Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:42:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 436
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radmila Manojlovic  (Pročitano 3054140 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Rada Manojlović: Novak Đoković obožava
 pesme Silvane Armenulić

Nakon što je Scandal objavio fotografije na kojima su Novak Đoković i Rada Manojlović u zagrljaju, jedna od najpopularnijih zvezda “Granda“ rešila je da otvori dušu i otkrije kako se upoznala sa najboljim srpskim teniserom, kao i koje joj je pesme naručivao dok je sa ostalim srpskim reprezentativcima slavio prolazak u finale Dejvis kupa.
- Otišla sam da radim svoj posao na Brenin poziv. Ona mi je rekla da su teniseri u svlačionici poželeli da im ja pevam. Presrećna sam što su baš mene odabrali da ih uveselim. Dočekali su me kao da se znamo sto godina. Svi su kulturni, ne samo Novak nego i Janko, Zimonjić, Bozoljac, Troicki. Logično je da neko ko je tako kulturan i vaspitan isprati damu napolje do kola”,   ispričala je Rada.
- Sa Novakom se nisam ni upoznavala! Naš susret je bio spontan. Rekao mi je: ‘Gde si, Rado’ i ja sam mu uzvratila: ‘Gde si, Nole’. On više voli starije pesme. Najviše one od Silvane Armenulić, kao što je ‘Noćas mi srce pati’. Naručivao je i pesme od Lepe Brene. Stvarno je bilo lepo i veselo- rekla je Rada, a na pitanje da li je Milanu zasmetalo kad je video njen i Noletov zagrljaj, odgovorila je:
- Šta ima da reaguje?! On zna da ga volim i da ga nikad ne bih prevarila. Mi smo više od dve i po godine u ljubavi i u harmoničnoj vezi, na kojoj nam očigledno zavide.”
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

34426_484397693059_144636678059_6894159_2536741_n.jpg
(48.63 KB, 420x630)
44888_484397648059_144636678059_6894158_2576430_n.jpg
(55.06 KB, 478x720)
47735_467397118059_144636678059_6526956_7756624_n.jpg
(46.74 KB, 339x640)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Rada Manojlović pazarila još pet ari
 sela

Umesto da kao većina njenih kolega šteka pare za stan u prestonici i tako se reši podstanarskog života, Rada Manojlović odlučila je da proširi imanje u rodnom Četerežu. Kako saznajemo, mlada pevačica nedavno je pazarila plac od pet ari, tik uz njenu kuću. Zbog čega se folkerka odlučila na ovakav korak nije nam poznato, osim ukoliko u avliji ne želi da izgradi još jednu kuću. U svakom slučaju, bolje je da zarađene parice ulaže u nekretnine nego da ih baca na firmirane krpice. Mada sumnjamo da bi se naši stilisti složili sa ovakvom konstatacijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
simpaticno zensko celjade.zdrava,zgodna,rumena,vidi se da je navikla na zdrav zivot.sve u svemu do jaja je.rada cokolada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
seljandzura na kubbbb
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Rada Manojlović ne žali novac za
opremanje luksuzne kuće u Četerežu

Rada Manojlović je rešila da se skući! Dok njene koleginice bacaju novac na skupocene krpice, jedna od najpopularnijih „Zvezda Granda“ pazari stvari za kuću u rodnim Četerežima koju gradi više od pola godine. Kako su radovi pri kraju, Manojlovićeva se bacila na kupovinu nameštaja kako bi njen seoski dom od 180 kvadrata izgledao luksuzno i moderno.
- Sve za prostranu dnevnu sobu Rada je nabavila u Milanu. Crne kožne fotelje i udoban trosed platila je oko 3.000 evra, dok je za spavaću sobu sa francuskim ležajem izdvojila 2.500. Rada je odabrala i savršenu kuhinju u braon boji s najsavremenijim tehničkim uređajima, za koje je iskeširala dodatnih 6.000 evra. Ostalo joj je da opremi još dve manje sobe i da se useli   – kaže izvor „Kurira“ blizak mladoj pevačici.
- Tačno je da radim na opremanju kuće i da sam određeni nameštaj nabavila u inostranstvu, ali zaista ne želim da pričam o cenama - rekla je Rada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Izvor Svet:

Rada Manojlović: Nikada ne bih prevarila Milana

Izvor: "Vesti"

Ovjavljeno 07.10.2010. - 14:27

Radmila Manojlović (25) koja je nedavno slikana kako se ispred jednog beogradskog kluba grli sa Novakom Đokovićem tvrdi da nikada ne bi prevarila dečka i kolegu Milana Stankovića. „Već dve i po godine sam u divnoj i harmoničnoj vezi, na kojoj nam očigledno mnogi zavide, pa zbog toga i konstruišu razne priče. Milan i ja imamo apsolutno poverenje jedno u drugo, on zna koliko ga volim i da ga nikada ne bih prevarila”, kaže Rada. Njena veza sa Stankovićem već mesecima je u žiži javnosti zbog Milanove svađe sa čelnicima "Granda". Međutim, isprepletani poslovni odnosi nisu ugrozili rasplamsale emocije ovog para. “Maksimalno uživamo u našoj ljubavi i zaista nas ne pogađa ništa što se o našoj vezi piše po medijima. Kada je ljubav jaka, kao što je Milanova i moja, tu emocionalnu silinu teško je opisati rečima ili narušiti”. Iako su u vezi već dve i po godine par još nije započeo zajednički život, niti planiraju venčanje. I dok Milan sedi kod kuće i čeka kako će se rasplesti njegova sudbina u 'Grandu', njegova devojka radi punom parom. Zarađeni novac od pevanja investira u gradnju i opremanje kuće u rodnom Četerežu, pa je nedavno kupila skup italijanski nameštaj za svoj dom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I am Visionaire. Follow me if you dare.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava Samoa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Motorola U9
Миланче на овој слици изгледа као Радина млађа сестрица, хехехе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
Миланче на овој слици изгледа као Радина млађа сестрица, хехехе...

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
RADA MANOJLOVIĆ U SPRAJTENBAHU

Datum: Subota, 9. oktobar 2010
Klub: „Twins“
Grad: Sprajtenbah
Zemlja: Švajcarska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 436
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:42:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.21 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.