Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ранко Панић прва жртва режима Тадић-Дачић  (Pročitano 27805 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Citat
Nijedan prozor nije razbijen na demonstracijama protiv režima S/M familije-nijedan.

:rolling eyes:
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa ajde reci-jel bilo samo jajima i sl.?Ne bih išao da demonstriram da su bili agresivni.Demonstracije su uvek bile pune ljutnje ali ne i agresije.
  Nije bilo pljačkanja,razbijanja izloga nakon 9.marta 1991.
  Nešto 5 oktobra ali to samo propalice koje su zloupotrebile situaciju bez murije. Velika većina je sprečavala provale a ja sam bio u obezbedjenju Beogradjanke.

Kad propaliteti pričaju o demokratiji i hvale pljačkaše ove države i naroda-dodje mi da povraćam...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 14:01:56 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Nije bilo pljačkanja,razbijanja izloga nakon 9.marta 1991.
S'obzirom kako su ih pomlatili 9. marta, nije ni cudo da im vise nije palo na pamet da razbijaju........ti to valjda podrzavas, mislim akciju policije? Koja si ti komedija od coveka.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
nemojte da poredite demonstracije protiv Slobe i ovo patriotsko orgijanje
U pravu si ne moze to da se poredi.On je bio tirain ovo su demokrate.  Smile Alo brate ja sam bio na raznim demostracijama ali ovo je prevrsilo svaku meru.Ako snimaju proteste zasto lepo ne pohapse sve koji su lomili pa lepo u zatvro.Sta imaju da biju.I da je covek radio za sve sto ga krive,a nije zar treba neko da ga ubije.Alo da li vi shvatate da ga je neko toliko tukao da mu je pukolo debelo crevo.Znate li vi koliko treba nekoga da bijete da mu se to desi.

Mirio huligane i policiju... Pokojni Ranko Panić (u krugu) sprečavao sukobe na mitingu radikala

Neka policija da snimak gde je on napada.Pa i da ih je napo trebali su da ga hapse a ne ubiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
A da li ti znas da je nekoga neko gadjao kamenicama samo zato sto je policajac?

Svaka prica ima dve strane...

Iako sam sam trcala pred policijom, iako su na nas pustali tenkove i transportere... sto sam matorija sve vise shvatam da su takve stvari ipak opravdane...
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 10:05:56 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
To da on nije ucestvovao u neredima cenite na osnovu iskaza njegove majke koja tvrdi da je on divna osoba koja ne bi to ucinila?
Kapiram ja da neko misli da su policajci namerno tukli neduzne demonstrante, ali nekako mi je nejasno da su se okomili na coveka koji je samo to posmatrao a ne na one koji su ucestvovali u neredima.. uozbiljite se..
Citat
То је небитно. Мислим, шта мајка каже.
Али, остаје чињеница да је сурово претучен, због чега је и умро. И да неко за то треба да одговара. Уосталом, каква би ти била реакција да Слобина полиција убије демонстранта?

Politika SRS odnela je jos jednu zrtvu... Slava mu... Pamet u glavu ostalima...
Или полицијска непримерена употреба силе? Мало поштења, молим.

Нико,
присуство у шпалиру који линчује неке људе који не могу да се бране (ко год они били) није за понос и хвалу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Vučić: Za Panićevu smrt odgovorni Tadić i Dačić
Autor: E.B. | Foto:M.Jošida | 20.08.2008. - 06:00

Srpska radikalna stranka optužila je juče predsednika Srbija Borisa Tadića i zamenika premijera Ivicu Dačića da su odgovorni za smrt demonstranta koji je preminuo posle mitinga SRS-a održanog 29. jula u Beogradu. Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić rekao je novinarima u Skupštini grada da su Ranka Panića ubili Tadić i Dačić i da je on „prva žrtva žuto-crvene koalicije“.

