Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:32:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rap (strani) preporuka  (Pročitano 578778 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米

Outlawz & Dead Prez - 1Nation

http://youtube.com/watch?v=mmQrPYzTp44
AZ - The Love Of Money (Remix)

п.с. игноришите ликове као што је баук, видите да жели само да смара са офф-ом.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2008, 14:06:33 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 3500
Ево мало Гуруа и ди џеј Премијера тј.Gangstarr-a

Enjoy Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ne preporučujem rap, nema nikakav smisao. Smile Crnci koji viču "Yo!", veoma inventivno! Smile
Pa dobro, nije bas tako....Ima dosta prilicno smislenih i, kako ti kazes inventivnih tekstova, pesama i, da kazem ''muzichara''(mada je kvalitet same muzicke vrednosti i njene izvedbe diskutabilan).... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne preporučujem rap, nema nikakav smisao. Smile Crnci koji viču "Yo!", veoma inventivno! Smile
Pa dobro, nije bas tako....Ima dosta prilicno smislenih i, kako ti kazes inventivnih tekstova, pesama i, da kazem ''muzichara''(mada je kvalitet same muzicke vrednosti i njene izvedbe diskutabilan).... Smile

Ja sam bio malo preoštar, tako sam bio raspoložen u trenutku pisanja tog posta. U principu slažem se sa tvojom konstatacijom, tekstovi nekih bendova sadrže oštru društvenu-političku kritiku i veoma su smisleni. Ja na primer jako cenim Public Enemy. Samo mi idu na onu stvar one gangsta fore, 50 cent i njemu slični, čisto loženje za klince. I da, muzika je krajnje diskutabilan deo rap priče. Ali odoh sad debelo u off, a i osećam da ako nastavim ovako krenuće rafalna paljba po meni od G-unit fan club-a. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhon 6
Bauk13-da razjasnimo odmah nisam fan ovih klinackih gangsta grupa,ali cu morati da te priupitan ,ako ti se ne svidja ova muzika sto je uopste komentarises,nevidim razloga,ja ne volim rock,metal pa se i ne pojavljujem sa komentarima na tim stranicama,svoje licno mislenje zadrzi za sebe,sto svi volimo da pametujemo i da se pravimo pametni to mi nikad nece biti jasno

Ajmosvi odlican izbor  ,pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
. . . .  preporuka je B. S na Kopaoniku (16. 02. 2008)  na mecavi i -17 . . .  odrzali koncert napolju  . . . .  to je nesto !!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Govorim tiho i nosim psa sa sobom..

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 4370
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Preporuka svakako BS, u ovom momentu pesma Niko ne moze da zna!
IP sačuvana
social share
Sve sto pozelis pazljivo biraj, to se moze i dogoditi..
Neki putevi kojima teska sudbina hoda su nevidljivi..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Нема шта реп као музика да буде дискутабилна кад су то све фанк, соул и џез семплови, поготово када се ради о  Фифтију,а да не причам тек о Тупаку.
Тек нешто мало репа који долази са југа је пластичан (кранк) и ако и ту има много различитих стилова, значи није све Lil Jon.

Можда је проблем оно о чему репују, али реп је само мизика 60,70,80-их са модерним ритмом, ако та музика није ваљала онда јбг-а.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v500i

Kardinal Offishall&Akon - Graveyard Shift
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 18:34:59 od rko990 »
IP sačuvana
social share
Why am I fighting to live, if I`m just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I`m just living to die

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Ja sam bio malo preoštar, tako sam bio raspoložen u trenutku pisanja tog posta. U principu slažem se sa tvojom konstatacijom, tekstovi nekih bendova sadrže oštru društvenu-političku kritiku i veoma su smisleni. Ja na primer jako cenim Public Enemy. Samo mi idu na onu stvar one gangsta fore, 50 cent i njemu slični, čisto loženje za klince. I da, muzika je krajnje diskutabilan deo rap priče. Ali odoh sad debelo u off, a i osećam da ako nastavim ovako krenuće rafalna paljba po meni od G-unit fan club-a. Smile

Ehehe, upravo....Smile U potpunosti se slazem...Zapravo, rap kao opsti bunt i nezadovoljstvo ugnjetavanjem i uzasno niskim standardima zivljenja u tim cetvrtima(ok, sada doduse pricham bas o rashuktavanju hiphop kulture u samim siromasnim cetvrtima Amerike, da ne idemo bas mnogo unazad u korene chitave africke kulture) i trebaju da imaju ostro ploiticko0drustvenu kritiku, dakle jaku satiricnu notu i samim tim veliku dozu humora...
Bas to, kao neki bunt...Npr isti ti Public Enemy, Run-DMC  su  bili  tako sjajni iako se nisu preterano bavili nekim politicko drustvenim pitanjima...Ali stara skola samo tako Smile  Naravno, to se sve iskomercijalizovalo i postalo ovo sto je danas...Muzicke vrednosti nema, liricka vrednost je takodje kiksala(Sto formom pesama, odnosno glupim formulisanjem istih reci, a o nebuloznosti sadrzaja necu da pricham....)...

Naravno, rep je prestao da bude stvar slobodnog izrazavanja o  bedi,nemastini, rasizmu, drustvenom licemerju i licnim krizama zbog zivljenja u tom vremenu i poceo je da bude neka burzujska prestizna profesija u kojoj se pricha samo o parama, ribama i drogi...
Tako da iz  mog prilozenog teksta, slazem se i za 50 centa, Nellya, G-Unit, i tu pizdu Drea i Snoopa sto su se prodali a o vamo kao bili neki Gangsteri sa Eazy-em, ovo ono...Ma uzas, grooozno....

Naravno da je rep kao muzika diskutabilan, obzirom da je citava filozofija rep muzike  suvi ritam i semplovanje ostalih instrumenata...Nema tu orave muzicke vrednosti u smilu komponovanja i izvedbe na instrumentima(mada npr Rootsi to rade....)...
Naravno, u komercijalnoj rep muzici su se izgubili ti divni semplovi te divne crnacke muzike kao sto su soul, Jazz, Blues, funk pa chak i reggae...Sad su to neki odvratni beatovi koji zvuce kao tetris....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:32:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.