Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radovan Karadžić: Ne bi bilo rata da Alija nije mutio  (Pročitano 37706 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k850i
Ma seselj je tu wise bio radi morala...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma seselj je tu wise bio radi morala...

У Добоју се Шешељова питала ко и моје бабе Смиљане.
Он је ту вјероватно био ради своје политичке промоције.
Мени би Шешељ и било ко ко није официр (посебно резервни) могао
командовати само ако је јачи од мене.С обзиром да такви слабо користе
оружје осим на весељима јок ја.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
@incko
Sta veli legendarni komandant Amir, ranjen u podlakticu? Jel ste digli spomenik njegovoj podlaktici?
Jel se ti ikada pitas, sta ste vi u stvari hteli, a sta u stvari hocete?
Sva ta vasa Dejtonska Bosna moze da funkcionise kao sat, a krvne veze srba sa srbima neces raskinuti ni da ih podelis u dvadeset drzava.Ako amerika moze da funkcionise sa 52 nezavisne drzave, sto vi ne mozete sa dve?
Nego biste ceo porez na bascharsiji, pa da Haris deli svima po nahodjenju? Pa ne ide to ni u Americi ni u Evropi.
Samo se drzimo pet od deset Bozjih zapovesti: ne kradi, ne lazi, ne ubij, ne tumaci lazno na bliznjega svoga, ne pozeli nista sto je tudje i sve radi kao sat. A koliko znam po Kuranu i vi to kao fol postujete.
Samo napravis zakone shodno tome i resena stvar. Ostalo je trziste.Sto bi ti pozeleo moju avliju ili sto bi ja tvoju?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Nije Karadjic bas pravi covjek za uzor nekome, a pogotovo mladjima... Ja znam da su Karadjici inace jedna jako ekscentricna i cudna familija, gdje je svaki clan imao neki svoj najblaze receno poremecaj licnosti. Recimo, poznavao sam njegovog sina, koji je bio jako los ucenik, veliki problem, i cak je prije rata bio umjesan u jedno ubistvo. A ni kcerka mu nije bila puno bolja. Mislim da Srbi imaju puno boljih ljudi u koje bi se kleli, npr. Arkan, covjek sa 2 fakulteta, 100 puta sposobniji i normalniji od Radovana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
Nije Karadjic bas pravi covjek za uzor nekome, a pogotovo mladjima... Ja znam da su Karadjici inace jedna jako ekscentricna i cudna familija, gdje je svaki clan imao neki svoj najblaze receno poremecaj licnosti. Recimo, poznavao sam njegovog sina, koji je bio jako los ucenik, veliki problem, i cak je prije rata bio umjesan u jedno ubistvo. A ni kcerka mu nije bila puno bolja. Mislim da Srbi imaju puno boljih ljudi u koje bi se kleli, npr. Arkan, covjek sa 2 fakulteta, 100 puta sposobniji i normalniji od Radovana Smile
Gde re nadje Arkana? Gde je on to zavrsio dva fakulteta? U Pristini i Urosevcu?
Pravite bre od onog udbaskog shiptara heroja, jer vam mediji tako serviraju. Smile
Arkan ti je san svakog shiptara. Mnogo zena, mnogo dece, mnogo poslasticarnica i racun u Svajcarskoj.

Kako moze porediti to sa Radovanom? Radovan je bio nezavisna licnost. Kako god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Arkan je zavrsio geografiju i visu trenersku skolu, cisto da te malo informisem. Ali pred svega bio je stabilna i autoritativna osoba, za razliku od Radovana koji je svoja znanja iz psihijatrije koristio da bi lijecio svoje komplekse i psihicke nestabilnosti nad ljudima koji su mu slijepo vjerovali. Radovan je veliki manipulator i kako vec rekoh dusevno nestabilna osoba, dok je Arkan prosao i sito i reseto dok je dosao do statusa koji je vec imao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
Arkan je zavrsio geografiju i visu trenersku skolu, cisto da te malo informisem. Ali pred svega bio je stabilna i autoritativna osoba, za razliku od Radovana koji je svoja znanja iz psihijatrije koristio da bi lijecio svoje komplekse i psihicke nestabilnosti nad ljudima koji su mu slijepo vjerovali. Radovan je veliki manipulator i kako vec rekoh dusevno nestabilna osoba, dok je Arkan prosao i sito i reseto dok je dosao do statusa koji je vec imao.
To po udbinim knjigama? Ma obrisali dupe snjim, sta tebi nije jasno?
Stabilna licnost ce mozda biti ona njegova cerkica Anastazija, sto lici na njega. Odlicno peva, bolje od majke, ima smisla jos kao dete. Samo da je ne iskvare.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2009, 13:47:16 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne po udbinim knjigama, nego po covjekovoj biografiji, pa raspitaj se malo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
Ne po udbinim knjigama, nego po covjekovoj biografiji, pa raspitaj se malo Smile
Ne bih. Ja sam iz jednog njemu viseg drutvenog miljea (nesto gde mu je otac pripadao) pa se malo i razumem u te stvari iako nisam nikada u tome ucestvovao.Samo sam morao da nacujem neke stvari, koje su meni u to vreme na jedno uvo ulazile a na drugo izlazile jer se bavim drugim necim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Arkan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.