Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:45:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rak  (Pročitano 82162 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Slazem se s tobom aleks. Nista ne moze da se generalizuje, ni rakovi ni ovnovi. a prethodna sagovornica je reagovala kao pravi ovan, burno i zestoko. Ja kao rak se inace lepo slazem sa zenskim ovnovima, mada se mnogi zale na njih. Svidja mi se sto su direktni i u vecini slucajeva iskreni prema prijateljima. Imam mesec u ovnu pa reagujem slicno kao oni, ljudi me cesto pitaju jesam li ovan. Nego ovde je tema rak, a ja sam skroz izmenila koncept.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
cudno mi je da se rak slaze s zenskim ovnima...hhm. Smile ok. pa sta ja znam,e sad mnogi reaguju hm zavisno od situacije..ja npr. nekad samo i samo cutim, sto tako iznervira ovog drugog!  Smile ali,znam mirno darazgovaram( hmmm) ,i znam bash burno i zustro dareagujem! Smile Smile
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia the best
nikog nisam uvredila, samo sam rekla istinu. ti si uvredila ovnice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Gl.Viki samo razmenjujemo svoje stavove i misljenja. Pa ne treba to da dozivljavas licno. Sta sam ja sve procitala za rakove na raznim forumima..bilo bi dosadno da svi mislimo isto. Smile pozdrav.
Verovali ili ne aleks. Slazem se tj.druzim se sa ovnovima i dobro se razumemo, mada mislim da to zavisi od jos mnogo aspekata u hor. a ne samo od suncevog znaka. Ako sam dobro videla ti si devica?
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 20:16:17 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
jesam,devica sam. pa jeste zavisi...podznak,mesec planete sve... Smile
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
čini mi se da se malo kasno uključujem i da ste već sve raspravili ali ja sam račica koja obožava muške ovnove i mislim da kao i muškarci i žene ovnovi ne zavleče već vole da flertuju bez obzira da li su u vezi ili slobodni i da li nešto stvarno žele ili se samo igraju, njima je to zabava i oni u tome ne vide da bi nekoga mogli povrijediti i ili razočarati. Dok mi rakovi s druge strane uvijek mislimo o svima osim o sebi i trudimo se da nikog ne povrijedimo tako da se rijetko, gotovo nikad nećemo upuštati u flert ako ne želimo da to pređe u nešto više...Barem sam ja takva
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
malla-malla, slazem se sa tobom Smile i ja sam racica kojoj je jednostavno sudjen Ovan  Smile Da, oni zaista vole da flertuju, odlicni su poznavaoci fletra, rade to suptilno i simpaticno... zato i privlace paznju. Na kraju krajeva, svi horoskopski znaci vole da flertuju, neki manje, neki vise... ipak, muski ovnovi uzivaju u flertu do te mere da su u stanju da veoma dobro prikriju svoju vezu, pa cak i ukoliko se radi o dugogodisnjoj. Pomenutu vezu ce prikrivati iskljucivo ukoliko im se prilicno dopadne osoba koja je predmet njihovog interesovanja, a to bi ipak moglo da se nazove "zavlacenje", hteli to neki da priznaju, ili ne Smile Na ovom svetu ipak postoje osobe (i zenskog i muskog pola) koje ne zele da se mesaju u tudje veze bez obzira na sve... a ukoliko dobijes potvrdu da je odredjena osoba "slobodna", a nije... trebali se uopste pitati da li taj neko "zavlaci", odnosno "laze i maze"?

Ipak, ovo je tema o rakovima...  Smile o ovnovima postoji druga tema  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2008, 10:09:30 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia the best
Citat
Pomenutu vezu ce prikrivati iskljucivo ukoliko im se prilicno dopadne osoba koja je predmet njihovog interesovanja, a to bi ipak moglo da se nazove "zavlacenje", hteli to neki da priznaju, ili ne

hm, pa zar to ne vazi za sve znakove, ne razumem te bas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ili to mozda ima vise veze sa iskrenoscu, a ne horoskopskim znakom?  Smile Smile ili mozda ima vise veze sa musko/zenskim odnosima, a ne (ponavljam) horoskopskim znakom?  Smile Ipak... muski ovnovi prednjace, u odnosu na ostale, sto se tice prikrivanja istinice, jednostavno su takvi Smile vole da osvajaju, pa to ti je  Smile

Ja, kao pripadnica zenskih rakova, nikada nisam, niti cu sakriti da sam u vezi, ukoliko zaista jesam Smile Smatram da prikrivanje veze nije fer prvenstveno prema osobi do koje mi je stalo, a nije fer ni davati nekakvu laznu nadu osobi koja pokusava da mi privuce paznju.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
malla-malla, slazem se sa tobom Smile i ja sam racica kojoj je jednostavno sudjen Ovan  Smile Da, oni zaista vole da flertuju, odlicni su poznavaoci fletra, rade to suptilno i simpaticno... zato i privlace paznju. Na kraju krajeva, svi horoskopski znaci vole da flertuju, neki manje, neki vise... ipak, muski ovnovi uzivaju u flertu do te mere da su u stanju da veoma dobro prikriju svoju vezu, pa cak i ukoliko se radi o dugogodisnjoj. Pomenutu vezu ce prikrivati iskljucivo ukoliko im se prilicno dopadne osoba koja je predmet njihovog interesovanja, a to bi ipak moglo da se nazove "zavlacenje", hteli to neki da priznaju, ili ne Smile Na ovom svetu ipak postoje osobe (i zenskog i muskog pola) koje ne zele da se mesaju u tudje veze bez obzira na sve... a ukoliko dobijes potvrdu da je odredjena osoba "slobodna", a nije... trebali se uopste pitati da li taj neko "zavlaci", odnosno "laze i maze"?
Ipak, ovo je tema o rakovima...  Smile o ovnovima postoji druga tema  Smile
pa eto kad tako postaviš može se reći da ipak zavlače, ja kao ni ti nikad ne bi sakrivala svoju vezu. Kako se nosiš sa ovnovskom sklonošću flertu? to  je rakovima malo problem pošto smo poprilično posesivni...Ja sam u vez sa ovnom/rak, čini mi se da on ne flertuje toliko koliko sam po sebi plijeni pozornost. više se zeza i nasmijava ljude, možda je to to flertanje Smile

« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 20:17:53 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:45:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.