Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 07:23:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 411748 puta)
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i9300
Ovako, malo sam se raspitao i sta sam saznao. Sto pise Traffic shar left vi koji samo skidate zaboravite, to je za aplodere koji ako zele da svoj aplod naprave da ga svi korisnici skidaju kao premium, tj. da ti ne dobijes poene a da on posle ne ceka 10 minuta, a u svetu Warez-a to je cista glupost, ko ce postaviti film koji ce se skidati besplatno(bez dobijanja poena)  Smile
dalje, Svi koji imaju ono poruku You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day.. to znaci da ce se i dalje moci skidati 10GB dnevno do naznacenog datuma, posle toga ako se akaunt produzi limit ce biti 2.6GB dnevno, tj. 80GB mesecno.

svi vi koji kukate kako necete vise da placate RS, evo vam jedna mala informacija: ~90% linkova na internetu Warez-a su RS, sve ostalo je sitnica. zeleo bih da je drugacije ali nazalost nije.

trenutno MS, MU, NL ili neki drugi file hoster mozda jeste "atraktivniji" - jeftiniji za korisnike, nema limita, isplacuje novac tipa 1$ na 100 download-a ali to je samo zato sto su losiji od RS i zele da privuku nove korisnike ali vecina ce ostati privrzena RS zbog cega oni i tako grubo idu na nas korisnike.

Iskreno se nadam da ce ovo ogranicenje biti samo privremeno tj. da ce tome doci brzo kraj. Drugi nacin da prevazidjete ovu nepravdu jeste da pocnete da aplodujete igrice, filmove, serije, muziku i pravite nove akaunte besplatno ili ako vas svrbi novcanik uplatite 2, 3 ili vise akauta i problem download-a nece postojati  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Ma uplatite, to je najbolja opcija. Kad sam ja prvi put uplatio dobih 8000 poena pocetnih (tromesecni paket). Posle toga sam produzio paket za jos 3 meseca i dobio jos 8000 poena, sto je ukupno bilo 16000. Odem na sajt rapida, ulogujem se i zamenim 10000 poena za jos jedan mesec, koji izadje gratis. Eto, samo hocu da kazem da nije uopste skupo i da se veoma isplati (makar meni).
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Bilo nekad, sad se pripoveda Smiley

Ranije se kod otvaranja naloga dobijalo 8000 poena, sada-1000
Ni ranije nisi dobijao 8000 bonus za produzenje od tri meseca nego 3000(1000 po mesecu)
Raniji dnevni limit 10 GB, sadasnji 2.66 Smiley 1

Po meni se rapidshare  trenutno uopste ne isplati bar dok ne promene ova pravila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Posle visednevnog cekanja mi je stigao rapid nalog po ovim novim pravilim sa limitom od 2,66gb.  E sada problem je sto vec dva dana za redom mi se "potrosi" taj limit iako znam da toliko nisam skidao. Npr,danas sam skinuo grubo govoreci 1gb, a na accountu mi pise da je preostalo jos 690mb, sto znaci da mi je vise od giga otislo u vetar? Koristim flashget, ako to ima nekakve veze?
IP sačuvana
social share
www.padalica.rs zamisli želju  i stižu neverovatne ponude!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Posle visednevnog cekanja mi je stigao rapid nalog po ovim novim pravilim sa limitom od 2,66gb.  E sada problem je sto vec dva dana za redom mi se "potrosi" taj limit iako znam da toliko nisam skidao. Npr,danas sam skinuo grubo govoreci 1gb, a na accountu mi pise da je preostalo jos 690mb, sto znaci da mi je vise od giga otislo u vetar? Koristim flashget, ako to ima nekakve veze?

Moguce je. Ja sam noces prvi put probao FlashGet za rapidshare i nemam pojma na koju foru mi je sa accounta umesto 2.5 skinuto 5.5. Prvo mi nije jasno kako je to moguce s obzirom na konekciju. Ja sa 512 nikako ne mogi toliko da skinem za nekih 11-12 sati. Dobro je da sam naleteo na tvoj post pa sam bacio pogled inache bih terao ja ovako.

U koje vreme (u koliko sati) se na rapidshare download limit vraca na 10 GB???
« Poslednja izmena: 29. Okt 2008, 13:26:30 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia E71
Ima veze sto je flashget itekako.Skinite staru verziju flashgeta jer novije iz nekog razloga cine da rapidshare racuna duplo sve sto skinete.Bilo je vec o tome i meni se isto desilo.Prelistajte strane malo unazad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Hvala na pomoci , videcu sutra rezultate. Znam ja da je i ranije bilo price o novoj i staroj  verziji flash geta, ali nikada nije bila ovako drasticna razlika pri sabiranju downloanog materijala..
IP sačuvana
social share
www.padalica.rs zamisli želju  i stižu neverovatne ponude!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Mene je sinoc zajebavao jDownloader pa sam preshao noces na FlashGet. ALi sad se vracam na jDownloader.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia E71
Nemoj da se vracas na jdownloader.FlashGet radi savrseno,ali samo star verzija.www.oldversion.com,skini verziju 1.7.3 i nema problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Meni jDownloader radi savrsheno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 07:23:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.