2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rafael Nadal-Fan club  (Pročitano 145072 puta)
Zvezda u usponu

Give a little love, and it all comes back to you!

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
SonyEricsson Z520i
Ne volim da se raspravljam oko mišljena i ukusa, ali trenutno niko ne može da kaže da je Nadal lošiji od Federera... Ajde npr. da gledamo samo ovu godinu.
Nadal je osvojio 6 velikih turnira: 2 Grend Slem turnira i tako postao drugi teniser na svetu koji je osvojio Roland Garros i Wimbledon iste godine, onda 2 atp masters turnira, u Monte Carlu i Hamburgu, onda, turnir u Barceloni, i Kvinsu...
A koliko je Federer osvojio... Grend Slem turnira 0, atp masters turnira 0, jedino Gerry Weber Open u Halle-u. Tako da svi koji govore kako je Federer samo u maloj krizi i da će uskoro izaći iz nje, bolje da se zabrinu, jer koliko se meni čini on iz te krize ne izlazi...
Još...Pobedom na Wimbledonu, Nadal je zapušio usta svima koji su govorili kako on nikada neće osvojiti nijedan Grend Slem osim Roland Garrosa, i kako on zna samo da igra na šljaci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Надал је сада одлично прошао, реално, требао га је казнити Федерер за оне његове промашаје и што је дао прилику Федереру да се уопште врати у игру... Ал` ипак то је изгледа још један велики плус за Надала јер је психички истрпио све то и побиједио ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Sa kakvom cinjenicom da se pomirim , on je i dalje prvi na svetu a onoga trenutka kada ne bude bio onda cu da se pomirim sa cinjenicom.

A sta ti to slusas godinu i po dana, pre bi rekao samo ipo dana, jer je Federer osvojio i US Open a i masters tako da to tvoje lupetanje ne drzi vodu.

Evo ti www.spam.com , idi na njihov forum pa čitaj šta teniski stručnjaci kažu o Federerovoj igračkoj krizi.

Navalio si da nam dokažeš da Nadal ima samo "forhand slice" i ništa više.

Prijatelju Fed je igrao najbolje što je znao i izgubio je.

Obojica su igrali na maksimumu , ali je Nadal bio bolji, šta ga tupiš više.

More kakav maksimum majke ti, da li si ti gledao ikada Federera kada igra na maksimu majke ti, nemoj meni da tupis ovde ja sam uz Federera pre nego sto je postao veliki sampion.
Ti sigurno nisi gledao Federera pre nego samo od duela sa Nadalom.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 01:50:30 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Ne volim da se raspravljam oko mišljena i ukusa, ali trenutno niko ne može da kaže da je Nadal lošiji od Federera... Ajde npr. da gledamo samo ovu godinu.
Nadal je osvojio 6 velikih turnira: 2 Grend Slem turnira i tako postao drugi teniser na svetu koji je osvojio Roland Garros i Wimbledon iste godine, onda 2 atp masters turnira, u Monte Carlu i Hamburgu, onda, turnir u Barceloni, i Kvinsu...
A koliko je Federer osvojio... Grend Slem turnira 0, atp masters turnira 0, jedino Gerry Weber Open u Halle-u. Tako da svi koji govore kako je Federer samo u maloj krizi i da će uskoro izaći iz nje, bolje da se zabrinu, jer koliko se meni čini on iz te krize ne izlazi...
Još...Pobedom na Wimbledonu, Nadal je zapušio usta svima koji su govorili kako on nikada neće osvojiti nijedan Grend Slem osim Roland Garrosa, i kako on zna samo da igra na šljaci...

