Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:27:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rak  (Pročitano 81967 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
cesto su porocni,  i boli koliko daleko idu sa perverzijama.

Glupost... Smile

Ja isto one Rakove koje znam...Bas su nekako umereni po tom pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Eto, ukratko moja iskustva

Ili oglas licne prirode ? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Rak sam sa podznakom u vagi. osjetljiva sam da nemam kud vise, ali je zanimljivo da sam od ove godine malo stala na zemlju. ne znam kako...mozda zbog mjeseca u jarcu;). Jako sam analiticna, pravedna, pouzdana, tj cuvam tudje tajne ali o svojima pricam. Slikam i pisem, volim muziku(to je zbog vage), crni humor i morbidnost, sexualne perverzije i tako te stvari. Vezem se za partnera i zaljubljujem u one koji mene nece... eto male pomoci onima kojima se svidjaju racice.
Sto se muskaraca rakova tice, prilicno su nepouzdani, tesko ih mozete provaliti, ali su zato jako jako dobri i sve bi uradili za onoga ko im je drag...cesto su porocni, vole zene i boli koliko daleko idu sa perverzijama. Eto, ukratko moja iskustva..

i moj momak je rak sa podznakom u vagi. jako je osetljjiv...jako moram da pazim za svaki postupak prema njemu...da ne uradim nesto sto bi ga povredilo....ne vidim da je preterano osecajan, kaze da skriva osecanja da ne bi bio povredjen. i da.....neodoljiv je...
« Poslednja izmena: 10. Sep 2009, 16:03:47 od zanesena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Run Forrest, run!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (BT-dogster)
Citat
Eto, ukratko moja iskustva

Ili oglas licne prirode ? Smile Smile

Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Run Forrest, run!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (BT-dogster)
Rak sam sa podznakom u vagi. osjetljiva sam da nemam kud vise, ali je zanimljivo da sam od ove godine malo stala na zemlju. ne znam kako...mozda zbog mjeseca u jarcu;). Jako sam analiticna, pravedna, pouzdana, tj cuvam tudje tajne ali o svojima pricam. Slikam i pisem, volim muziku(to je zbog vage), crni humor i morbidnost, sexualne perverzije i tako te stvari. Vezem se za partnera i zaljubljujem u one koji mene nece... eto male pomoci onima kojima se svidjaju racice.
Sto se muskaraca rakova tice, prilicno su nepouzdani, tesko ih mozete provaliti, ali su zato jako jako dobri i sve bi uradili za onoga ko im je drag...cesto su porocni, vole zene i boli koliko daleko idu sa perverzijama. Eto, ukratko moja iskustva..

i moj momak je rak sa podznakom u vagi. jako je osetljjiv...jako moram da pazim za svaki postupak prema njemu...da ne uradim nesto sto bi ga povredilo....ne vidim da je preterano osecajan, kaze da skriva osecanja da ne bi bio povredjen. i da.....neodoljiv je...

moja dva najbolja prijatelja su rakovi i totalni su ludaci. Osjetljivi jesu, ali nista pretjerano. Ko zna sta imaju u natalu.. Mada, postoje mala odstupanja za sve horoskopske znake kad je Crna Gora u pitanju...znate vec, maco tipovi:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
taj moj rak/vaga ima mesec u vodoliji pa nije ni cudno sto nije preterano osecajan. mrzim taj muski mesec u vodoliji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Run Forrest, run!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (BT-dogster)
taj moj rak/vaga ima mesec u vodoliji pa nije ni cudno sto nije preterano osecajan. mrzim taj muski mesec u vodoliji.

evo sta o tome kaza Sanja Peric:

Ljude sa Mesecom u Vodoliji najbliži će često okarakterisati kao nervozne i napete, sa kojima je teško razgovarati, dok će neko ko se u njihovom životu tek pojavio, dakle kakav stranac-neznanac biti fasciniran energijom koja vrca iz svake njihove radnje, pokreta, rečenice. I otkuda sad to da su spremniji čak da se žrtvuju za potpune strance a ne za one najbliže? Otuda, jer samo žrtva koja ama baš nikakvog skrivenog motiva nema njima je imperativ. U tom času kada treba na ulici, u pošti, ma gde da stanu i odbrane nekoga, kada treba nekome da se da koža, krv, novac, oni uskaču a naročito ako je o kakvom genijalnom čoveku reč. Ovo može biti i problem, često i jeste, onda kada zasnuju porodicu. Od primarne se lako odvajaju, ali u zasnovanim porodicama, pogotovo ako im je dobro, dešava se da interese potpuno efemernih osoba stave ispred svojih, partnerovih, pa čak i potreba dece. Vodjeni kosmopolitskom dušom i crtom urodjene humanosti, nemaju vremena da se saosećaju sa onima kojima je dobro.

Otuda nekad deluju arogantno i hladno, postavljajući svakoga na svoje mesto vodjeni nekim samo njima znanim normama za koje u potpunosti veruju da su jedine ispravne. Otuda tvrdoglavost, nekada i mahnitost jer su prilično neobuzdani kada su aktivni. Osim što su sami neretko talentovani za neku vrstu umetnosti, profesije, bezrezervno se saosećaju sa genijalnim ljudima, čije znanje ili delo poštuju. Pa ipak, njih je nemoguće ne voleti, i upravo zato imaju gomilu prijatelja. Ljudi se prosto dobro osećaju u njihovoj blizini.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Run Forrest, run!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (BT-dogster)
Draga moja...kad se on jednom zakaci taj se nikad nece odvajat...bukvalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Izvinjavam se na offu, kako se uopste odredjuje sta je u cemu?  Smile Zanima me bas da gvirnem malo u zvezde ovom mom(Bas sam debil, kao da ga znam 2 dana, pa bajam da vidim u kom je fazonu... Smile) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
"Otuda nekad deluju arogantno i hladno, postavljajući svakoga na svoje mesto vodjeni nekim samo njima znanim normama za koje u potpunosti veruju da su jedine ispravne. Otuda tvrdoglavost, nekada i mahnitost jer su prilično neobuzdani kada su aktivni. Osim što su sami neretko talentovani za neku vrstu umetnosti, profesije, bezrezervno se saosećaju sa genijalnim ljudima, čije znanje ili delo poštuju. Pa ipak, njih je nemoguće ne voleti, i upravo zato imaju gomilu prijatelja. Ljudi se prosto dobro osećaju u njihovoj blizini."

ovo je tako tacno...ne mogu da ga ne volim, a tako strasno zna da iritira...

btw:mislim da se mesec u vodoliji tesko veze za nekog....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:27:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.