Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:45:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rambo otkazao turneju u SAD  (Pročitano 3114 puta)
11. Mar 2006, 01:12:06
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Rambo otkazao turneju u SAD

Rambo Amadeus odustao je od najavljene turneje po SAD, jer nije hteo da nastupa po raznim salama u kojima često gostuju folk pevači. „Nisu se stekli uslovi. Prostori u kojima je trebalo da se svira nisu adekvatni. To su ili neke banket sale, sale za tombolu, rupetine razne, ili šminkerske diskoteke u kojima ´koka-kola´ košta 10 dolara. Na takvim mjestima ne sviram ni kod kuće. Moja publika ne želi da dolazi na takva mjesta”, izjavio je Rambo Amadeus za dnevnik Blic. On objašnjava zašto je teško rok muzičarima da nastupaju u Americi, dok sa folk pevačima nije takav slučaj. „Zato što je u našoj državi nekome u interesu da se tamo misli kako smo ovde svi neprosvećeni seljaci. Otud i tako profilisani satelitski programi. Takođe, folk pevači su mnogo fleksibilniji kad su u pitanju tehnički i ostali uslovi pod kojima se nastupa”, objašnjava on i dodaje da je u Kanadi nešto bolja situacija i da će do kraja godine gostovati u Torontu.

„Promoteri iz Kanade su školovani, visokoobrazovani ljudi, pa je tamo lakše napraviti i organizovati pravi koncert. S njima sam napravio džentlmenski dogovor da sačekamo kraj septembra, do tada će se i u Americi iskristalisati situacija oko promotera”, kaže Rambo. Popularni muzičar će dok ne ode preko bare održati veliki koncert u Centru „Sava”.

„Izložen sam sve većem pritisku moje najvernije publike, koja me sluša od samog početka. Oni su sada porodični ljudi i ambijent Centra ´Sava´ je adekvatniji njihovim navikama. Zbog toga sam odlučio da napravim koncert upravo u tom prostoru”, zaključuje Rambo Amadeus. (Mondo)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2006_03_10_rambo.jpg
(5.04 KB, 160x120)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
greota... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson k700i
a bio je u becu u shabanskom lokalu... zbog toga ga nisam slusao tamo i gledao inace samo napred amadeus lee ...
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Covek je kao cool, ne moze gde sviraju narodnjaci, a po dnevnim novinma
pljuje igranje kompjuterskih igara, sto bi se mozda moglo ocekivati
od nekog trasha iz `tih` lokala a ne od njega  ``prosvecenog!``.
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson k700i
ipak ne vjerujem toliko novinama
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Covek je dao intervju u blicu povodom igrica.
Stavovi su mu tu ko da ima 80 god.
IP sačuvana
social share
The fact still remains
I read between your lies
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
tema nije vredjanje ramba... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Ja imam 20 pa se moji stavovi po mnogim tackama podudaraju sa njegovim. Kada vec pricate o PC,PS2,XBox......igricama ispricacu vam nesto. Ziveo sam godinu i po u Miami,Florida,USA. Verovali vi to ili ne tamo ima neverovatno mali proj game-era. Kao prvo kada imate nesto vise slobodnog vremena, a to je negde do 13-14god vecinu COOL igara nemozete ni da kupite zato sto imaju onu nalepnicu MATURE 16+ ili cak i 18+, pa kao klinac od 13-14 godina nemoze te da udjete u prodavnicu, kupite FEAR i krenete da rokate po negativcima dok vam se pred glavom pojavljuje lik krvave devojcice bolesnih fraza........ Moze samo da igrate NBA, FIFA, PES, NFL, NHL, ili tako neke Sportske simulacije, koje su i najpopularnije i najprodavanije u "zapadnom svetu", a i najvise se igraju u drustvu.
  Kada napunite 18, vecste se navikli na igre bez nasilja koje ste do tada mogli da igrate, a i sve manje imate vremena i za njih. Mnogi su clanovi raznih sekcije u skoli. Bile one sportskog, muzickog, naucnog ili nekog drugog tipa. Svako ima posao. Bilo to ciscenje bazena, prevrtane pljeskavica, rad u biblioteci, volonterski  ili slicno. Svi rade, i oni koji su iz siromasnijih porodica, a i oni iz neverovatno bogatih. Slobodno vreme koristis da se vidis sa drustvom, raspalis rostilj ili napravis neku zurku, jednostavno nemas vremena za igrice, kao i za mnoge druge stvari.

Kada govorimo o igrama u nasoj zemlji recicu vam sta sam video u jednoj "elitnoj" igraonici u gradu.. Ulazim u  igraonicu pre jedno mesec dva(nesto mi stala cable internet veza, a morao sam da posaljem neko pismo), odem otvorim user name, vidim slobodno mesto u sobi pored, odem i sednem. Pored mene klinac jedno 15-16 godina mozda cak i mladji. Sedi igra Counter. Neprestalno cupka nogama ispod srola. Vice: "Ne zdrakaj be mamu ti jebem", "Dodji be jebem li ti sestru"........................................Posle nekih 20min ustaje, daje samar decku prekoputa, uzima mu cigare, vraca se nazad i pocinje da pusi, treska nogama, izivljava se nad misem, baca pepeo u tastaturu i slicno.
  Modu samo da konstatujem da danasnji klincima definitivno treba vise pravog druzenja. Sto uz muziku, sport,... tako i uz rad.  Totalno su ispomesali sta i ko je COOL a sta i ko nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li to znaci da je ogranivanje igranja maloletnicima u Americi doprinelo
da oni postanu uzor cool ponasanja ostatku sveta?
Hm, nisam siguran, a ako pogledamo stopu kriminaliteta(ubistva, pljacke) u
Americi i recimo Kanadi, pa cak i kod nas.
Pa sta se tu onda zbiva sa tom `angazovanom` decom u Amrici?
Rambo gresi sto prica o necemu u sto nije upucen i jos generalizuje.
IP sačuvana
social share
The fact still remains
I read between your lies
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Rambo je kralj,a vi prichajte shta ocete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:45:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.