Ti si napaljena devojcica koja samo voli Nadala zbog izgleda a sto se tice tenisa za mene je Nadal najgori broj 2 ikada u svetu tenisa.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ljudi nadal je trenutno najbolji na svetu,Federer ce izaci iz krize 100%,a nadal jos malo zavrsava karijeru jer su mu kolena otisla u kurac,verovatno krajem sledece godine,a kada se to desi Federer nece imati nikog da mu preti,bar u skorije vreme,jer nije jos Nole toliko odrastao...
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Sa kakvom cinjenicom da se pomirim , on je i dalje prvi na svetu a onoga trenutka kada ne bude bio onda cu da se pomirim sa cinjenicom.

A sta ti to slusas godinu i po dana, pre bi rekao samo ipo dana, jer je Federer osvojio i US Open a i masters tako da to tvoje lupetanje ne drzi vodu.

Evo ti www.spam.com , idi na njihov forum pa čitaj šta teniski stručnjaci kažu o Federerovoj igračkoj krizi.

Navalio si da nam dokažeš da Nadal ima samo "forhand slice" i ništa više.

Prijatelju Fed je igrao najbolje što je znao i izgubio je.

Obojica su igrali na maksimumu , ali je Nadal bio bolji, šta ga tupiš više.

More kakav maksimum majke ti, da li si ti gledao ikada Federera kada igra na maksimu majke ti, nemoj meni da tupis ovde ja sam uz Federera pre nego sto je postao veliki sampion.
Ti sigurno nisi gledao Federera pre nego samo od duela sa Nadalom.

Šta si se napalio, i svima držiš lekcije, stariji sam od tebe 10 godina i pratim tenis još Samprasa, Agasija, Wilandera.

Lepo sam ti preporučio da odeš na www.spam.com , i pročitaš nešto više o današnjem tenisu.

Učlani se ti prijatelju moj na njihov forum, verovatno ti engleski nije problem, tu se samo raspravlja o tenisu, i neki članovi aktivno igraju tenis, neki su igrali itd.

Nadal je i prošle godine na Wimbldonu igrao 5 setova u finalu, ovo im je treće uzastopno finale , i drago mi je što je Nadal pobedio.

P.S.

Lepo se registruj, na www.spam.com, ja sam već tamo odavno, pa da diskutujemo lepo.

Pozdrav.

[Edit by latifovich: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 01:49:49 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Give a little love, and it all comes back to you!

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
SonyEricsson Z520i

Ti si napaljena devojcica koja samo voli Nadala zbog izgleda a sto se tice tenisa za mene je Nadal najgori broj 2 ikada u svetu tenisa.

Vidim da si izbačen... Ali ja Nadala volim još od kada sam ga prvi put videla. Nisam propustila nijedan njegov meč. Dok je bio wimbledon svaki njegov meč sam odgledala iako sam bila na moru. Tako da nemoj ti meni ništa da govoriš. To što ga ti ne voliš, to je samo tvoj problem. Da li sam ja pljuvala po Federeru, i govorila kako je on najgori br. 1? Nisam! Federer je izvrstan igrač, ali mu ove godine ne ide...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N95

Vidim da si izbačen... Ali ja Nadala volim još od kada sam ga prvi put videla. Nisam propustila nijedan njegov meč. Dok je bio wimbledon svaki njegov meč sam odgledala iako sam bila na moru. Tako da nemoj ti meni ništa da govoriš. To što ga ti ne voliš, to je samo tvoj problem. Da li sam ja pljuvala po Federeru, i govorila kako je on najgori br. 1? Nisam! Federer je izvrstan igrač, ali mu ove godine ne ide...

Dje nadje Nadala pored toliko tenisera... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
imala je instikt,prosto zna kako izgleda talenat u razvitku
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
BlackBerry znj f1
Vi svi kao da ste poljaci, englezi,svajcarci, spanci  ili sta vec.. Samo Federer i Nadal. Najbolji je jedan ili drugi, pitanje je sad..
Za mene je najbolji igrac i to svih vremena Novak Djokovic.
Federer je Djoki do djoleta, a Nadal takodje..
Tako ja vidim stvari iz strucnog ugla.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 13:51:24 od drvuja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.