2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rafael Nadal-Fan club  (Pročitano 144723 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Kakav bre Nadal...zube bi mu odvalio da mi je tu negde blizu... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Napred Partizan!!!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w810i
Nadal je kosati,ruzni majmun. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 la bomba,   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Toliko o prepotentnom Nadalu.  Smile

Nole za SPORT: "Nadal je najbolja faca!" 

1.01.2008. (12:51) 

Novak Đoković, ekskluzivno za Sport, otkriva šta se zbiva iza kulisa teniskih turnira, daleko od paparaca i kamera

Federer pleni humanošću, a Rafa je, iako deluje prepotentno, sasvim drugačiji. U ženskom tenisu ima mnogo ljubomore, kod nas ne. Monako mi mnogo više prija od Beograda

Životi tenisera ne svode se samo na udaranje loptice, jurnjavu po terenu, odlazak u svlačionicu i - pravac kući. Mnogi igrači, baš zato što više vremena u toku godine provode sa kolegama, nego sa porodicom, prave drugarstva, koja neretko izrastaju u prijateljstva. Posle turnira prave se žurke, jedni imitiraju druge, međusobno se šale, posećuju, druže...

Novak Đoković, ne samo što je jedan od najpopularnijih igrača na planeti među teniskim obožavaocima, već je omiljen i među ostalim članovima ATP karavana. Za naš list, prvi reket Srbije otkriva neke detalje iz svlačionice i govori o ljudima sa kojima voli da provodi vreme u toku sezone.

- Nema nekih velikih izuzetaka među igračima, što se tiče ponašanja. Svaka osoba je drugačija na svoj način i kao profesionalni sportisti u individualnom sportu su ljudi bez zavisti i ljubomore. Zbog toga što smo individualci, viđamo se iz nedelje u nedelju i, naravno, veliki smo profesionalci i rivali na terenu, to je bez pitanja. Van njega smo prijatelji, u najnormalnijim odnosima. Ne može toliko ljubomore da se oseti, kao recimo, u ženskom tenisu. Bar sam ja stekao taj utisak. Uglavnom su ti najbolji momci iz prvih pet na svetu ujedno i najotvoreniji, najdruželjubiviji – kaže Novak.

Koga bi prvo izdvojio od društva iz svlačionice?

- Rodžer Federer, na primer. Za Švajcarca se priča da je veliki sportista i veliki džentlmen. On to opravdava na maksimalan način. Na terenu i van njega, svojim gestovima i svojom humanošću. Zaista je sjajan momak.

Pričalo se da si dobar prijatelj sa Nadalom. Pominjala se i mogućnost da dođe na tvoj rođendan, a onda i na spektakl u Areni. U kakvim si odnosima sa njim?

- Mnogi ljudi greše što se tiče Španca. Uglavnom imaju neki pogrešan utisak, jer se on ponaša pomalo nadmeno na terenu. Možda izgleda da je prepotentan. Ali to nije tako. Govorim to, jer ga znam privatno. Rafa je jako, jako dobar dečko i stvarno jedan od retkih fer-plej igrača. Toliko je neiskvaren i dobar sportista i profesionalac. U toj meri da me je baš iznenadio. Očekivao sam da ga van terena sretnem u tom prepotentnom izdanju, ali doživeo sam potpuno suprotno iskustvo.

Koliko se dobro privatno poznaješ sa ostalim igračima iz svetskog vrha?

- Sve ih znam prilično dobro. Postoje različita mišljenja o njima. Neki se vole međusobno, neki ne. Ja nemam problem sa tim. Procenjujem osobu kada je upoznam, a ne ovako preko TV ekrana. Svi momci iz top-tena su me prijatno iznenadili i nema igrača koji je toliko arogantan da ne možeš sa njim da popričaš. Naravno, ima onih koji žele da su usamljeni, koncentrisani. Tomi Has je jedan od njih. Ni Nikolaj Davidenko se ne meša mnogo u odnose drugih tenisera. Gleda svoja posla.

Rus je poslednjih meseci 2007. na terenu delovao dosta umorno i depresivno. Da li je takav i van terena?

- Davidenko je sa mnom u prilično dobrim odnosima. Simpatičan mi je. Jeste da izgleda kao mučenik, onako mršavo i slabo. Ali na terenu je prava osica. Nikada se ne predaje. Stvarno je veliki borac i veliki radnik.

S obzirom da živiš u Monaku, ko su ti prve komšije i ima li među njima tenisera?

- Prvo, izabrao sam Monako, jer više volim tamo da provodim vreme, nego u Beogradu. U Srbiji mi je previše konfuzno i mnogo je brz ritam života, što mi više škodi, nego što mi godi. Kneževina je idealno mesto za mirniji život. Tamo ima još tenisera. Većina je onih koji prijave mesto boravka, zbog poreza, pa dođu jednom godišnje kada je turnir. A ima i onih koji zaista žive tamo, među njima sam i ja, kao i na primer Ljubičić, Tomas Johanson, Bjorkman. Oni su mi, recimo, prve komšije – zaključuje Đoković

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Koliko me taj momak nervira, to je čudo Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia 3500
Рафа што је освојио,освојио је,сад је дошао ћале да мало пребацује лоптицу преко мреже
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
O Larice bolje ti da pogledas nekog momka sa foruma..lepsi smo od tog morona... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
nemoj te tako o  Nadalu,on je dobar igrac i zasluzuje bar malo postobanja od vas!!!
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Ma daj, Nadal i ljepota?! Nespojivo!!! Smile Smile

Definitivno, kvalitet mu se ne može osporiti(iako je daleko ispod Federera) ali da je lijep, e brate nije....
Iz moje ženske perspektive, najljepši teniseri su Sampras i Philippoussis....a posebno ovaj Philippoussis, ali nažalost, nikada nije napravio neku posebnu karijeru.

Možda je i istina ovo što Nole kaže, da Nadal nije prepotentan, ali meni opet ima facu koja definitivno "odbija"..... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.