Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:14:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radmanović otišao u posjetu Arapima  (Pročitano 7638 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Pa šta ako je i Rusija i Kipar i Tasmanija i neka druga ostrva Pacifika, stvarno me boli briga! Meni smeta što Bosna uopšte sa njima pravi kontakte! Generalno gledano ja ne volim Arape, pa ma iz koje zemlje da dolaze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa šta ako je i Rusija i Kipar i Tasmanija i neka druga ostrva Pacifika, stvarno me boli briga! Meni smeta što Bosna uopšte sa njima pravi kontakte! Generalno gledano ja ne volim Arape, pa ma iz koje zemlje da dolaze!
Eh kad su Rusi progutali ponos pa se zbog para njima dodvoruju onda možeš i ti Smile
Ne volim ni ja što gospoda iz RS idu po pamet kod Voje, ali ne može sve biti po mom ili tvom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Porediti zemlje koje su od Bosne udaljene 5000 km i Srbiju sa kojom smo povezani kroz 1000 stvari je besmisleno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5

Zvanični Rijad nikada nije finansirao mudžahedine u Bosni,ako na te Allahove vojnike misliši, a sada druga je stvar što su neki šejci odlučili da naoružaju ljude i pošalju na ratište, ali država kao država to nikada nije činila.
Ni Srbija nije imala nista sa Srebrenicom pa joj se opet sudilo za to. To sto fiktivno zvanicna vlast nije finansirala vec njeni gradjani je ne opravdava ako je znala. A znala je garant.
A što se tiče odijecanja glava, šerijat propisuje takvu kaznu za svaki veći prijestup, što nije toliko loše, s obzirom da kriminala,na koji smo mi navikli, skoro da i nema, bilo bi dobro kada bi se na naše prostore jedno mjesec dana uvelo to odijecanje glava vidjeo bi da bi se sigurnost značajno poboljšala, kriminalci i mafijaši bi naglo počeli da šprintaju preko granice, na kraju krajeva nema samo Arabija smrtnu kaznu to ima npr. i SAD, dosuše ne odsijecanje glave, ali smrt je smrt.
Alo decko, ovo je Evropa ne sumanuti bliski istok. Ako ces takve metode, pridruzi se Michael J. Fox-u u filmu "povratak u buducnost" pa se vrati par vekova unazad.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Porediti zemlje koje su od Bosne udaljene 5000 km i Srbiju sa kojom smo povezani kroz 1000 stvari je besmisleno!
Ja ti opet fino kažem, ne može sve biti po tvojoj ili po mojoj volji. Ako mi želimo da imamo diplomatske i prijateljske odnose sa tim zemljama ko će nam to zabraniti, prošlo je vrijeme kada ste se vi za sve pitali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Zabraniće Dodik, kad počne  neusvajanje budžeta BiH, vama niko ne može zabraniti privatne posjete vašoj braći Arapima, ali uvlačiti BiH tamo gdje joj nije mjesto neće moći!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zabraniće Dodik, kad počne neusvajanje budžeta BiH, vama niko ne može zabraniti privatne posjete vašoj braći Arapima, ali uvlačiti BiH tamo gdje joj nije mjesto neće moći!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Dodik, može da odlučuje samo o tome gdje će otići on i i njegovi kućni ljubimci iz SNSD-a,tako da ova tvoje ideja me stvarno nasmijala, ja ti opet kažem Jugoslavije nema, znači nema više vaše diktature  Smile
Dobro došao u nezavisnu BIH Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2007, 16:28:48 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Ta tvoja BiH funkcioniše samo normalno na prosotoru kantona SA, ako pogledaš malo u preko entiteske granice vidjećeš samo fiktivnu BiH, realno sve je srpsko osim povratnika u nju, a za njih me nije briga!
A čekaj sjednicu paralmentarne skupštine pa ćeš vidjeti kako stvari stoje u toj tvojoj neovisnoj i suverenoj HiB !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Nije mi jasno kako neko moze da se lozi na BIH pa makar i ziveo u istoj. Srbi i Hrvati nemaju problema sa
identitetom pa ih licno zabole za istu tu drzavu jedino sto su Hrvati u podredjenom polozaju jer nemaju svoj
entitet pa nemaju od cega da se otcepe. Muslimani u Bosni ocigledno ne znaju ko su (citaj:znaju al' se prave)
pa im je BIH nesto sto dozivljavaju kao svoje i svaki opstanak Bosne vide kao svoju pobedu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
vanyo , mislim da problem nije toliko u tome, koliko hoće da bude sve po njihovom! Evo npr. Bošnjaci iz Sandžaka nemaju tih problema, jer njihova postojbina nije Srbija, već Sandžak, i uvijek će se ponositi Sandžakom, a nikad Srbijom, što im mi Srbi ne možemo zamjeriti i ne zamjeramo, ali mi Srbi iz Bosne isto tako favorizujemo Srpsku, koja za razliku od geografskog Sandžaka ima odlike državnosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:14:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.