Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rano je za Srbiju - Intervju sa Vlade Divcom  (Pročitano 2674 puta)
14. Dec 2005, 14:02:30
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije


Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Najpopularniji Srbin na svetu Vlade Divac kaže da još uvek nije vreme da se vrati u Srbiju! Legendarni as, sada skaut L.A. Lejkersa, merka porodičnu kuću u Madridu, gradu koga je izabrao za svoju sledeću destinaciju. Divac je više puta izjavljivao kako ima veliku želju da se vrati i nastavi da živi u otadžbini, međutim, u istoj je u poslednje vreme "izgubio nekoliko utakmica" u kojima su često korišćeni niski, prljavi udarci i "nesportske lične greške" - počevši od dokapitalizacije "Knjaza Miloša" do afere sa odsluženjem vojnog roka.

- Da, živeću u Madridu, ali ne zbog ACB lige. Moja ideja je bila da se vratim za Beograd, ali ne mogu, ne mogu. Još uvek nije vreme za moj povratak u Srbiju jer hoće da me uhapse za vojsku - rekao je uz osmeh Divac.

Sada je to regulisano?
- Ma, regulisao sam ja to odavno, pre osam godina, ali očigledno da je neko mislio drugačije.

U jednom od intervjua ste rekli da bi vaše političko angažovanje naišlo na otpor nekih struja, pa da je iz tog razloga pokrenuta cela priča sa vojskom?
- Možda.

Pa kome može da smeta Vlade Divac?
- Stvarno ne znam. To je pomalo izvučeno iz konteksta, ali nekome na neki način smetam. Zaista ne znam razlog.

Konačno smo dobili i novog predsednika KSSCG. Kako gledate na izbor Gorana Kneževića za prvog čoveka naše košarke?
- Njegov rad je u organizacionom smislu dao rezultat i nadam se da će to preneti i u Savez kako bismo konačno krenuli napred. Voleo bih da porazgovaramo, da čujem njegove ideje. Ako smo na istim stranama, tu smo da pomognemo košarci bez ikakvih ličnih interesa.

Nije tajna da ste podržavali Boru Stankovića. Međutim, kasnije se ispostavilo da ni Vi ni ostali asovi nemate baš previše vremena?
- I dan-danas sam za Boru. Jesam skaut Lejkersa, ali to nema veze. Čika Bora bi odlučio kako bih se angažovao u našoj košarci. Žao mi je što ga nisu podržali i smatram da je prirodan proces da mi uz njega uđemo u Savez, jer bilo bi prilično neozbiljno da ga podržavamo, a da nam se stavovi razmimoilaze.

Kako se snalazite u ulozi skauta?
- Super, odgledam utakmicu u Madridu, onda skoknem do Milana da prisustvujem gradskom derbiju u fudbalu, pa opet do Barselone da vidim nekog interesantnog košarkaša...

Pa vi niste skaut za fudbal?
- Pa, ako se u tom gradu igra i neki zanimljiv fudbalski meč, zašto da ga ne pogledam? Evo, bio sam derbiju Inter - Milan i video super utakmicu. Navijam za Inter, ali nisam baš lojalan fan. Recimo, navijao sam za Čelsi, a kada je Mateja Kežman prešao u Atletiko, sad navijam za njih.

O Nenadu Krstiću se govori kao o vašem nasledniku. Neki smatraju da bi čak mogao da ima bolji učinak od Vas?
- On je u NBA otišao na vreme, kada je prerastao sredinu u kojoj je bio. To je uradio baš kada treba i šansu koju je dobio iskoristio je u potpunosti. Ako je ne iskoristite, prođe voz. Iskreno bih voleo da me Krstić nadmaši.

---------------------

Imaćemo selektora uskoro, ali nedostaju nam igrači

Sledeće godine čeka nas Svetsko prvenstvo u Japanu, a mi još uvek nemamo selektora?
- Nemamo mi igrače. Selektora ćemo da pronađemo jer imamo dovoljno kvalitetnih trenera. Trebalo bi da vidimo ko će da se odazove pozivu, pošto se odnos prema plavom dresu u poslednje vreme drastično promenio. Igrači su ti koji su akteri na parketu. Trebalo bi da angažujemo selektora sa harizmom. Nažalost, u poslednje dve, tri godine bilo je drugačije.
Postoje informacije po kojima je Svetislav Pešić najozbiljniji kandidat?
- Nije moje da komentarišem spekulacije, ali ako je to istina, onda je to po meni jedno od najboljih rešenja.


Izvor: Kurir


(02. May 2007, 21:41:26)
IP sačuvana
social share



And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu


Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
pi.ka
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.