[e.g. Windows Vista, Windows XP, Macintosh, Linux]"

The most important information is the ones regarding the error message and your user data.
What we need to know to help with questions regarding account and payment status

In case of payments via Paypal or e-check

* First name and surname
    * E-mail address
    * Login ID
    * Transaction ID (You will find it on the Paypal page)
    * Date of the creation of the Premium Account
    * Date of payment

In case of bank transfer

* First name and surname
    * Login ID
    * Reason for payment/payment memo
    * Date of payment
« Poslednja izmena: 09. Nov 2009, 22:55:46 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
hvala,pisaću im. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ljudovi hitno mi treba odgovor: dal sa jednog premium naloga mozemo da skidamo i ja i burazer sa razlicitih kompova(drugim IP adresama)...jel ne bi trebali da ukinu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ranije je moglo. Mislim ja sam tako skidao sa drugarom jedno godinu dana. Posle su me kao provalili i upozorili i drugi put su mi ukinuli nalog. Probaj, pa ako moze, to radi dok te ne provale, mada mislim da su sad rigorozniji sto se tice toga. Javice ti neko ko ima premium.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
kazu da moze 5 IP adresa istovremeno skidati  Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 17:54:51 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Trebalo bi da dve IP adrese mogu opusteno da skidaju u isto vreme ali ako se pojavi i treca password se automatski resetuje. Posle par reseta trajno banuju nalog.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 18:37:49 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k800i
Moze da se deli. Treba se truditi da ne gasite modeme i koliko toliko zadrzite isti IP bar u roku od 24h.

Citat
Posle par reseta trajno banuju nalog
Posle par upozorenja suspenduju nalog ali to nije trajan ban i za njega postoji resenje. Smiley
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 21:11:14 od milicik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Kakvi su vaćaroši,vidim skupilo se poena,i rekoh da zamenim za jedan nalog,e,sad ja sam možda na početku ili krajem prošle godine,još jednom skupio i zamenio,i sad da zamenim,ne može,sad su kao podelili na premium i free poene i samo sa premium poenima možeš da uzmeš nalog,a ove free,sa njima ništa,još su stavili zamenu,da zameniš premium za free poene,koja je svrha toga,da mi je znati kad ovi free poeni ne vrede ništa,. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 276 277 279 280 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 15:33:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.