Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ранко Панић прва жртва режима Тадић-Дачић  (Pročitano 27306 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Navijaci srusili Slobu? Molim te.. Navijaci su svakako bili jedan od bitnijih faktora u demonstracijama, ali demonstracije su tokom cele prethodne decenije organizovane od strane naroda. Narod je bio taj koji je hteo promene, a navijaci su bili samo instrument koji je omogucio odredjenu snagu toj masi. Ti isti navijaci su par godina ranije klicali Slobi, tako da se od njih nista ne moze ocekivati osim da se ponasaju tako kako se ponasaju, sve u zavisnosti od toga sta im u tom trenutku odgovara. A koliko god bili "jaki" nikada nece nista moci da urade bez podrske naroda. Koju nemaju.

Да није било тих навијача ти би данас за време другог дневника лупао у шерпе и дувао у пиштаљку и то је једино чега би се сећао из детињства.
Мало олабавите са тим слепим веровањем медијима. На коју год страницу да уђете видећете минимум 3-4 текста о навијачима. Зар је могуће да су данас главни и једини проблем у овој нашој држави навијачи?

Ili ti nisi dobro procitao sta sam napisao, ili se ja nisam dobro izrazio. Niko nije rekao da navijaci nisu bili bitan faktor. Oni jesu veoma aktivno ucestvovali u protestima petog oktobra. Ali nisu oni pokretaci tog pokreta vec narod. Oni su bili samo instrument za dolazak do cilja. To sam hteo da kazem. Wink

Ако говоримо само о конкретном дану, 5. октобру онда могу да се сложим. У супротном не могу. Отпор режиму и јесте кренуо из народа то стоји али углавном са стадиона. Са трибина је кренула готово свака ''песма'' које се касније проширила на улице и митинге опозиције. Репресија оног режима над народом је била евидентна на сваком кораку али је отпор постојао само на трибинама. Једини ко је тада имао муда да им се супротстави били су навијачи. Иста је ситуација и данас.
Мање више све то, али оно што је мени заиста јако жалосно јесте чињеница да су младим људима данас успели путем медија да исперу мозак. Убедили су велику већину да је свако ко крочи на стадион хулиган, терориста, наркоман, лопов, криминалац и ко зна каква све опасност по државу и њене грађане.
Само не разумем зашто онда например тих редовних 5.000 навијача са Северне трибине на свакој утакмици не направи нереде ако им је већ занимање бити хулиган?
Зар неко заиста мисли да је бити хулиган луксуз дозвољен само некоме ко иде на стадион? Да ли се понекад запитате зашто се толика медијска хајка дигла баш против навијача и баш против навијача Звезде?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Мање више све то, али оно што је мени заиста јако жалосно јесте чињеница да су младим људима данас успели путем медија да исперу мозак. Убедили су велику већину да је свако ко крочи на стадион хулиган, терориста, наркоман, лопов, криминалац и ко зна каква све опасност по државу и њене грађане.

Не знам можда и грешим али ценим да има везе са менталним склопом клинца који пржи пандура бакљом по лицу а после се брани како је мислио да је тај жандарм уствари навијач. После ''хулиган'' плаче у судници. Срцецепајуће.
А иначе ево какву сте поруку послали јавности:
Обичан жгољави клинац од 19 година, исти као и клинци из вашег комшилука је покушао да убије жандарма, шта онда да очекујете од оних правих хулигана који се бију са полицијом где год стигну?

Због једне такве ствари (а имали сте ви испада машала) падају у заборав све ваше хуманитарне и друге акције.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 12:52:18 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Не знам можда и грешим али ценим да има везе са менталним склопом клинца који пржи пандура бакљом по лицу а после се брани како је мислио да је тај жандарм уствари навијач. После ''хулиган'' плаче у судници. Срцецепајуће.
Обичан жгољави клинац од 19 година, исти као и клинци из вашег комшилука је покушао да убије жандарма, шта онда да очекујете од оних правих хулигана који се бију са полицијом где год стигну?

Због једне такве ствари (а имали сте ви испада машала) падају у заборав све ваше хуманитарне и друге акције.

