Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rak- pobediti ga fitoterapijom ili makrobiotikom  (Pročitano 86986 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15

Javljam vam se jer sam na nekim forumima koji odavno nisu aktivni, procitao da mozete da pomognete u lijecenju tumora.  Pisem vezano za mog oca, 54,5 godina star.

Moj otac je prije nekih 7 dana otkrio CT snimkom glave da ima tumor na mozgu, velicine jajeta (ne znam tacno dimenzije, to vam mogu poslati, kao i detalje o nalazima i pregledima).  Bii smo na jos par pregleda i CT pluca nista nije pokazao. 

Na CT snimku gusterace (pankreasa) je primjeceno neko zadebljanje od 4-5mm ali uz pomoc jos nekih testova ljekari su ubjedjeni da nije maligno oboljenje.  Na osnovu tog snimka i pregleda, uradjen je CT glave, prije toga nije bilo nikakvih sumnji.

Za 2 dana idemo na neki ljekarski konzilijum i tada ce nam detaljnije reci sta i kako dalje.  Za sada upucen je na neke infuzije koje prima 2 puta dnevno, a poslije pregleda ce nam reci daljnji nacin lijecenja.

Vec 2 dana citam sve forume i textove na koje naidjem, od HEMIOTERAPIJE, zracenja, alternativne medicine, makrobiotike, AloeVera cajeva, TIANSHI preparata i mnogi drugih stvari… Stvarno ne znam kakva je procedura u bilo kom od tih lijecenja jer sam se naslusao svega, od najboljih do najlosijih situacija za svaku ponaosob od metoda.  PROSTO, SLUDJEN SAM JER POSTOJE MILIONI SAVJETA! Problem je i taj sto otac generalno nije dobrog zdravlja, srce, krv, prostata, ocni pritisak itd.

Iskreno vas molim, BILO KOGA KO NESTO ZAN (JJAPI) da mi date bilo kakav prijedlog, i naravno ako su vam potrebni jos neki podaci, tu sam…
P. S.
Na netu sam ovih dana, ali ne mogu da nadjem aktivne forume, sve su se diskusije nesto zavrsile prije godinu i vise dana?

Postovani zabrinuti, budite upozoreni da svako ko vam nudi lek za rak - laze.

Ozbiljni travari i ljudi koji praktikuju alternativnu medicinu nude pomocna sredstva koja omogucavaju telu da podnese terapiju konvencionalnim lekovima. Znaci, niko ozbiljan nece reci da to i to sto posto leci rak, nemojte da bacate pare i unistavate zdravlje svog oca...

Iz nekih iskustava bliskih mi ljudi, mogu da kazem da nasi lekari koji se bave onkologijom odustaju tek kad nema spasa...

Tako da... ako je problem uocen na vreme, budite sigurni da ce lekari uraditi sve da vasem ocu omoguce podnosljiv nastavak zivota.

Od svega navedenog, mogu vam reci da, iz iskustva moje bake i oca, aloja vera gel i magnetna srca (energetix) omogucavaju brze i kvalitetnije zarastanje rane. Da li imaju dodatnu primenu, zaista ne znam... za rane je provereno...

