Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ранко Панић прва жртва режима Тадић-Дачић  (Pročitano 27388 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Тадицу цека те Слобина судбина
Hag, a?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Hag, a?  Smile Smile
Pa kako je krenuo sa U.N-om, po Slobinom receptu, moze da se desi.
Isteruje pravdu sa Amerima, to se placa...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs

Ekipa steka pare od uzine da iznajmi bager? Smile

A sad ozbiljno.. Iskreno, da li verujes u to sto pricas? Znam da nigde nisi rekao da podrzavas SRS,bla-bla, ali ko po tebi na danasnjoj politickoj sceni Srbije moze da ozbiljnije ugrozi "rezim"? Cinjenica je da dugo nismo imali ovako stabilnu vladu i relativno mirnu situaciju. To sto vas 30tak nema pametnija posla pa se seta zajedno po gradu ne moze nista da ugrozi, realno, ne biste mogli da uticete na zatvaranje kioska brze hrane, a kamoli nesto ozbiljnije. Sto pre to shvatite, bice bolje.. Wink
Ali, ovo nije tema o vasim igrarijama vec daleko ozbiljnija, tako da bi mogli da se vratimo na istu. Obzirom da se sada zna da je zandar koji je naneo povrede Ranku Panicu iz Nisa, da li ce bar pokusati da pronadju krivca?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Znam da nigde nisi rekao da podrzavas SRS,bla-bla, ali ko po tebi na danasnjoj politickoj sceni Srbije moze da ozbiljnije ugrozi "rezim"?
Навијачи као што су то радили Слоби.Хоћеш да кажеш да су политичари сами дошли на власт?Да није било Делија дошли би јуче.Они само знају да паламуде као и радикали нико неће да ради ништа.Е зато Срби ствар у своје руке за Јединствену србију
Citat
Cinjenica je da dugo nismo imali ovako stabilnu vladu i relativno mirnu situaciju. To sto vas 30tak nema pametnija posla pa se seta zajedno po gradu ne moze nista da ugrozi, realno, ne biste mogli da uticete na zatvaranje kioska brze hrane, a kamoli nesto ozbiljnije. Sto pre to shvatite, bice bolje..
За тебе је убиство и тиранија мир.Леле како би тек изгледала то што би ти назвао тиранијом

Citat
Obzirom da se sada zna da je zandar koji je naneo povrede Ranku Panicu iz Nisa, da li ce bar pokusati da pronadju krivca?
И добити казну какву заслужује...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ekipa steka pare od uzine da iznajmi bager? Smile

A sad ozbiljno.. Iskreno, da li verujes u to sto pricas? Znam da nigde nisi rekao da podrzavas SRS,bla-bla, ali ko po tebi na danasnjoj politickoj sceni Srbije moze da ozbiljnije ugrozi "rezim"? Cinjenica je da dugo nismo imali ovako stabilnu vladu i relativno mirnu situaciju. To sto vas 30tak nema pametnija posla pa se seta zajedno po gradu ne moze nista da ugrozi, realno, ne biste mogli da uticete na zatvaranje kioska brze hrane, a kamoli nesto ozbiljnije. Sto pre to shvatite, bice bolje.. Wink
Ali, ovo nije tema o vasim igrarijama vec daleko ozbiljnija, tako da bi mogli da se vratimo na istu. Obzirom da se sada zna da je zandar koji je naneo povrede Ranku Panicu iz Nisa, da li ce bar pokusati da pronadju krivca?
Nemoj tako. Sad ce Dveri i delije-sever da oforme krizni stab Smile Smile Smile
Joco, ne mlati. Pa vas niko ne shvata ozbiljno. Gusite i ovako zagusen saobracaj svaki dan, dok ljudima jednom ne prekipi i ne razjuri vas u selo.
Sta, kao delije skinule Slobu?  Smile Lepo te covek pita: Da li stvarno verujes u to sto pises? Koristite smrt coveka u sopstvene gluposti. Naravno da treba da kazu ime i prezime onih koji su krivi za smrt i da im se sudi, ali kakve ti imas veze sa tim? Sad si ti kao neki bitan faktor na tim vasim orgijama "tacno u 17:00"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Sta, kao delije skinule Slobu?
А јок да ниси ти можда?
Citat
Pa vas niko ne shvata ozbiljno.
Свхата Шутановац,Бета,Ало и други.Сви мисле да смо ми озбиљни па нас стално нападају и тоше речи на нас као и полицију...
Citat
Naravno da treba da kazu ime i prezime onih koji su krivi za smrt i da im se sudi, ali kakve ti imas veze sa tim?
Па нек каже више.Скоро два месеца је прошло а од имена ништа.Кад ће да каже?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Sta, kao delije skinule Slobu?
А јок да ниси ти можда?