Теби су баш поштено успели да исперу мозак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat

Теби су баш поштено успели да исперу мозак.
Срећа па си ти ту да ми скренеш пажњу на то. Добро ајд онда објасни мом испраном мозгу шта од тога што си цитирао није тачно. Шта је ту тачно последица испирања мозга.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Немам више живаца да теби и сличнима објашњавам, писао сам на више тема ако те занима прелистај. У сваком случају драго ми је због свих вас који сте срећни због пресуде навијачу од 10 година ''за покушај убиства''. Сад ће Србија да крене узлазном путањом, укинуће вам визе, примиће нас у ЕУ, порашће вам плате и сви ћете коначно моћи да водите децу на стадионе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
http://forum.burek.com/index.php/topic,289895.360.html

Да не кваримо тему, па ако те занима читај и коментариши.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
НИКОЛИЋ ТРАЖИ ОДГОВОРНОСТ ВРХА

БЕОГРАД, 25. септембар 2008. (ФоНет) - Шеф посланичког клуба Напред, Србијо Томислав Николић изјавио је данас да у Парламенту треба повести озбиљу расправу о извештају МУП о инцидентима на митингу радикала 29. јула у Београду којој би присуствовали и „они који су командовали полицијом“.

„Овде се тражи одговорност врха, да ли је то председник Владе, министар полиције, директор полиције, командант, заменик или помоћник команданта - неко је наредио, неко је одобрио, неко није хтео да растера сто и нешто демонстраната ", рекао је Николић новинарима у Скупштини Србије.

„Ако полиција не пође даље, ако Влада не утврди чињенице, да ли ће сваки пут грађани који имају нешто против актуелне власти бити премлаћивани, убијани, а да ће због тога неколико људи, полицајаца, којима је наређено да предузму такве мере остати без посла",“, упитао је Николић, додајући да то није Србија каву желе грађани.

Према његовим речима расправа о извештају МУП је требало да се нађе на дневном реду али, како је рекао,“они који желе да се о томе расправља немају већину за сазивање ванредне седнице. Влада, такође, не жели да сазове ванредну седницу јер бежи од расправе о томе“.

Николић је нагласио да све што се не расправи одмах кад се деси једноставно буде заборављено.

„Убиство Ранка Панића било је трагедија кад је извршено , за медије је било трагедија још седам, осам дана , а данас га више нико не помиње. Влада чека да тај догађај падне у сенку и онда ће можда отворити расправу о томе, а могла је да буде мудра, да утврди одговорност највиших руководилаца и да их посмењује, што би смирило јавност“, објаснио је он.

Николић је рекао да је на СРС задатак да „спашава част странке“би да треба да иницира сазивање нове седнице на којој би се расправљало о извештају.

Ђукић-Дејановић: Извештај МУП-а је професионалан

БЕОГРАД, 25. септембра 2008. (Бета) - Председница Скупштине Србије Славица Ђукић-Дејановић изјавила је данас да је одредила паузу у раду зато што на дневном реду седнице није расправа о извештају МУП-а о дешавањима на митингу радикала 29. јула у Београда.

Она је новинарима рекла да је извештај МУП-а о дешавањима на митингу професионалан, али да га процењује 250 посланика и да се углавном исти људи одређених политичких опција јављају за реч и износе примедбе за скупштинском говорницом.

Славица Ђукић-Дејановић оценила је да "анархија мимо дневног реда није добра за ефикасност и достојанство парламента" и да сви који сматрају да извештај МУП-а треба да буде на дневном реду имају могућности да то затраже.

На питање шта ће бити са законима који су неопходни за визне олакшице, а о којима парламент сутра треба да расправља, Ђукић-Дејановић је рекла да ће расправе о тим прописима свакако бити, а да је питање да ли ће данашња седница, ако не буде завршена, одложити сутрашњу седницу.

Она је навела да на јучерашњим консултацијама нису била спорна кадровска решења о којима се данас расправља, али да је због садржаја данашње дискусије посланика одредила паузу како би још једном разговарала са шефовима посланичких група о даљем раду.

« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 13:43:43 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Да се разумемо, то шутирање човек у стомак има сведоке... Нога има име, тако да имамо убицу...
Ко овде кога зајебава? То је убиство а нек правосудни систем одреди какво!!!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
 Otkriti okolnosti koje su dovele do smrti i odmah uhapsiti a ne suspendovati te divljake u policiji.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 14:03:31 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.