Sve najbolje!
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 07:39:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma, sve je meni kristalno jasno, RAK je neizleciva bolest i to stoji. . .  Tesko mi je da kazem ali, znam cemu sve ovo vodi.  
Jedino sto me interesuje je to, koliko ta "alternativna" medicina, ti gelovi, cajevi, medikamenti, "pravilna" i zdrava ishrana (bez masti, proteina i dr. ) moze pomoci bolesniku da duze prezivi i da se manje muci, da probamo lijecenje bez HEMOTERAPIJE i ZRACENJA!?
Ako bilo ko ima neka iskustva, recepte, primjere neka se javi. . .  HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ja sam malo drugačijeg mišljenja i voleo bih da ga iznesem.  Naime nikada me nije previše zanimala medicina niti sam obraćao puno pažnje na nju, dok od skora moja verenica nije obolela od tumora na mozgu, svo svoje vreme od tada provodim upoznavajući se sa kancerom.  Jasno je da je kancer samo pokazatelj bolesti, ali ne i uzrok, to su samo nataložene ćelije na jednom mestu koje pokazuju bolest, bolest je zapravo u celom telu.  Kacner je bolest ćelija koje prestaju da primaju kiseonik i koje se onda izopače, okrenu se protiv organizma i kradu hranu od zdravih ćelija, tako bolest i napreduje, iskreno verujem da postoji lek za svaku bolest na svetu, pa tako i za ovu.  Hemoterapija je po meni gora od samog raka, ona ubija kacerogene ćelije, ali i sve druge.  Koristi se i jedina je priznata jer jedna hemoterapija košta od 300. 000 do 1. 000. 000 dolara, kada bi bila ukinuta to bi značio gubitak od milijardi dolara u medicini i sasmim tim njen kolaps.  Jasno je i da ceo ovej svet drži šaka ljudi koju nije briga za ljudske živote, a ponajmanje za one koji su već bolesni.  Hemoterapija je ''lek'' koji je izmišljen 1909godine, više od sto godina se primenjuje i opstao je samo zbog svoje cene, on ne leči rak! Ljudi su pre 50 godina nalazili mnoge načine za ubijanje kancerogenih ćelija, ali su najčešće završavali po sudovima i osuđivani, naravno ti lekovi su bili zapanjujuće jeftini.  Te ćelije je moguće ubiti i ja sam siguran u to, potrebno je verovati!!! Ako neko odgovori rado ću nastaviti ovu temu, ovo je bilo ukratko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
hemoterapija i zracenje samo ubrzavaju bolest,resenje je u ishranii,treba obrati paznju i na radove ovog coveka

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9E%D1%82%D0%BE_%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
hm.. placebo efekat...
mada, ne treba odbacivati da se lekovitim biljem i pravilnom ishranom mogu sanirati neke posledice ovog opasnog oboljenja... na kraju krajeva, cak i ziviotinje znaju koje biljke da jedu kada su bolesne... a, savremena medicina ne daje odgovor na sva pitanja..
btw. posmatrajuci neke moje drage osobe... nazalost, rak ne moze da se izleci.. vec samo da se zaleci... Smile
Skali.... Skali.......Kada ćeš shvatiti da medicina koja nam se predstavlja ne rešava ništa?
 Lažu da je rak neizlečiv.

Druže, izbegavaj životinjsku ishranu(sve) jer se tumori i ćelije raka hrane time. Jedi presnuživu hranu-voće i povrće i orašaste plodove i pij cedjene sokove. Izbaci kuvanje.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2010, 20:37:10 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
jednom mi je jedna osoba rekla da je produzila svoj zivotni vek prostim ne razmisljanjem o raku.
ta, konkretna osoba, je produzila svoj zivot za 5 godina Smile
metastaza raka dojke, na plucima i na kraju na mozgu kad je ta osoba i skoncala svoj zivot u velikim bolovima i muci.
nije mislila na rak, zivela je potpuno iskljucena iz cele te price , toliko da su se i ukucani naviklli na to. odbacila je doktore, lekove, zracenja. po sistemu zivecu kao covek kako to ja zelim.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
nije lako imati takvu psihu,jedna zena iz komsiluka izlecila rak cajevima pre oko 3 godine uskoro puni 80
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
nije lako imati takvu psihu,jedna zena iz komsiluka izlecila rak cajevima pre oko 3 godine uskoro puni 80

uopste nije lako. zato je ta zena za mene heroina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
u prvi mah sam pomislio uz upotrebu heroina :mrgreen:elem i ovi ljudi sto izlece rak navodno zvanicnom medicinom ucine to uprkos njoj,jedan od poznatijih primera je lens amstrong
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
jeste. mada je vrlo vazno otkriti ga rano. a ni to nije garancija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.