Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 681
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Раднички Крагујевац  (Pročitano 839214 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Сви су се ужелели гостовања у Крагујевцу... Нишу, Ужицама... О Ваљеву, Краљеву нећемо говорити јер одавно немају неку озбиљну фудбалску причу... Ал ето волео бих видети преко пута и Таурунуме и Ђаволе и Мераклије и ФФ и ДТ итд  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Сви су се ужелели гостовања у Крагујевцу... Нишу, Ужицама... О Ваљеву, Краљеву нећемо говорити јер одавно немају неку озбиљну фудбалску причу... Ал ето волео бих видети преко пута и Таурунуме и Ђаволе и Мераклије и ФФ и ДТ итд  Smile

Мени је Ужице још у свежем памћењу  Smile

Ваљево нема фудбалску, али навијачку причу има итекако. Дивља Телад ради феноменално, ако узмемо у обзир који ранг такмичења играју, не смем да замислим шта би било кад би ушли у прву лигу.

Мераклије се враћају у савезни ранг ове године, Ужичани су у првој лиги, Краљево се чини ми се окренуло циганима...
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Бане колко ја знам тај Металац игра код вас док им се не заврши стадион Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Па Слога има шансе да уђе у другу лигу Smile

Не пратим пуно шта ради Слога, али има добру школу, па бих рекао да је млад тим у питању. Тако да што се фудбалске стране, не стојимо лоше.

Што се навијачке тиче, написах ти за Касапе, о Гробарима нек ти каже Филип Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Тако је Бане... Уколико ове сезоне испадне Металац, следеће сезоне навијамо за Борчу и Кулу... А да упадну Земун и Ниш.  Smile Тј не навијамо, него бих волео да тако буде...

Слога има и екипу у омладинској лиги тако ми друг рече, да су играли доле... Па оно са те стране... Али од тог клуба организационо не верујем да ће бити ишта у наредних 50 година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Бане колко ја знам тај Металац игра код вас док им се не заврши стадион Smile

Тако је. Само да ли знаш колико је било предвиђено да играју овде? Пар утакмица, па полусезона, па сезона, па две сезоне. А колико сам упућен на том месту где треба да буде њихов стадион у Горњем Милановцу се ништа озбиљније није урадило по том питању. Хтели су да отму Такову стадион, ма страшно какав клуб...  Па се ти онда запитај одакле толика доза револта у нама.

Тако је Бане... Уколико ове сезоне испадне Металац, следеће сезоне навијамо за Борчу и Кулу... А да упадну Земун и Ниш.  Smile Тј не навијамо, него бих волео да тако буде...

Тако је батице, разумемо се  Smile
Лепо би било и да је Пролетер жив уместо овог Баната.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Уништавали су Пролетера дуго. И данас, иако је традиција много битнија у нашим срцима и душама, неке ствари морамо сагледати објективније. Не бих имао ништа против да Зрењанин заигра у Суперлиги. Опште је позната чињеница да је тај град пун фудбалских бисера, а како имају и добру географску, сада и мафијашко-финансијску потпору... Не знам...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
У старту да кажем да не пратим.

Али ако се не варам, прошле 2 сезоне је било доста пара(долазио је и Дивац да гледа Слогу), довођени су неки прволигашки играчи...

Дакле Слога је у сезони 2008-2009 ушла у другу лигу, а већ идуће испала. Ове има шансе да поново уђе, а ако уђе, ко зна шта ће ти бити.

Мада треба рећи да Слога никада није ни играла у првој лиги. Може бити да си у праву. АЛи верујем да имају друге амбиције Smile

За Металац се слажем, уз Хајдук, Чукарички, и евентуално Инђију и Борчу. Чукарички испада већ ове сезоне, остаје нада да ће испасти и Хајдук, а догодине и неки од ова 3 тима Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ти си из Краљева, јебо га ти, а не знаш ситуацију у градском клубу.  Smile Ја бих ти и у овом тренутку полупоспан могао набројати саставе свих општинских лигаша, а камоли да имамо клуб у другој лиги или тако нешто.  Smile

Инђију не видим потребу да неко спутава у намери коју су ставили пред себе. Град нешто попут Јагодине, само вероватно са мало већом перспективом. Јер се налазе на бољем положају, и имају веће финансијске залихе. Граде нови стадион, изградили су фантастичан тренинг центар који планирају проширити. Куд ћеш више, да се сви толико труде и раде као Инђијци, била би нам лига за 20% модернија и квалитетнија...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Уништавали су Пролетера дуго. И данас, иако је традиција много битнија у нашим срцима и душама, неке ствари морамо сагледати објективније. Не бих имао ништа против да Зрењанин заигра у Суперлиги. Опште је позната чињеница да је тај град пун фудбалских бисера, а како имају и добру географску, сада и мафијашко-финансијску потпору... Не знам...  

Кажем ти, искрено, желео бих да видим Зрењанин у првој лиги, искључиво ако би их презентовао Пролетер. Ево један, по мени, феноменалан гест Мераклија, остављена мини парола после прошлогдишњег гостовања у Зрењанину, Банату.

Инђију не видим потребу да неко спутава у намери коју су ставили пред себе. Град нешто попут Јагодине, само вероватно са мало већом перспективом. Јер се налазе на бољем положају, и имају веће финансијске залихе. Граде нови стадион, изградили су фантастичан тренинг центар који планирају проширити. Куд ћеш више, да се сви толико труде и раде као Инђијци, била би нам лига за 20% модернија и квалитетнија...

Само да нам се врати форумаш шке_кру и да се Зелена Армија реактивира  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 681
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.