Panić je preminuo od posledica povreda koje je, kako je saopštio SRS, zadobio pošto su ga policajci šutirali u stomak tokom sukoba policije i dela demonstranata na mitingu SRS-a 29. jula.
Radikali su napustili jučerašnju sednicu Skupštine grada da bi prisustvovali Panićevoj sahrani u Mladenovcu. Sahrani je prisustvovao i Luka Karadžić, brat Radovana Karadžića.
Vučić je poručio da „Ranko nije umro nego da je položio život na oltar otadžbine“.
- To mu Srbija nikada neće zaboraviti - zaključio je Vučić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Vučić je poručio da „Ranko nije umro nego da je položio život na oltar otadžbine“.
E moj Vučiću patetični  Smile

Nepopravljivo jadan Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A da li ti znas da je nekoga neko gadjao kamenicama samo zato sto je policajac?
A zasto.To je tema za psihologiju.Znam ja da ima mnogih koji ne vole policiju i rade sto rade
Citat
Iako sam sam trcala pred policijom, iako su na nas pustali tenkove i transportere... sto sam matorija sve vise shvatam da su takve stvari ipak opravdane...
Opravdano je ubistvo  Smile Nijedno nasilje nije opravdano ma sa koje strane bilo.Ja ovde govorim o nasilju.Ako je policija napadnuta od strane 100-200 ljudi a to se kasnije prosirilo ne moze se govoriti o uspesnoj akciji.Uspesna akcija bi bila da je policija strpala tih 200 u marice i odvela.Ali ona to nije uradlia niti ce.Ako je neko huligan zasto nije uhapsen.Koji moj policija snima sve to ako sa tim snimkom nista ne radi.Neka uzme snimke i neka vidi ko je napo policiju pa sve redem.Ne ne.oni snimaju samo kad je mirno a kad su sukopi nigde ih nema.Ja nisam video da je policija snimila onog sto je udario kamermana.Onaj snimak nije iz mup-a.Zasto ga nisu i oni snimali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
PORODICA TRAŽI DAČIĆEVU OSTAVKU

Rodbina Ranka Panića, koji je posle policijskog prebijanja na mitingu SRS-a umro u Urgentnom centru, traži odgovornost ministra policije

Ranko Panić, koji je, prema tvrdnjama porodice i SRS-a, preminuo u Urgentnom centru od posledica policijskog prebijanja na mitingu radikala 29. jula u Beogradu, sahranjen je juče na lokalnom groblju u Rajkovcu kod Mladenovca. Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina građana, među kojima i Aleksandar Vučić, zajedno sa gradskim odbornicima SRS-a i nekoliko poslanika, ali i Luka Karadžić.

- Ranko Panić položio je svoju žrtvu na oltar otadžbine. Obećavam da njegova žrtva neće biti zaboravljena. Ranko je voleo Srbiju i srpski narod i položio je život za njega. Obećavam njegovoj majci Smilji i supruzi Miri da će ubice Ranka Panića kad-tad biti pronađene, a pravda zadovoljena - rekao je Vučić u govoru ispred kapele.
Porodica Panića traži odgovornost ministra policije Ivice Dačića. Rade Dozet, ujak Ranka Panića, kaže da će porodica zahtevati da se krivci za ubistvo Panića pronađu i kazne, ali da se mora utvrditi i Dačićeva krivica.
- Insistiramo da policija otkrije ko je od njihovih pripadnika i po čijem naređenju prebio Ranka i da se ubice kazne. Tražimo i odgovornost ministra policije Ivice Dačića jer Ranko je žrtva vladajućeg režima Tadić-Dačić. Ministar mora da odgovara jer je tokom njegovog mandata policija ubila nedužnog čoveka. Nećemo odustati od potrage za istinom, a njih se ne bojimo - kaže Dozet.
Goran Tađan, poznanik pokojnog Panića, kaže da mu je Ranko posle mitinga SRS-a ispričao da su ga tukli policajci sa maskama na licu.
- Kada smo stigli u Mladenovac, pitao sam Ranka šta mu se dogodilo i on mi je ispričao da su policajci koji su ga tukli imali maske na licu i da su nosili štitove. Rekao mi je i da je, dok su ga udarali, vikao: „Skini masku da ti vidim lice" - kaže Tađan.
U MUP-u ni juče nisu želeli da komentarišu slučaj Ranka Panića, uz obrazloženje da žele da sačekaju obdukcioni nalaz, koji bi trebalo da bude gotov u roku od dve nedelje.
Panić se dan posle mitinga radikala požalio lekarima na jake bolove u stomaku, a potom je iz Mladenovca prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde su lekari utvrdili da ima teške povrede unutrašnjih organa, nakon čega je odmah operisan. Lekarima je ispričao da ga je jedan policajac na mitingu nogom šutnuo u stomak, a drugi udario pendrekom po ruci! U Urgentnom centru preminuo je 15. avgusta.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.