Sanjam bele konje, crne oblake to su uvek bili losi znakovi mesto tvojih, cujem tudje korake mogli su to biti nasi svatovi
Ako ti bar jedna suza krene vraticu mu burmu dok je vreme
REF. 2x Kad bi znao, kad bi znao kako bole devojacki snovi ne bi dao, ne bi dao da me vode tudji svatovi Kad bi znao, kad bi znao kako bole suze prolivene ne bi dao da se drugi budi kraj mene
Sanjam bele ruze, crne zidove srce sto se nece dati nikome sanjam kako poljem idu Cigani sto su uvek za nas pesmu imali
Ako ti bar jedna suza krene vraticu mu burmu dok je vreme
REF. Kad bi znao, kad bi znao kako bole devojacki snovi ne bi dao, ne bi dao da me vode tudji svatovi Kad bi znao, kad bi znao kako bole suze prolivene ne bi dao da se drugi budi kraj mene
Eh, da mogu tebe da mi vrate da na tvojim zaspim grudima pa da zivim il' da umrem za te jos te moje usne pamte k'o da sam te juce ljubila
REF. Kad bi znao, kad bi znao kako bole devojacki snovi ne bi dao, ne bi dao da me vode tudji svatovi Kad bi znao, kad bi znao kako bole suze prolivene ne bi dao da se drugi budi kraj mene
Evo, crna ptica mi na rame slece, nosi vesti lose, da s' nekom drugom srecan je Boze, neka cuje, ime dok mu kunem, nek' mu je na dusi, zivot moj dok ljubi je
I beli sneg se pretvori u blato, jer ga sunce istopi za tren, takva je ljubav, jer danas volis, a sutra si bez reci ostavljen.
Idite i slavite, samo tiho i bez muzike, idite da otplacem, samo ovu noc bez publike Idite, ja ostajem, kao kraljica svih ljubavnih boli, prokleta, da propatim, zbog onog sto me ne voli.
Ide crni oblak, prve kapi kise Kriju suze moje, da ih drugi ne vide. Boze, neka cuje, ime dok mu kunem, nek' mu je na dusi, zivot moj dok ljubi je
I beli sneg se pretvori u blato, jer ga sunce istopi za tren, takva je ljubav, jer danas volis, a sutra si bez reci ostavljen.
Idite i slavite, samo tiho i bez muzike, idite da otplacem, samo ovu noc bez publike Idite, ja ostajem, kao kraljica svih ljubavnih boli, prokleta, da propatim, zbog onog sto me ne voli
Za jedan sam te tren ja zavolela, a trebace mi vecnost da bih te prebolela. A rekli su mi svi da nemas srca ti a ja ne bih te prezivela ni da ih imam tri, noci ove dusa tebe zove. REF. x2 Nije meni nije sto, pored mene ljubio si druge sto si mene lagao, stavio u postelju od tuge. Nije meni sto sam moje kuci razocarala, vec je meni sto bih opet s' tobom, sreco spavala.
Nisam mogla tad da ti kazem ne, jer pala pala sam na tvoje oci ledene. A rekli su mi svi da nemas srca ti a ja ne bih te prezivela ni da ih imam tri, noci ove dusa tebe zove.
Kad bih mogla da pozelim to bi bio dodir tvoj. Kad bih mogla da selim, u zagrljaj bih ja tvoj. Od tvog cutanja svaka moja zelja cuje se. I stid me ljubavi mojih slabosti. REF. Tu puca led pod mojim nogama, sreca me nije volela, ti reko si ne cekaj me tu, jos uvek na istom sam mestu. Puca led pod mojim nogama, sreca me nije volela, ti reko si putujem ja sam, jos uvek niz ulicu gledam.
Kad bih mogla gde da zaspim, to bi bio jastuk tvoj. Mozda srecna bila sasvim, kad bi bio samo moj. Od tvog cutanja svaka moja zelja cuje se. I stid me ljubavi mojih slabosti. REF. x2
Ne umiru sve ljubavi stare, cak ni kada secanja zabole nek' se slavi do poslednje pare, kad se sretnu oni sto se vole u meni se stari plamen budi, najbolji si u zivotu mom pesma mi se otima iz grudi, bice srce napravicu lom!
Pucaj neka seva, samo nek' se peva igraj sve do jutra od danas do sutra, case nek' se lome, flase se ne broje, samo za nas dvoje kafane postoje, nocas nek' citav svet bude vatromet!
Ne umiru sve ljubavi stare, cak ni kada secanja zabole nek' se slavi do poslednje pare, kad se sretnu oni sto se vole, kao nekad zagrli me snazno, ozivece stari snovi moji, zajedno smo samo to je vazno, sto Bog spoji niko ne razdvoji!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.