Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radovan Karadžić: Ne bi bilo rata da Alija nije mutio  (Pročitano 37546 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k850i
Pa ne brani se grad iz solitera wec na linijam razgranicenja...a dokaz za ta bombardowanja je izgled sarajewa poslije rata,onaj dio dje su muslimani nalikowao je na hirosimu 45,a onaj dio dje su srbi bili je bio minimalno ostecen,wise su ga srbi ostetili kad su nosili swe sto su mogli ponijet sa sobom od mrtwih,crepowa,prozora,vrata,saobracajnih znakowa...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Па нису Срби пуцали из Сарајева на ЈНА него муслимани. Не лупетај више. Имате среће што вас нисмо протерали у Јадранско море него нон-стоп стани крени тактику чекајући да вас међународна заједница наоружа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Pa ne brani se grad iz solitera wec na linijam razgranicenja...a dokaz za ta bombardowanja je izgled sarajewa poslije rata,onaj dio dje su muslimani nalikowao je na hirosimu 45,a onaj dio dje su srbi bili je bio minimalno ostecen,wise su ga srbi ostetili kad su nosili swe sto su mogli ponijet sa sobom od mrtwih,crepowa,prozora,vrata,saobracajnih znakowa...

Инзко хајде питај Индијану (сарајлија) гдје су биле линије борби у Сарајеву.
Нека ти каже и за једне и за друге.
Да ти ја сада не паметујем нисам из Сарајева.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k850i
Ima jedna scena iz rata,kamerom snimljeno, kad karadzic gore s brda s nekim rusom nisani i puca iz snajpera,a ono holidey inn im na dlanu,price kazu da su tog dana ubili nekog sarajewskog srbina civila dok je pretrcawo ulicu.,.
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ima jedna scena iz rata,kamerom snimljeno, kad karadzic gore s brda s nekim rusom nisani i puca iz snajpera,a ono holidey inn im na dlanu,price kazu da su tog dana ubili nekog sarajewskog srbina civila dok je pretrcawo ulicu.,.

Па нек се прича.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
Meni ovdje jedan stariji kolega s posla kaze da je to dogowor o podjeli bosne samo izmedju srba i muslimana(bez hrvata) na 2dijela: sjevernu i juznu bosnu...a sad ko je koga izradio nemam pojma,al sve ovo ne umanjuje nista radovanovu ulogu u ratu,sjebo nas je ko niko dosad,zločinac je opet,ma koliko sad trudio pokazat i tu neku ljudsku stranu svoje licnosti...
Ma kakav dogovor o podeli, sta je tebi? Bilo je reci o dogovoru o istorijsskom pomirenju srba i muslimana da niko ne sme vise da zavodi kavgu. O tome se radilo. pa je Alija trazio i hrvate. Niko hrvatima nije pretio zbog toga, nego je fukara bezobrazna kao fol zabolela glava da se ne ljute hrvati sto srbi i muslimani nece vise da ratuju?
Sastanak je i bio odrzan, time sto je dosao Muhamed Filipovic, pa ja Alija dolio ulje na vatru kad je rekao da Muhamed i Radovan su kurtoni koji ne govore u ime srba i muslimana.
Jasno kao dobar dan da je hteo konflikt.

A drugo cu ti reci: ako se puca iz minareta ili iz zvonika crkve taj je objekat vojni cilj. To nauci jednom zauvek, da znas zasto se koristi minaret, zvonik ili bilo koja zgrada.
Vi ste bre demagozi ko Toma Nikolic.
Ako ja i ti hocemo sada da se zavetujemo da se nikada ne tucemo, jel ti ides kod komsije da ga pitas dal da to uradis ili da me klepnes?

Sve moguce ste uradili da dokazete da necete mir. Posle kad ste dobili po p*cki onda ste kukali.
Ja ne opravdavam nijedan zlocin, ali bato stvarno ste dokazali sto puta da se nadate da ce neko da debelo pokoka srbe.Zajebavali narod, koji je prethodno u dva rata stradao.

Pruzite jednu iskrenu ruju pomirenja, pa ce svaki normalan srbin da utice na svoje da se to vec jednom zavrsi. Ali nemoj mi padati u nesvest u Srebrenici, a kad je u pitanju Bratunac, onda ko vam jebe mater srbi.Onaj sto si ga zaklao na Bozic je zavredeo, ko mu jebe mater jer je vlah, a kuku lele sta mi uradise u Srebrenici.

jel ti vidis kako ti se Haris postavlja? Mi smo zrtva kaze, a onaj tamo zaklali smo ga u samoodbrani.Malo nam se omanulo.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2009, 15:02:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

Инзко хајде питај Индијану (сарајлија) гдје су биле линије борби у Сарајеву.
Нека ти каже и за једне и за друге.
Да ти ја сада не паметујем нисам из Сарајева.

Neznam, ja sam pucao iz solitera pa nisam imao vremena da pamtim gdje su linije Smile Inzko, a i shkorpion, nijedna bitka u ratu nije vodjena u soliteru, nit ju je imao ko voditi u soliteru jer su ljudi bili na ratnim linijama razgranicenja Smile Sto lupate bezveze??
@shkorpion
Nije sada da sapirem ruke od necijih nedjela, ali da znas da dosta ljudi igra pikado sa slikom Nasera Orica, pogotovo otkako se upustio u kriminalne radnje poslije rata i umislio da je povukao Boga za bradu jer se svetio na kome nije trebao u ratu. I kad bismo svi igrali pikado sa slikama svih primitivaca iz svih naroda mnogo bi nam bolje bilo. Tu racunam i Osamu bin Ladena i Hitlera, Musolinija itd. (doduse zadnja dvojica su vec odavno odbacena kao heroji)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
ja sam puco iz djamije na srbe samo da bi je srbi namjerno srusli i na taj nacina sam udario jak propaandni udarac srpskoj strani  Smile a iz solitera sam lansiro rakete zenmlja zemlja...
« Poslednja izmena: 28. Dec 2009, 16:05:04 od inzko80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
ja sam puco iz djamije na srbe samo da bi je srbi namjerno srusli i na taj nacina sam udario jak propaandni udarac srpskoj strani  Smile a iz solitera sam lansiro rakete zenmlja zemlja...

Инзко не каки. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 

Opet jedeš ovna . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.