Јесте.... Шавија је први улетео у скупштину, и одма' са скупштинског црвеног телефона назвао Павковића и рекао му да ће добити места у ВИП ложи ако не пошаље тенкове на улице БГД-а....
А Легију су убедили годишњим картама  Smile

Како ваљда Гамбино рече... е наивни смо ко Црвенкапе  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Znam da nigde nisi rekao da podrzavas SRS,bla-bla, ali ko po tebi na danasnjoj politickoj sceni Srbije moze da ozbiljnije ugrozi "rezim"?
Навијачи као што су то радили Слоби.Хоћеш да кажеш да су политичари сами дошли на власт?Да није било Делија дошли би јуче.Они само знају да паламуде као и радикали нико неће да ради ништа.Е зато Срби ствар у своје руке за Јединствену србију

Navijaci srusili Slobu? Molim te.. Navijaci su svakako bili jedan od bitnijih faktora u demonstracijama, ali demonstracije su tokom cele prethodne decenije organizovane od strane naroda. Narod je bio taj koji je hteo promene, a navijaci su bili samo instrument koji je omogucio odredjenu snagu toj masi. Ti isti navijaci su par godina ranije klicali Slobi, tako da se od njih nista ne moze ocekivati osim da se ponasaju tako kako se ponasaju, sve u zavisnosti od toga sta im u tom trenutku odgovara. A koliko god bili "jaki" nikada nece nista moci da urade bez podrske naroda. Koju nemaju.

За тебе је убиство и тиранија мир.Леле како би тек изгледала то што би ти назвао тиранијом

Kakvo ubistvo i tiranija? Govorim o miru u zemlji za obicne ljude, ljude koji rade svoje poslove, zive normalne zivote i ne zamlacuju se glupostima o velikoj Srbiji i ostalim idejama "Velikog Vodje". Trenutno je situacija takva da nema pretnji o nekim vecim sankcijama (na stranu ona vest o korupciji), nema nestasica, strajkova i slicnih stvari koje su nas pratile prethodnih skoro dve decenije. A to je ono sto zanima obicne ljude. Ne Karadzic i ostali pajaci.

Citat
Obzirom da se sada zna da je zandar koji je naneo povrede Ranku Panicu iz Nisa, da li ce bar pokusati da pronadju krivca?
И добити казну какву заслужује...

Naravno. Svakom po zasluzi. Ako se utvrdi da je sa namerom naneo tako teske povrede, zasluzuje ono sto bivse policajce obicno ceka u zatvoru. Samo neka vec jednom saznaju ko je to. Ali mi nije jasno zasto vas 30tak protestvuje oko toga. To nece ubrzati proces niti ce bilo sta dokazati. Ako zele da ga nadju, a nadam se da zele, onda ce to uraditi. Ako nece, onda ni ti, ni ja, ni niko ovde ne moze na to da utice. Bolje radite nesto konstruktivno, a pri tom neometajuci ljude u dnevnim aktivnostima tako sto blokirate ulice i setate transparente.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A koliko god bili "jaki" nikada nece nista moci da urade bez podrske naroda. Koju nemaju.
A oni sisu narod.Sta jel narod samo onaj ko je glaso za Tadicija ili.Dokle cu ja biti gradjanin drugog reda

Citat
Ali mi nije jasno zasto vas 30tak protestvuje oko toga.
Zaboravio si nulu da dodas  Smile

Citat
Ako zele da ga nadju, a nadam se da zele, onda ce to uraditi. Ako nece, onda ni ti, ni ja, ni niko ovde ne moze na to da utice.
To ti mislis...
Citat
Bolje radite nesto konstruktivno, a pri tom neometajuci ljude u dnevnim aktivnostima tako sto blokirate ulice i setate transparente.
Pa mi i radimo konkretno..I taj narod nas voli i podrzava.Da nije tako odvano bi se protesti prekinuli.Ali narod podrzva sve to sto mi radimo i zbog njih moramo izdrzati.A i svaki dan stizu podrske kako sa KiM tako i iz Republike Srpkse.Srbija se budi i ne mogu nas sve pobiti...Ko je ubio Rnaka Panica?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
Pitas ko je ubio Ranka Panica?
Ubili ga Milosevic i Karadzic i Mladic i Djindjic i Tadic i Kostunica i Seselj i Toma i socijalisti i radikali i demokrate i Otpor i Obraz i svi oni koji su svojim cinjenjem i necinjenjem doveli dotle da ljudi umesto na posao idu na demonstracije, da posle posla umesto u svoj dom za punu trpezu idu sa prijateljima na proteste, da lopovi i huligani umesto da came u zatvorima cine okosnicu politickog delovanja nasih stranaka.
Oni ubise Ranka Panica a ne neki siromah iz Nisa koji se, i sam vodjen istom sudbinom, nasao na jednoj od strana batine.
Nikad mi necemo naci krivca kaji je dovoljno kriv za sve budalastine koje smo dopustili da nam se dese i na koje smo, da zlo bude gore, odavno oguglali.
Tesko nama sa nama samima!
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 02:04:56 od zille »
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.