Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 681
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Раднички Крагујевац  (Pročitano 865342 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson xperia m2
 Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.93
Čisto sumnjam da će Vojvodina da igra ABA ligu sledeće sezone. Što se tiče plej ofa, jebiga, sami su krivi. Ustvari Muta je kriv.

Brate što stalno pljueš Mutu  Smile
Npr u Laktašima isto svi njega pljuju a šta je čovek kriv  što igrači nesretni ispuste 8 razlike minut ipo do kraja....tu on nema šta ni da im priča.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
A brate pis'o sam već nekoliko puta, ne mogu opet. Većina odgleda 2, 3 utakmice Radničkog godišnje, kad igraju sa Zvezdom i Partizanom i prema tome daje sud. I na toj utakmici u Laktašima je napravio sranje, ono pominjano izvođenje lopte na kraju. Drugi, i veći krivac je ćelavo magare koje pljujem još duže i više nego Mutavog. Istog tog ćelavog probisveta je Miodrag Da Vinči Muta Nikolić registrovao za ovu pevac ligu umesto Emeninga.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Pretpostavljam da tu misliš na izvođenje lopte protiv Zvezde na fajnal foru. Tu loptu je izvodio Ćapin, daleko najbolji izvođač bacanja u Radničkom koji je na toj utakmici šutirao 11-11. Ne znam šta pričamo dalje..

Ne ne... ne pričam o tome... mislim na poslednji duel sa njima, kada crta akciju, ubi se od objašnjavanja, da bi na kraju neko izveo loptu direktno u ruke Zvezdinom igraču.

A sad mi žao BSK-a jebiga... jedini odigrali pošteno sas Jagodinu i na kraju će ga izduvaju. Ostaće balije ipak.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.93
O Gospode Boze sta pise ovaj ljudski promasaj ja ne mogu da se nacudim, jedino je BSK Borca odigrala posteno EJ BSK BORCA SINONIM za namestene utakmice, i onda ti predstavljas sebe za nekog ko poznaje domaci fudbal. Zunzar obican veze sa zivotom nema, al cuo u kladionici da je Radnicki namesten pa da dodje da pljucne malo, posto posle Radnicki-Jagodina i OFK - Radnicki, krajnji ishod meca nije dozvoljavao takve komentare
« Poslednja izmena: 23. Maj 2013, 12:59:52 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Znaci samo je Radnicki posten,jel to poenta?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.93
То si ti rekao, ja samo kazem da su mecevi Sloboda-Radnicki i Radnicki-Vojvodina 100% regularni
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64

Ne znam da li si čitao ranije postove ovde, uglavnom kad su se optuživali Zvezda i Partizan za dogovaranja, i uglavnom pre početka sezone... al ako jesi, odgovor si dobio još tada. Tj. "odgovor".

A inače govorim o kolu koje je iza nas. BSK je verovatno odlučio da izgubi od Jagodine kojoj puca kurac za bilo šta. Vode se logikom ovih s druge strane brda da je bolje izgubiti nego pobediti.

Oumaru kreće meč na klupi... do jaja potez kada se imaju najveće premije u sezoni i juri rezultat protiv ekipe koja, po rečima njihovog navijača, parafraziram, celu polusezonu polovinu nije prešla. Kvote 1.65 po kladionicama su bile zbog premija verovatno.

Sevojno ispredaje Zvezdi na Marakani, al izgubi kući 2:0 od davljenika ko od šale.

Boli mene uvo i za Radnički i za BSK... Pazar će ostati u ligi i to mi smeta. A rekoh već, svako se snalazi kako zna i ume.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2013, 15:27:36 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.93

Ne znam da li si čitao ranije postove ovde, uglavnom kad su se optuživali Zvezda i Partizan za dogovaranja, i uglavnom pre početka sezone... al ako jesi, odgovor si dobio još tada. Tj. "odgovor".

A inače govorim o kolu koje je iza nas. BSK je verovatno odlučio da izgubi od Jagodine kojoj puca kurac za bilo šta. Vode se logikom ovih s druge strane brda da je bolje izgubiti nego pobediti.

Oumaru kreće meč na klupi... do jaja potez kada se imaju najveće premije u sezoni i juri rezultat protiv ekipe koja, po rečima njihovog navijača, parafraziram, celu polusezonu polovinu nije prešla. Kvote 1.65 po kladionicama su bile zbog premija verovatno.

Sevojno ispredaje Zvezdi na Marakani, al izgubi kući 2:0 od davljenika ko od šale.

Boli mene uvo i za Radnički i za BSK... Pazar će ostati u ligi i to mi smeta. A rekoh već, svako se snalazi kako zna i ume.

Glup si.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.93
al to nije tolko strasno, strasnije je sto mislis da si pametan i da znas nesto, a ustvari pojma nemas. U svemu vidite teorije zavera, Supic hteo da pobije celu svlacionicu posle utakmice, Katai urlao na Mitosevica, covek na istoku iz Pazara sedi sa 20 soma spremnih... Al ne oni ce da odbiju sve to, da bi pomogli Radnickom iz Kragujevca. Vauuu.

Snicla golman Slobode, javlja celom Smederevu da igraju keca na mecu Sloboda-Radnicki, on i saigraci takodje rokaju kecinu, Bojanu Beljicu umire majka i decko dolazi na utakmicu. Mislim toliko 'dokaza' i toliko stvari ima koji potvrdjuju da utakmice nisu namestene da samo zlonameran i dokon covek moze da bude ubedjen da je montirano, bez ijednog dokaza a putokaz su mu kvote u kladionici. I onda padne kvota Radnicki - Jagodina na 1.30 i bude 0:0 i nikom nista, a kad padne kvota i pobedimo odma smo namestili. Gluposti koje mogu da iznerviraju opasno coveka. Ako je klub za koji ti navijas u fazonu da namesta i tako popunjava bodovni saldo ne znaci da svi to rade.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 681
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.